yok denecek kadar küçük göğüsü olan ve evlenenler var mı?

bence doğurcanlıkda o kadar önemli deil.iki kişi birbirini sewip saydıkdan sonra.....

tabi ki değil haklısın. Doğurganlıktan kastım aslında doğurması değil de rahiminin olması biyolojik olarak yani falan işte... Allah sağlık versin... Kadın olmamız için kromozomlarımız yeter.

21 yaşındayım ve benimde yok denebilicek kadar küçük doğal yöntemlerin bir çoğunu denedim kremler, doğal yiycekler,üzüm çekirdekleri vs bıçak altına yatmadan büyümiycek sanırım:KK50:

ben bu işin bu kadar büyütülmesini anlamıyorum aslında çünkü bir kadın kendini nasıl mutlu hissediyorsa eşine de o derece de yansıtıcağına inanıyorum. eşim sorun yapsın yapmasın değil benim için mesele ben aynaya baktığımda ne hissediyorum önemli olan o. Bacağımla ilgili birçok operasyon geçirdim ve ciddi anlamda göze çarpıcak izlerim var dizimde ama asla takmam bunu ve ne sevgilime ne de başkasına asla bu konuyla ilgili lafda söyletmem. Çünkü ben kendimi böyle iyi hissediyorum izlerimle gayet mutluyum, silikon taktırmayı da gelişimim tamamlandığından beri istiyorum çünkü gene ben kendimi göğüslerim olduğunda çok daha mutlu hissedicem bunun kadını kadın yapan göğüstür düşüncesiyle değil , evelnince eşim ya laf yaparsa diye değil aynaya baktığımda kendimi çok çok iyi hissediceğimi bildiğim için istiyorum. BEN istiyorum yani.

Tabikide kadını kadın yapan tek şey meme deyildir Dünyada kadın nufusunun yarıdan fazlası küçük gögüslüdür e bu durumda hiç birninin evlenememesi gerekirdi bakınız paris hilton oda küçük gögüslü ama ne kadar çok begenen erkek var gerçi şimdi oda silikonlanmış ama öncesindede gayet hoş bi hatundu yani bu durumun kadın olmak için meme şartla alakası yok tamamen kişinin kendiyle alakalı.

Son düzenleme:
Kadını kadın yapan tekşey değil ama önemli şeylerden biridir meme. Allah bunu bize bahşetti ise kadınlığı vurgulayan birşey demek ki. Ben insan kimse için değil sadece kendi için bu ameliyatı olmalı. Kendini iyi hissetmek için. Ben açıkcası hergün ameliyat olduğuma dua ediyorum çünkü beni çok çok mutlu yapan birşey. Hayatımın odak noktası değil tabi ama birçok mutluluğumun kaynağı. Darısı isteyen herkesin başına.

Gecen sene sözlendim.
63 kilodan 52 kiloya düstüm.
11 kilo verdim.
Gögüslerin bundan etkilenmesi gayet dogal.

Daha önce bunu hic düsünmezdim.
Ne zaman ki nisanlandim üstelik kilo verdim bunu cok kafama takmaya basladim.
Kücükler.. kücükler.. kücükler..

Sonra kk de arastirmaya basladim.
Gercekten düm düz olan arkadaslar tanidim.
Gercekten gögüs dokusuna sahip olmayan arkadaslar tanidim.
GERCEKTEN bu ameliyata ihtiyaci olan arkadaslar tanidim.

Dini boyutuna gelince herkes kendi sevabi ve günahindan sorumlu degil mi?
Can sIkIsindan sadece öylesine bu ameliyati yaptiranlar da vardir elbet.
Ama buna ihtiyaci olanlar da var bunu anladim.
Allahin huzuruna ciktigimizda bize ilk sorulacak soru 5 vakit namazini kiliyormuydun olacak.
Müslümanlik sadece bundan ibaret degil.
Ve bir insanin imanli olup olmadigini bu konudan yola cikarak tartamayiz.

Benim 5 vakit namazimi kildigimi orucumu tuttugumu kuranimi okudugumu kimse bilmiyor,
ama psikolojik olarak kendime baski yaptigim icin,
bu yüzden kk de bu ameliyati yapan arkadaslarla en özel sorunumu paylastigim icin
dinsiz imansiz Allah korkusu olmayan biri olarak algilandim.

