kesinlikle yani benimkinin yapılan planı 2 kere iptal etmişliği bile var
salak gibi duruyorum bunlara katlandığım için farkındayım. hafta sonuydu, çok kalabalık oluyor diye erteledi, tamam dedim. o gün benim de pek keyfim yoktu, ona söz verdiğim için gidecektim yine de ertelemeseydi. hafta içine ertelemişti, plan günü geldi, kardeşimin bel ağrısı var evde bana ihtiyacı var dedi yine ekti. geçmiş olsun dedim uzatmadım. arıza çıkarmıyor olmamın tek sebebi sohbetimizin çok keyifli olmasıydı. 2 kere ertelenen o planda nihayet 3. planlamada buluşmuştuk ya hiç unutmuyorum
neyse bi kere evine kendisi davet etti, ertesi güne okeyleştik. ertesi gün oldu, işle alakalı sorun var mesai yapıcam dedi eyvallah dedim bir sonraki güne kaydırdık onda öyle buluştuk. mesai yapıcam dediği de meğer +1 saatmiş, ben olsam 1 saat mesai yüzünden evime gel dediğim insana mahçup olmak yerine buluşma saatini 1 saat ileri alırdım, onu bile yapmadan direkt ertelemişti. başka bir zaman kendimi iyi hissetmiyorum dedi, covid belirtileri de gösterdiği için yine bişey demedim doğal olarak, o da öyle ertelendi, yeni belirlenen günde buluştuk o iyileşince. hatırlamadığım bir erteleme bahanesi daha olmuştu, aklıma gelirse yazarım. şimdikini de yine kardeşini bahane etti, üşütmüş izin almış vs artık inandırıcı gelmediği ve daha önce hep alttan aldığım için bozulduğumu belli ettim. ki yine kardeşinin sağlığına bişey dediğim yok, sinir olma sebebim kendisineydi. kardeşini boşver benle ilgilen gibi bi kafa içinde değilim elbette. bakıyorum, başkalarıyla buluştuğu zaman böyle aksilikler çıkmıyor nedense hayatında, hep bana. çünkü salağım ben, benim yerimde başkası olsa 2. ekişinde bir daha asla onunla plan yapmazdı veya plan yapıp 15 dk kala iptal ederdi. e bunca ekilmeye ben de tepki koyayım yahu insanım yani. ama ilk tepkide güzel şutladı maşallah. evet farkındayım seninle hep şanssız denk geliyor dese yine yumuşardım. vay efendim sen anlayışızsın, tavır yapıyorsun, buna hakkın yok bilmem ne diye ötünce attı benim şalterler. saydım sövdüm ben de, güvenilmez biri olduğunu, bahanelerine inanmadığımı, kendisine daha önce değer verilmediği için değer verene karşılık vermeyi bilmediğini söyledim bayağı tonla laf saydım sonra da sildim yani napayım.