Eniştenin tuhaf davranışları...

O sacma allooo hocammmmm
Mesajina bile cevap vermez hatta terslerdim.
Hayirdir o saat diliminde ayni yerdeydik zaten diye .
Gereksiz ve can sikici seyler.
Uzak durun.

Dengesiz işte, koca adam ergen gibi davranıyor. Ne kadar itici..

Siz sert olun, yüz vermeyin. Cevap vermeyin, sallayın gitsin.
Daha öncede babamın yengesi hasta olduğu için ziyarete gitmiştik babamın kuzeni ordaydı bize eşinin
Bugün geleceğini söyledi Hatta yoldaymış Dedi sonra kuzenin telefonu çaldı eşi arıyor evde kimlerin olduğunu sordu kuZende bizim olduğumuzu söyledi tamam ben daha yeni çıktım yola 1 saate anca gelirim demiş . Sonra telefonu kapattı 1 dk sonra eşi Whatsapp tan kapının önünde selfie çekip ona göndermiş babamın kuzeni bir kahkahalar baksana Dedi bana x fotoğrafını göndermiş gelmiş kapıda Dedi içimden dedim ( ay ne kadar cici) .

benim yazmış olduğu mesaja kimseye belli etmeden cevap vereceğimi düşünmüş herhalde birde 5 dk boyunca aralıklarla yazmış hocam napıosun Alooooo sana diyorum orda Mısın kızgın yüz ifadesi falan . Sanki 15 yasındaki cocuk yazıyor
Anamm. Deja vu sankim.
" aloooo ordamisin?? Onlinesin goruyorum neden yazmiyooonn??
Aloooo??? Iyi neyse yazmak istemiyon demekki, anladim ben..
Alooooo?? Daha yazmam ben bundan snra, bu son yazisim anladim ben anliycagimi.. Aloooo ordamsin? Yazsana sana o kdr yazdim??".
Kac arkdasim nolur kac. En uzaga kac.
Yine tekrarliyim sana asiliyor diyemem. Ama o kdr senenin samimiyetiyle sana yazmayi hak gormus kendinde. Ve yuz istiyor. Bu adam belkide benim eski sevgilimin babasi. Olabilir yani. Supeliyim.
Ay yine sinirlendim bak. Off.

O sacma allooo hocammmmm
Mesajina bile cevap vermez hatta terslerdim.
Hayirdir o saat diliminde ayni yerdeydik zaten diye .
Gereksiz ve can sikici seyler.
Uzak durun.
O mesajı gördüğümde kusura bakma enişte mesajını şimdi gördüm diye cevap verdim oda İyi geceler die mesaj yAzdı o mesajı yazdığında kuzenin yanında olduğunu düşünüyorum . Oradayken bana mesaj yazdığından haberi yoktu ama bence sonradan öğrendi.Bende siZede iyi geceler dedim . Artık Nasıl acıkladı olayı bilmiyorum

Anamm. Deja vu sankim.
" aloooo ordamisin?? Onlinesin goruyorum neden yazmiyooonn??
Aloooo??? Iyi neyse yazmak istemiyon demekki, anladim ben..
Alooooo?? Daha yazmam ben bundan snra, bu son yazisim anladim ben anliycagimi.. Aloooo ordamsin? Yazsana sana o kdr yazdim??".
Kac arkdasim nolur kac. En uzaga kac.
Yine tekrarliyim sana asiliyor diyemem. Ama o kdr senenin samimiyetiyle sana yazmayi hak gormus kendinde. Ve yuz istiyor. Bu adam belkide benim eski sevgilimin babasi. Olabilir yani. Supeliyim.
Ay yine sinirlendim bak. Off.
Neyin kafasını yaşıyorsa artık , bana arkadaşlarım bile o usluple mesaj yazmadı ,

Söylediğinize bakılırsa sizden büyük biri. Kaç yaşında acaba. Ben yanlış bir şey görmedim. Sadece tipik orta yaş akraba hareketleri aslına bakarsan face de yaptıkları. Seni yemeğe davet etmesi de nezaket gibi geldi.
Yani ben kendi akraba ilişkilerime bakarak hiç bir hata görmedim. Ama siz rahatsizsaniz gayet düz ve net cümleler kurup cvp verebilirsiniz.

Daha öncede babamın yengesi hasta olduğu için ziyarete gitmiştik babamın kuzeni ordaydı bize eşinin
Bugün geleceğini söyledi Hatta yoldadır Dedi sonra kuzenin telefonu çaldı eşi arıyor evde kimlerin olduğunu sordu kuZende bizim olduğumuzu söyledi tamam ben daha yeni çıktım yola 1 saate anca gelirim demiş . Sonra telefonu kapattı 1 dk sonra eşi Whatsapp tan kapının önünde selfie çekip ona göndermiş babamın kuzeni bir kahkahalar baksana Dedi bana x fotoğrafını göndermiş gelmiş kapıda Dedi içimden dedim ( ay ne kadar cici) .