Allah kimsenin basina ruhsal psikolojik bir sorun vermesin insaAllah.
Cünkü bunu ancak ceken bilir.
Düsünsenize benim burada ki arkadaslara nazaran normal gögüslere sahip olmama ragmen,
psikolojik olarak o hale gelmisim ki onay bekliyorum onay ariyorum ki 'yok yok gögüslerin kücük degil' desinler.

Nisanlim tarafindan ise hep övgüler ve güzel seyler duyuyorum cok sükür.
Buna ragmen, evet buna ragmen bugün bile 'gögüslerim kücüldü' diye sIkInti yapiyorum kendime.

Evet bazi arkadaslarimizin gögüsleri kücük ve bununla memnunlar ne mutlu onlara.
Ama bazi arkadaslarimizin gögüsleri kücük ve memnun degiller.
Memnun olmamak baska bir sey tabi ki ama psikolojik hasta olmak bam baska bir sey.
Ve bu konunun tam terside var.

Kendi öz be öz ablam cok büyük gögüsleri oldugu icin saglik sorunlari yasiyor.
Ve gögüs kücültme ameliyati olmayi düsünüyor.

Allahim kimseye saglik sorunlari vermesin insaAllah.
Saglik olmadan hic bir sey olmuyor.

Ama kimseyi sadece ameliyat oldugu icin 'sen günah isledin' diye yargilamayalim.
Herkes kendi amel defterine baksin.
Bir birimizi makul bir dille uyarabiliriz konusabiliriz anlasabiliriz...

Son olarak:
Ben 'aslinda' memnunum gögüs ölcümden ama zayifladigim icin ve iki üc kilo degil 11 kilo verdigim icin onlarda etkilendi.
Ama birazcik daha kilo alirsam toparlarim heralde diye düsünüyorum.
Evlendikten sonra da kocamin sayesinde biraz düzelirler :KK33:
Hamile olduktan sonra ne derece hem iyi hem kötü anlamda etkileneceklerini görecegim..

bu ameliyatı olmak isteyenler gerçekten de ruhsal anlamda büyük sıkıntılar ve boşluklar yaşayan insanlardır. kendine güvensizdirler. ne kadar başarı elde etseler de sırf bu yüzden yarım hissederler kendini. bunlardan biri de benim. bırakın dişi gibi hissetmeyi, bir arkadaşın da dediği gibi insan gibi bile hissetmiyoruz. ve onca zahmete katlanıyoruz.
bu ameliyat bir lüks değil. büyük olan göğüsleri büyütme derdinde değiliz. olmayan göğüslerden bahsediyoruz.
hiç bir erkek de, bunu dert etmediğini söylese de yalan söylüyordur. ayrıca, onlar için değil, kendimize olan güvenimiz için isteriz bi bunu. çekene sor demişler...

bu ameliyatı olmak isteyenler gerçekten de ruhsal anlamda büyük sıkıntılar ve boşluklar yaşayan insanlardır. kendine güvensizdirler. ne kadar başarı elde etseler de sırf bu yüzden yarım hissederler kendini. bunlardan biri de benim. bırakın dişi gibi hissetmeyi, bir arkadaşın da dediği gibi insan gibi bile hissetmiyoruz. ve onca zahmete katlanıyoruz.
bu ameliyat bir lüks değil. büyük olan göğüsleri büyütme derdinde değiliz. olmayan göğüslerden bahsediyoruz.
hiç bir erkek de, bunu dert etmediğini söylese de yalan söylüyordur. ayrıca, onlar için değil, kendimize olan güvenimiz için isteriz bi bunu. çekene sor demişler...

Biraz abartılı olmamışmı yorumun insan gibi bile hissetmemek ne demek bu şekilde hissediyorsanda kesinlikle psikyatriye görünmelisin söylediğim şeyi lütfen yanlış anlama tamam insan kendini kötü hissediyo ama bu kadarda deyil artı iki tane silikonda seni baştan yaratmıcak önce bu durumunu düzeltmelisin ki silikonda bonus gibi olsun.

X