Eniştenin tuhaf davranışları...

Hiç kimse sormamış klasik soruyu yaşlar kaç?? :KK53:

Yok yani babanın kuzeninin eşi diyince bana yaşı epey var gibi geldi, yaşı varsa belki yaklaşımı abi gibidir dicem ama yaşı çok büyük değilse mesafe koy, sil faceden anlasın.

Bir kadın "acaba" diye hissettiyse bu genelde doğrudur.
Mesafeni koy, her paylaştığını göremesin vs.

Hiç kimse sormamış klasik soruyu yaşlar kaç?? :KK53:

Yok yani babanın kuzeninin eşi diyince bana yaşı epey var gibi geldi, yaşı varsa belki yaklaşımı abi gibidir dicem ama yaşı çok büyük değilse mesafe koy, sil faceden anlasın.
Ben 26 yasındayım , kuzen ve eşi de 36 yaşında

bence tavırlı ol mesajını okuma ona goruldu ıbaresı gıtmesın gormemıs ol
cevap da verme hıc bosver
yazar yazar vazgecer yuz arıyor gıbı geldı bana

Ben 26 yasındayım , kuzen ve eşi de 36 yaşında

Vayyy asılma ve çapkınlık yaşlarındaymış, evliliği de küçük yaşta yapmışlar, macera peşine düşmesi için yeterli sebepler bunlar küçük eniştenin. :KK14:

Bence mesafe koy, uzak dur. Tabi yanlış anlama durumu da olabilir ama gel yemek ısmarlıyayım, faceden mesaj atmalar, beğenmeler kesinlikle şüphe uyandırıcı. Ben ablalarımın eşleriyle böyle samimi değilim, aynı ortamda şakalaşırım falan ama geri kalanı asla yapmam, çok saçma.

Vayyy asılma ve çapkınlık yaşlarındaymış, evliliği de küçük yaşta yapmışlar, macera peşine düşmesi için yeterli sebepler bunlar küçük eniştenin. :KK14:

Bence mesafe koy, uzak dur. Tabi yanlış anlama durumu da olabilir ama gel yemek ısmarlıyayım, faceden mesaj atmalar, beğenmeler kesinlikle şüphe uyandırıcı. Ben ablalarımın eşleriyle böyle samimi değilim, aynı ortamda şakalaşırım falan ama geri kalanı asla yapmam, çok saçma.
. Kuzen annesinin hastalığından dolayı annesinin evinde kaldığı için sadece haftasonları bir araya geliyorlar , bence o yüzden bu kadar rahat davranıyor Facebook'ta , normalde bu kadarına cesaret edemezdi diye düşünüyorum

Babanın kuzeninin kocası. Adam resmen hiç bişeyiniz, ne lüzumsuz samimiyet.

Yaşıtınız mı? Art niyetli olmasa bile, kırk yıllık dostunuz, akranınız gibi sizinle iletişim kurmaya çalışması rahatsız edici.

gece facebook araması yapmasının ne tip bir açıklaması olabilir?bir kere olsa hadi yanlışlık diyelim . yan yanayken faceden ayrıca mesaj atmak bariz bir cıvıklık. illa tensel bir taciz olmak zorunda değil ki. belli ki adam sınırını aşıyor. ben bu telefon ve sosyal medya tacizini de sevmiyorum. ne gerek var. anlattıklarınıza göre eşi de kendisinden rahatsız oluyor . ne konuştuğunuzu imalı sorması normal değil. adam alınırsa alınsın . yaptığını farketmesi açısından engelleyin derim ben. sorarsa da öyle mi dersin olur biter. ya da açık açık engelledim deyin. o utanmıyor siz neyden utanıyorsunuz?

Babanın kuzeninin kocası. Adam resmen hiç bişeyiniz, ne lüzumsuz samimiyet.

Yaşıtınız mı? Art niyetli olmasa bile, kırk yıllık dostunuz, akranınız gibi sizinle iletişim kurmaya çalışması rahatsız edici.
Ben 26 o ise 36 yasında ve böyle cıvık mesajları bana kendi yaşıt arkadaşlarım dahi atmadı

Ben 26 o ise 36 yasında ve böyle cıvık mesajları bana kendi yaşıt arkadaşlarım dahi atmadı
10 mesaj atıyorsa 9'una cevap bile verme. Aynı ortamda denk geldiğiniz de normal, saygı çevresinde uzak akraba ile edilecek muhabbetten ötesine geçme. Yerini bilsin. Çok boş vakti varsa, karısını arasın, ona yazsın.

