- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
Merhaba kızlar ben yoğurt kurune başladım ve 2 günde 1 buçuk kılo verdim benimle beraber zayıflamak isteyen var mı? Birbirimize destek olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle oluyor canımNası oluyomuş o
Bu baharatlar hepsi toz mu olacak, zencefilin tazesi var evde olur muŞöyle oluyor canım
3 kaşık yoğurt 1 er çay kaşığı zencefil zerdecql tarçın i yemeklerden yarım saat önce yiyorsun yağları yakıyor. Ve zaten bunu yer yemez hissediyorsun. Ter basıyor insanı ve tokluk hissi veriyor cnm cook etkili ertesi gün tartida eksi görmek garanti....
Toz olucakBu baharatlar hepsi toz mu olacak, zencefilin tazesi var evde olur mu
canım bunun dışında başka bişey yaptınmı spor yürüyüş falan. nasıl yapılıyomuş normal yemeğini yemeğe devammı ediyosun. biraz anlatırmısınMerhaba kızlar ben yoğurt kurune başladım ve 2 günde 1 buçuk kılo verdim benimle beraber zayıflamak isteyen var mı? Birbirimize destek olalım
Canim yemeğe de vam edebilirsin tabi ama dikkat etsek daha iyi olur birde spor la verirsek kilo almak gibi bi korkumz olmaz. Sporla desteklense süper olurcanım bunun dışında başka bişey yaptınmı spor yürüyüş falan. nasıl yapılıyomuş normal yemeğini yemeğe devammı ediyosun. biraz anlatırmısın
emzıren anneler kullanabılıyomu acabaCanim yemeğe de vam edebilirsin tabi ama dikkat etsek daha iyi olur birde spor la verirsek kilo almak gibi bi korkumz olmaz. Sporla desteklense süper olur
Valla canım bnde emziriyorum oğlum 14 aylıkemzıren anneler kullanabılıyomu acaba
zararı oldumu pekı benımkı daha sekız aylıkValla canım bnde emziriyorum oğlum 14 aylık
Valla canım bnde emziriyorum oğlum 14 aylık
Denedinizmi yoğurt kürünü zayıflamanıza yardımcı oluyor mu?Yogurt kurunune devam ediyormusunuz faydasini gordunuzmu malzemeler var bende denemek istiyorum kac gun uygulaniuor bu kür
Fırsatım olmadi ama düşünüyorum .ozaman yazdigimda ramazandi ama ara ara yaptiydim muhakkak metobolizmaya faydasi oluyor ramazanda kilo al ver al ver 2 -2.5 kilo verdiydim.Denedinizmi yoğurt kürünü zayıflamanıza yardımcı oluyor mu?
nasıl oluyorMerhaba kızlar ben yoğurt kurune başladım ve 2 günde 1 buçuk kılo verdim benimle beraber zayıflamak isteyen var mı? Birbirimize destek olalım
3 gun yapip 1 gun ara yine 3 gun oyle mi yapiyorsun yoksa 1 gun yapip 3 gun ara mi veriyorsunBu kürü 3 gün arayla sabah açkarna ve yatmAdan önce olmak üzere yiyorum. 3 kez oldu yapalı yani 10 gün oldu o arada spor yapamamştm ama diyete devam edyrum. Öncesnde ölçülermi almştm ve dün yine aldm şok oldm belde kalça ve basende 3 cm incelme olmş. Devam edecem 3 gün arayla yemeye tavsye ederm..