Lazer Epilasyon Yok mu bu izlere yardim edecek :(

Bu lekeler gecicek mi?

• Uzun bi sure gecmez

OY: 0 0,0%
  • Uzun bir sure sonra gecer

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
Cok gecmis olsun. Umarim tamamen gecer. Lazer yapılırken cok aci hissetiniz mi? Ilk gun keske onlar mudahale etseydi. Ne bileyim kantaron yagi surselerdi buz koysalardi. Gercekten yapan kisi cok önemli. Tekrar gecmis olsun.
Cok tesekkurler. Uzun zamandir lazer yaptiran bi insan aslinda anlamasi lazimfi yandigini benim biraz da salakligima safligima denk geldi diger laser atislarina gore inanilmaz bi aci vermisti hatta soyledim canim cok aciyo diyip yatarken oturur vaziyete gectim kadin tamam tamam simdi bitti sabret fln dedi ama inanin pantolonu zor giydim resmen yaniyodu bacagim sonrasinda ztn kizariklik ve acisi gecmedi hemen gittim gosterdim istw krem tedavisine falan basladik kabuklar dokuldu sonra kactane doktora gosterdim devlet hastanesinde gecicek sabret dediler gel zaman git zaman guneslendim ve anca o sekilde gecti ama guneslenmeden oncede degisim vardi eskisine gore daha iyiydi. Siz siz olun en ufak acida susmayin sesinizi yukseltin ve yapan kisi bilir kisi olsun kendinizi kime emanet ettiginizi bilin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…