• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok ya kimseye sır vermeyeceksin...

kızlar bugün arkadaşın yanına gittim nedense bana bi tuhaf davrandı soğukmu desem bir garipti ama çok sinirlendim daha o arayana kadar onu aramamaya ve yanına gitmemeye karar verdim...az daha diyecektimki noldu almanyadaki arkadaş sana yine bişeler mi söledi dicektimde demedim acelesi vardı dersaneye gitcekti....şimdi düşünüyorumda eğer diğer arkadaşın bişeleri abartarak anlatmalarına inanaıpta bana soğuk davranırsa bundan sonra ne yaparım diye hani nasıl tepki veririm diye?

bende çok önemli bi sır zannettim ilahi yellow:97:

bu çokta mühim bi konu değilmiş ama tabi kimseye sır vermeme konusunda katılıyorum sana....gün olur aralar bozulur,bişey olur hemen arkasından atıp tutmaya başlar böyle insanlar....kimseye güvenmeyeceksin hayatta.....:68:

bende çok önemli bi sır zannettim ilahi yellow:97:

bu çokta mühim bi konu değilmiş ama tabi kimseye sır vermeme konusunda katılıyorum sana....gün olur aralar bozulur,bişey olur hemen arkasından atıp tutmaya başlar böyle insanlar....kimseye güvenmeyeceksin hayatta.....:68:

pek sır da sayılmaz ama herkezin bilmesini istemediğim bişey bu o arkadaşa da sölemicektim zamanı gelirse sölücektim ama saolsun ayak üstü sölemiş ...artık kimseye güvenmicem dün de bu arkadaş bi soğuk gibi davrandı bana umarım bana öle gelmiştir acaba diyorum almanyadaki bişeymi dedi kıza da benle ilgili doldurdu

Back