Yok artık ya..

cok cıddı bı sorun bunların hepsını annene gosterıp boyle bı profıl acılmıs ve boyle seyler yazıyor deyıp haber vermen lazım
cok cok cıddı bı sorun
abınse de kuzenınsede neyse bu cıksın ortaya
kımın oldugundan ote boyle bırsey duyulursa korkar cekı duzen verırler belkı kendılerıne
annen de gozunu dort acar

Kesinlikle annene söyle öncelikle. SOnra duruma göre abinin ve kuzeninin yanında sanki böyle bir karışıklık olmuş da "Allah Allah ne tuhaf dimi filan" diye konuş. Başka birine ait bir profil açıldı, çok kurcalamadım ama tanımadığım insanlara ait bir sürü mesaj vardı filan dersin.

Sabah emin olduk o olduğuna laf çarptım bir şey demedi.

İğrenç bi durum

Çocukların kaçırılma, tacize, tecavüze uğrama hikayelerinde suçluların büyük oranda yakın akraba veya tanıdık olduğu bilinen bir gerçek.
Durumu fark ettiğinizi kendisine belli edin, mesajları falan kendi ailesine gönderin, gereken önlemionlar alsınlar. Bildiğinizi belli edip tehditkar konuşursanız ve sonrasında da ailesine habe r verirseniz sizlere yaklaşamaz.

Sabah aynı şekilde söyledim ve teyzeme de anlattım durumu anneme de. Kendisine de böyle böyle oldu dedim tepki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…