araştırmanı yeni konu açıp yap. benim konumu sabote etmeyinVar mı ki öyle kocalar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
araştırmanı yeni konu açıp yap. benim konumu sabote etmeyinVar mı ki öyle kocalar?
Nasıl bir cesaret verdiyse adam hiç üşenmemiş faceden arayıp bulmuş çocugun kimlik bilgisiyle koca facede nasıl buldu orasıda muamma gerçifazlasıyla..tabi dr da bu rahatlığı farketmiş
Gercekten tedavi amaciyla bir doktora gitmen lazim bence
Kesinlikle normal degilsin
inanmıyo msun? e güle güle. inanmadıgı bi şey ugruna bu kadar konuşanı da hiç görmedimNasıl bir cesaret verdiyse adam hiç üşenmemiş faceden arayıp bulmuş çocugun kimlik bilgisiyle koca facede nasıl buldu orasıda muamma gerçi
Birkac doktoru bir araya getirince heyet raporu alinabiliyormus diye duyduydum valla banlancaz simdiYa ona da gözü kayarsa?
araştırmanı yeni konu açıp yap. benim konumu sabote etmeyin
bu kadar çok doktor hikayesi nerden çıkıyor.Sürekli bir doktorla yaşanan imkansız aşk macerası var burda her seferinde de muayneden eve dönen bayanlara doktorlar faceden mesaj atıyor.O kadar doktora gittim hepsi beyaz saçlı gözlüklü kafasını önünden kaldırmayan adamlardı.Bunun psikolojide bir adı olmalı.
İstediğim gibi yazarım konuyuda yazalım diye açtın sonuçta (konuşmuyorum) yazıyorum bunuda belirtelim :)inanmıyo msun? e güle güle. inanmadıgı bi şey ugruna bu kadar konuşanı da hiç görmedim
Birkac doktoru bir araya getirince heyet raporu alinabiliyormus diye duyduydum valla banlancaz simdi
İstediğim gibi yazarım konuyuda yazalım diye açtın sonuçta (konuşmuyorum) yazıyorum bunuda belirtelim :)
istedigin gibi yazamazsın. konuyla ilgili yazabilrin sadeceİstediğim gibi yazarım konuyuda yazalım diye açtın sonuçta (konuşmuyorum) yazıyorum bunuda belirtelim :)
İnsan seviscek burda azcik anlayis lutfentabi canım önce senin işi çözmeli...
vavvv ataomu parçaladın bee.
Var mı ki öyle kocalar?