Bızde enıste demek abı /dayı gıbıdırde bu yuzden bana pek 'şey' gelmedı acıkcası... Ama anladıgım kadaryla enıstenın mızacı bu heralde ben fazla laubalilik sevmem o yuzden mesafemı korurdum. esprı vs yapılır gulunur falanda toplum ıcınde faceden mesaJlaasmak ıstemesı de sacma olmus

Bızde enıste demek abı /dayı gıbıdırde bu yuzden bana pek 'şey' gelmedı acıkcası... Ama anladıgım kadaryla enıstenın mızacı bu heralde ben fazla laubalilik sevmem o yuzden mesafemı korurdum. esprı vs yapılır gulunur falanda toplum ıcınde faceden mesaJlaasmak ıstemesı de sacma olmus
İyiki o mesajı eve gelince gördüm orda görmüş olsam ne yapardım bilmiyorum . herhalde tepkimi merak etti , karşı koltukta oturup bana mesaj yazmasına cok şaşırdım.

seni ve eniştenin önceden yakınlığınız nasıldı sonradan mı samimileştiniz bilemeyiz ama insanın da aklına farklı şeyler gelmiyor değil. Dikkatli ol kardeşim. Bu devirde öz babalar kızlarına ne yapıyor görüyoruz. Belki de yakın akrabalardan seni çok seviyor kendini bir abi/arkadaş olarak yakın buluyor samimi davranıyor da olabilir. Sonuçta bir insanın çevresinde 50 tane akraba olur 2-3 tanesiyle anlaşabilir. Bence sen onunla bir bahaneyle yemeğe çık ya da bir yere git. Orda sana karşı hareketlerinden konuşmasından bir şeyler hissedersin mesafeni de ona göre ayarlarsın. Ben öyle yapardım.

seni ve eniştenin önceden yakınlığınız nasıldı sonradan mı samimileştiniz bilemeyiz ama insanın da aklına farklı şeyler gelmiyor değil. Dikkatli ol kardeşim. Bu devirde öz babalar kızlarına ne yapıyor görüyoruz. Belki de yakın akrabalardan seni çok seviyor kendini bir abi/arkadaş olarak yakın buluyor samimi davranıyor da olabilir. Sonuçta bir insanın çevresinde 50 tane akraba olur 2-3 tanesiyle anlaşabilir. Bence sen onunla bir bahaneyle yemeğe çık ya da bir yere git. Orda sana karşı hareketlerinden konuşmasından bir şeyler hissedersin mesafeni de ona göre ayarlarsın. Ben öyle yapardım.
bana bildim bileli yakın davranırdı ayrıca annemle ve abimle de arası cok iyidir bizimle genel olarak sohbet etmeyi seviyor , ama halamla ve halamın kızlarıyla öyle bizimle oldığu gibi samimi olmaya çalışmıyordu. kuZenlerim evlenmeden önce Bayram'larda birlikte giderdik babamın dayısının evine. Gittiğimizde mutlaka orda oluyorlardı hep benimle sohbet etmeye çalışır kuzenlerimle hiç konuşmadığını farketmiştim. Facebook'tan sıkı takipçinim falan diye espri yapmıştı bende sağol enişte ya demiştim normal sohbet ederdik ama Facebook'tan bana hiç mesaj yazmamıştı ilk defa o akşam aslında bunu da normal karşılamam lazım da yanındayken yazması ne bileyim o kadar da samimi değildik yani

İyiki o mesajı eve gelince gördüm orda görmüş olsam ne yapardım bilmiyorum . herhalde tepkimi merak etti , karşı koltukta oturup bana mesaj yazmasına cok şaşırdım.
Adam aşkı memnu gibi aynı evin içinde macera aramış. Kart zampara :lülülü:

Ayrıca babamın kuzenlerinin bile adlarını tam bilmem. Eşleriyle bu kadar samimi olduğumu hayal edemiyorum.

Adamın kötü bir niyeti olmasa bile çok gereksiz bir şey, bayramlarda bayramlaşırsın oldu bitti. İlerisi şeye sarıyor :KK16:

Adam aşkı memnu gibi aynı evin içinde macera aramış. Kart zampara :lülülü:

Ayrıca babamın kuzenlerinin bile adlarını tam bilmem. Eşleriyle bu kadar samimi olduğumu hayal edemiyorum.

Adamın kötü bir niyeti olmasa bile çok gereksiz bir şey, bayramlarda bayramlaşırsın oldu bitti. İlerisi şeye sarıyor :KK16:
benim yazmış olduğu mesaja kimseye belli etmeden cevap vereceğimi düşünmüş herhalde birde 5 dk boyunca aralıklarla yazmış hocam napıosun Alooooo sana diyorum orda Mısın kızgın yüz ifadesi falan . Sanki 15 yasındaki cocuk yazıyor

benim yazmış olduğu mesaja kimseye belli etmeden cevap vereceğimi düşünmüş herhalde birde 5 dk boyunca aralıklarla yazmış hocam napıosun Alooooo sana diyorum orda Mısın kızgın yüz ifadesi falan . Sanki 15 yasındaki cocuk yazıyor
Dengesiz işte, koca adam ergen gibi davranıyor. Ne kadar itici..

Siz sert olun, yüz vermeyin. Cevap vermeyin, sallayın gitsin.

X