Benim ilk yaptırdığım zamanlarda öyle olmuştu. Özellikle kollarımda vardı hiç iz kalmadı geçti. Merak etmeyin zamanla geçiyor.Arkadaslar 3 ay once lazer epilasyon yaptirdim bacaklarima. Ilk once bi yandi kizardi acidi kabuk bagladi sonra ise o kabuklar kalkti ve beyaz beyaz lekeler (benekler) olustu gecmiyor. Doktorlara gittim klinigine gittim gecicek diyip geri yolluyolarlar. Basina gelen varsa lutfen yardim etsin
Sizinde bu sekildemiydi. 3 ayi gecicek nerdeyse hic azalmadi ve ben ne elbise giyebiliyorum ne baska bisey. Yazin da ayni sekilde kalmasindan cok korkuyorum
Eki Görüntüle 2101268
Sizi bayagi yakmislar. Duzenli olarak madecassol surun sabah aksam cilt yenileyici ozelligi var. Dava acin.Sizinde bu sekildemiydi. 3 ayi gecicek nerdeyse hic azalmadi ve ben ne elbise giyebiliyorum ne baska bisey. Yazin da ayni sekilde kalmasindan cok korkuyorum
Eki Görüntüle 2101268
Hayir hic bir ilac kullanmiyordum. Yaniklarimdan sonra krem kullandim sadeceLazer yaptırdığınız sırada antibiyotik ya da başka bir ilaç kullanıyormuydunuz ?
Geçmeye geçer ama biraz zamana ihtiyacınız var.Geçmezse dava açın zaten ..
Çok teşekkür ederim. İnşallah . Losyon bittikten sonra tekrar resim paylaşıcam bi etkisi olmazsa da 1 seans deneme amaçlı solaryum denemeyi düşünüyorum inşallah yaza kadar en az seviyeye inerSolaryum yapıldığında teniniz esmerlesecek o zaman da diğer seanslarınızda esmer tene lazerin pek etkisi olmayacak gibi geliyor bana. Lazeri yapan kişilerin hatası bence de. geçmiş olsun en yakın zamanda eşitlenir inşallah rengi
Sizinde bu sekildemiydi. 3 ayi gecicek nerdeyse hic azalmadi ve ben ne elbise giyebiliyorum ne baska bisey. Yazin da ayni sekilde kalmasindan cok korkuyorum
Eki Görüntüle 2101268
Ben izmirde yasiyorum inanin izmirde cok populer ve tavsiye edilen bir merkezde yaptirdim ve bu merkez hemsirelerle bilir kisilerle calisan bir yer ama yasadigim bu durumumu kime gosterip soylesen herkesin dedigi tek sey bilmeyen bir insan bile bu kadar yakamaz.. O yuzden siz siz olun arkadaslar gittiginiz yer ne kadar guvenilir olursa olsun calisanlara dikkat edin ve gozunuzu dort acin. Dayanilmicak bir aciyla karsi karsiyaysaniz o an devam etmek istemediginizi ve bir baskasinin yardimci olmasini isteyinayyyy töbe yarabbi bu ne ? nasıl bir yerde yaptırdınız da böyle oldu. Bi solaryum yaptırmayı deneseniz ten rengi koyulaşacağı için yardımı olur belki
Ben izmirde yasiyorum inanin izmirde cok populer ve tavsiye edilen bir merkezde yaptirdim ve bu merkez hemsirelerle bilir kisilerle calisan bir yer ama yasadigim bu durumumu kime gosterip soylesen herkesin dedigi tek sey bilmeyen bir insan bile bu kadar yakamaz.. O yuzden siz siz olun arkadaslar gittiginiz yer ne kadar guvenilir olursa olsun calisanlara dikkat edin ve gozunuzu dort acin. Dayanilmicak bir aciyla karsi karsiyaysaniz o an devam etmek istemediginizi ve bir baskasinin yardimci olmasini isteyin
bukadarini gormemistim hic geciyor zamanla gecmis olsun suan nasilsiniz?Arkadaslar 3 ay once lazer epilasyon yaptirdim bacaklarima. Ilk once bi yandi kizardi acidi kabuk bagladi sonra ise o kabuklar kalkti ve beyaz beyaz lekeler (benekler) olustu gecmiyor. Doktorlara gittim klinigine gittim gecicek diyip geri yolluyolarlar. Basina gelen varsa lutfen yardim etsin
Merhabalar, son durum gozle gorulur bir azalma var lekelerimde ama tamamen gectigini soyleyemem.. Gittigim polikinlik bir krem verdi ismi Ceradolin 200ml , bu kremi kullaniyorum her gun. Krem mi cok etkili yoksa artik zamanla mi azaldi bilmiyorum ama kremi kullanmaya basladiktan sonra azalma oldu, solaryum cok onerdiler ama girmedim umuyorum 1-2 guneslenmemle lekelerim biraz daha azalicak suan da yine var ama en azindam pskolojimi bozucak kadar yogun ve belirgin degil arkadaslar. Size tavsiyem bol bol nemlendirin baska onerim yok malesef ben sadece nemlendirdim ve kese yaptim dustacnm son durum nedır su an benımkı senınkı gbı lutfen yardımcı olurmusun lekelerın geçtımı
Arkadaslar bilgilendirme yapicam, bu lekelerle 6 aya yakin ugrastim gecmedi hep nemlendirdim en sonunda riske girip gecen haftalarda guneslendim ve sonuc mukemmel yanik lekelerimin %89 u gitti simdi anca cok yakindan bakinca az bir renk farki gorunuyo ama yok denecek kadar az boyle birsey basiniza gelirse kesinlikle guneslenin ama solaryuma girmeyin o tehlikeli ztn renk pigmentlerinizle oynuyorlar birde sagliksiz sekilde solaryum yaptirmayin en iyisi dogal yollarla guneslenmek yakin zamanda onceki sonraki halini sizlerle paylasacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?