Bu arada her sporda ilk bir hafta bütün kasların ağrır dayanacaksın.sonra ağrımaz :)P lates topum var canım yarım saat yaptım bacaklarının agrisini bir hafta çektim kilo vermeden P lates yapmak kas yapar gibi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada her sporda ilk bir hafta bütün kasların ağrır dayanacaksın.sonra ağrımaz :)P lates topum var canım yarım saat yaptım bacaklarının agrisini bir hafta çektim kilo vermeden P lates yapmak kas yapar gibi geliyor
Yeşil çay sutume bir etki yapar mi doktorlar önermiyor daNiye kas yapsın arkadaşım?.ekmeği kes pilav makarna yeme suyu arttır yeşil çay bol iç yap birde plates ohh mis gitsin kilolar
İnanmak başarmanın yarısıdır bacım .2 gün yaptıysan bırak.sağlıklı beslenme diyeti yapKızlar sadece bu kürle 2 günde 1.100 gr vermişim sanırım ödem vardı vücudum da ondan gidiyor her yaptığım yemekten az yedim 3 ogün olarak akşam 5 den sonra bişey yemedim safiye80 adlı kullanicimuzin dediği gibi ekmegi azalttim günde çeyrek ekmeğe dusurdum o da sabah kahvaltısı 2.5 litre de şu içtim bu kadar
Devam etmemin bu sakıncası olurmuİnanmak başarmanın yarısıdır bacım .2 gün yaptıysan bırak.sağlıklı beslenme diyeti yap
Yok tabi hatta bu raund daha sert geçecekAyni kilodayiz suan tam gaz devam pes etmek yok
Maşallahh size de :) devam devam bende görürmüyüm acaba 66 ları :)Bende kullaniyorum bu kuru cok ise yariyo 2 aydir diyet yapiyorum 74 le basladim suan 66 dayim .
OH MAŞALLH. KAÇ YAŞINDASIN?? BU YÖNTEM KULLANMANIZ LAZIM , BENCE BEN KULLANMAK ISTIYORUM. AMA ACI OLDOĞU İÇÇİN BASUR ÇIKECEK. KORKUYORUM. 2 . 3 KERE KULLANDIM TOİLETTE ZORLANIYORUM HEM DE NASIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLL82.500 :)
Kızlar sadece bu kürle 2 günde 1.100 gr vermişim sanırım ödem vardı vücudum da ondan gidiyor her yaptığım yemekten az yedim 3 ogün olarak akşam 5 den sonra bişey yemedim safiye80 adlı kullanicimuzin dediği gibi ekmegi azalttim günde çeyrek ekmeğe dusurdum o da sabah kahvaltısı 2.5 litre de şu içtim bu kadar
Yemeye calış canım super ıse yarıyor benim kilom durmuştu tekrar basladım gitmeye başladı yürüyüş de çok ise yarıyor vaktin oldukça da müzik aç dans et gitsin kilolar pes etme zor da gelmesin basarursın emin ol kimler ne kilolar veriyor senin ne eksiğin var onlardan