Söylediğinize bakılırsa sizden büyük biri. Kaç yaşında acaba. Ben yanlış bir şey görmedim. Sadece tipik orta yaş akraba hareketleri aslına bakarsan face de yaptıkları. Seni yemeğe davet etmesi de nezaket gibi geldi.
Yani ben kendi akraba ilişkilerime bakarak hiç bir hata görmedim. Ama siz rahatsizsaniz gayet düz ve net cümleler kurup cvp verebilirsiniz.
Ben 26 yaşındayım kendisi 36 yaşında

Ben 26 yaşındayım kendisi 36 yaşında

Yaşlı diyemeyiz canım, o zaman ben de yaşlı olurum

Ya benim sevgili eşim de böyledir mesela. Genel itibariyle insanlarla samimi olmaya meraklı, bazen mesafesiz bir adam olabiliyor. Ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum mesela. Eşim anlamıyor ne var ki diyor örneğin. Çünkü ona göre yanlış bir şey yapmıyor. Ha gerçekten de samimi ve temiz niyetli. Ama karşı taraf ne anlar ne hisseder düşünemiyor. Ben 5 yıldır eşime bunu anlatmaya çalıştım. Şükür ki yeni yeni anlamaya başladı. Yani gerçekte zararsız olup zarar verdiğini bilmiyordur emin olun. Kuzenin de benim gibi biri demek adamı çekip çevirmeye çalışıyor.
Rahat olun aklınızı bulandirmayin. Yoksa her hareketi size bir şey ima eder.

Bence engelle . Çok itici bişey. Yanlışıkla aramış Dicem mesajları da mı yanlışıkla attı.. Çok huzursuz oldum
Normalde Facebook'ta arama yapıldığı Zaman bildirim gelir bana o bildirimde gelmedi mesajı açtığımda gördüm zaten o gece bana mesaj yazdığında arama göndermiş , yani mayıs ayında sonra haziran ayında gece 23.30 da yine arama göndermiş

Normalde Facebook'ta arama yapıldığı Zaman bildirim gelir bana o bildirimde gelmedi mesajı açtığımda gördüm zaten o gece bana mesaj yazdığında arama göndermiş , yani mayıs ayında sonra haziran ayında gece 23.30 da yine arama göndermiş
Can'ım uzak dur bence gayet resmi konuş gördüğünde de nasılsın derse iyi de geç sorma bile sen nasılsın diye.
P*zeve*k çok afedersin.. Karısı napsın ya günah kadıncağıza ya...... Hayvan bunlar insan değil

Can'ım uzak dur bence gayet resmi konuş gördüğünde de nasılsın derse iyi de geç sorma bile sen nasılsın diye.
P*zeve*k çok afedersin.. Karısı napsın ya günah kadıncağıza ya...... Hayvan bunlar insan değil
Eşine şuan hamile 2. Cocukları olacak . İlk Zaman'lar enişte benle ne Zaman konuşmaya kalksa babamın kuzeninin araya girdiğini farkediyordum hatta içimden x abla ne kadar kıskanc dedim. Akrabamızın düğününde balkonda yanımıZa gelip ne konuşuyorsunuz bakayım demişti . Halbuki yanımızda babamın erkek kuzeni kendi kardeşi vardı yani Şimdi daha iyi anlıyorum o Zaman'lar anlamamıştım

Eşine şuan hamile 2. Cocukları olacak . İlk Zaman'lar enişte benle ne Zaman konuşmaya kalksa babamın kuzeninin araya girdiğini farkediyordum hatta içimden x abla ne kadar kıskanc dedim. Akrabamızın düğününde balkonda yanımıZa gelip ne konuşuyorsunuz bakayım demişti . Halbuki yanımızda babamın erkek kuzeni kendi kardeşi vardı yani Şimdi daha iyi anlıyorum o Zaman'lar anlamamıştım
Bende birilerinden böyle işkillendim kuzenlerimle bile konuşmuyorum tamamen ilişkimi kestim ...
Çünkü hanımlarına benimle alakalı şeyler soruyorlarmış çok itici geldi ve iğrenç..
Şuan ne görüyorum ne arıyorum .. Kafam rahat

siz yine mesafe koyun hatta mesajlarına filan cevap vermeyin. Benim kuzenimin eşi de ablama böyle. Gece açık görsün hemen yazar, her koyduğunu beğenir. Kendisinden hiç haz etmem. İnstagramda çıplak kadın fotoğrafları beğenir filan. Siz o yüzden mesajlarına cevap bile vermeyin soğuk davranın.

Birşeylerden rahatsız olmuşsan vardır elbet sebebi durup dururken uydurmuyorsun hissetmişsinki eişte olacak densizin tuhaf hareketlerini senden bi beklentisi olabilir ki bu çok çirkin ilk önce karısına yaptığı terbiyesizlik ve sonra sanada yapmaya meyilli bir anlaşılırsa senin adınızda kirletecek akraba bağınızı kirletecek adamın bunları aklının ucundan geçirse ne kadar tehlikeli sulardan geçmek istiyor hiç yüz verme mecburmusun face kullanmaya resim paylaşım vs yapmayıver çokmu lazım milletin beğenmesi adam baka baka resimlerine aşık olnuş işte faceyi ya dondur yada mevcut resimleri kaldır hiç birseyde paylaşma madem çok rahatsız olduğunu söylüyorsun...

Yani çok yanlış davranışını göremedim ben.
Gözü var demek için yetersiz bunlar.
Bence vıcık vıcık yapışık biri,gerektiğinden fazla samimi ya da cidden seviyor seni,bilemedim.

Ama sen yine de tedbirli ol,mesaj atarsa umursama mesela tersle ya da.
Yakın durma yani

X