• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok ya kimseye sır vermeyeceksin...

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar çok morlaim bozuk...dostluğumu bitirdiğim eski bir arkadaşla çok ii bir geçmişimiz vardı çok iyi dosttuk lise çağı falandı ama ..bu almanyaya taşındı ailecek sonra havalandı falan bizi küçük düşürmeye çalışmalar neyse arkadaşlık dostluk bitti bu şekilde ..onunla dostken bir arkadaş daha vardı 3ümüzdük ama bu almanyaya taşınanla diğer3.arkadaşım bayağa kopmuştu onunla bizimle gezmek istemiodu onun yüzünden falan..neyse ben şimdiki aşkımı almanyaya taşınan arkadaşa sölemiştim ozamanlar hep yanımdaydı illaki bilecekti yani ama şimdiki aklım olsa ona sölemezdim diğer arkadaş dediğim gibi pek bizle gezmezdi almanyaya taşınan kişiden dolayı zaten şehir dışındaydı o aralar o yüzden de ona söleyemedim öle büyütmek dillendirmek istemedim ilişkimiz yeniydi zaten .sölemediğim arkadaşım bana kızıyordu erkek konusunda biraz katıdır değişik biri kimseylede çıkmadı falan ama çok iyi melek gibi onu kaybetmek hiç istemem biriyle çıktığım için de beni terkedecek de değil arkadaşım ama dillendirmek istemedim tabi yanlış seçim yaptım asıl dillendirecek olana sölemişim .bende sölemedim ona evlilik görünürse ozaman sölücektim bugüne kadar bilmiyordu 3 yıldır da ilişkim var ..almanyaya taşınan da biliyordu diğer kızın bilmediğini...bu yaz tatile geldiğinde arkadaşıma demişki " yellow hala berabermi o çocukla çok ciddilerdi noldu" falan demiş.tabi arakaş şok olmuş öle bişe olsa bana derdi o ne diyon sen falan demiş..o da hemen benim sorduğumu söleme sakın falan demiş....arkadaş geldi bugün böle böle dedi.bende sen bana kızarsın diye sölemedim dedim çünkü sölemek için sonunu görmem lazımdı dedim evlilik yolu görünmeden sölemeye gerek duymadım dedim..o da haklısın dedi sağolsun anlayışla karşıladı ...ama şimdi benim kızıdğım bu almanyaya giden arkadaşın bilmediğini biliodu yalandan yere sordu sanırım..arkadaş da dedi bana aramızı bozmak için sölemiş olabilir dedi o da sevmez almanyaya gideni ikimiz daha çok görüşüyoruz benim morlaim bozlulunca aman ya morla bozmaya değmeyen bir insan olduğunu bilmionmu boşver falan dedi saolsun....şimdi çok morlaim bozuk ya neden bir sırrı arkadaşlık bitince hemen söleme gereği duyarlar neden yaa...asla kimseye sır vermeyin bunu anladım...eski dosttan düşman olmaz derler ama oluyor bence...paylaşmak istedim mafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
insanligin aci gercekleri canim üzülme..Ama sirf bi arkadasin erkeklerle ile alakali konulari sevmiyor diye (iyi niyetinden dolayi)gizlemen gerekmiyor.Sana deger vericekse seni oldugun gibi kabul etmeli arkadaslarin nacizane düsüncem

insanligin aci gercekleri canim üzülme..Ama sirf bi arkadasin erkeklerle ile alakali konulari sevmiyor diye (iyi niyetinden dolayi)gizlemen gerekmiyor.Sana deger vericekse seni oldugun gibi kabul etmeli arkadaslarin nacizane düsüncem

bilmem ki canım dillendirmek istemiodum ozamanlarda almanyadaki vardı yanımda çok sıkıfıkıydık illaki duydu yani..

Saklanacak birsey degilmis gercekten. Bundan sonra daha dikkatli olursun. :1closedeyes:

3 yıldır beraber olduğun bir erkeği çok yakınız dediğin kişiye tepkisinden korktuğun için söyleyemiyorsan, o arkadaşlığı bi gözden geçir bence.

bnce unutmş olabilir arkadaşnın bilmediğini.. bide bu yönden bkmak lazımmm

arkadaş da öle dedi
dur hemen hırslnama dedi
belki unutmuştur
belki bana sölediğini düşünmüştür dedi zaten arkadaş şaşırınca hemen benim sorduğumu söleme demiş bu niye acaba

bir daha konuşmazsın olur biter. bir de çok büyük bir sırrını sevgilin olduğunu sandığın adama söylemeyi dene. her kavgada yüzüne vursun falan. beterin beteri var.

bir daha konuşmazsın olur biter. bir de çok büyük bir sırrını sevgilin olduğunu sandığın adama söylemeyi dene. her kavgada yüzüne vursun falan. beterin beteri var.

zaten 2 yıldır falan kesilikle görüşmüyorum ne tel ne msn ne yüzyüze herşeyden sildim onu.ama süreklşi beni soruomuş o arkadaşımıza selam söle falan neyse bunu geçtimde yolda görür görmez bunu dedi ya artık selamını da almak istemem

eğer yanında rahatlıkla konşamıyorsan kendini rahat hissetmiyorsan zaten onla bir sırrını anlatman doğru değil.boş ver artık daha dikkatli olursun .sıkma canını sonunda ölüm yok ya

zaten çok yakın değiliz ama küçüklükten beri aynı mahalledyiz okullar aynıydı severiz birbirimizi yani ama her sırrımı bilmiyor çünkü çok da samimi değiliz ama almanyalıyla bayağa dosttuk yanlış kişiyi seçmişim keşke almanyalı bilmeseydi de arakadşım bilseydi

iyide bu sir sayilmaz ki
hem insan arkadasinin tepkisinden korkup iliskisini saklar mi
eger saklarsa o gercek bi arkadaslik degildir zaten

Back