Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek cnm indirebildinmi sporu? bide nası bi diyet yaptığından bahsedermisin cnm?
sıkma tatlım canını hepberaber halledicez cnm inşallah! bizde sana uygun bi liste oluştururuz zorlanmcağın şekerin düşmeyecek şekilde! biraz günlük neler yediğinden neler yaptığından bahsedersen çözüm bulabiliriz cnm bide kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyosun?
tatlım benimde boyum 1.68 yakın boylarımız! valla tatlım 18 kilo vermek istiyosun 2.5 -3 ayda çok rahat verirsin cnm gel sende katıl bana sana da bi yiycek yapıcak listesi hazırlayalım kurtulalım hepbirlikte!kaydirigubbakcemile5 istersen gün içinde neler yaptığını yaz ona göre sanada bi program hazırlayalım cnm!
kuzucum ben geldimmmmmmmmmmmmmmm Şeniztopiğinde ben de varım artık kambersiz düğün olmaz değil mi lülülülülülü ben de senden habersiz bu sabah başladım diyetime siteye girince senin topiği gördüm daldım hemen vaktim olduğunca fırsat buldukça yazaım buraya.Bu sabah 2 dilim kepek ekmeği az kaşar peyniri yedim arada 1 bardak süt içtim şimdi de iş yerinde çok az kızartma yoğurt ve çorba üçlüsüyle beraberdim tabiki ekmek yemedim as sonra limonlu yeşilçay var sırada akşama da sebze planlıyorum aksilik olmazsazemuszemusve evde en az 40dk spor ya eliptik bisiklete binerim ya stepper yaparım artık ... ben de seçimlere kadar 60 olmak istiyorum şimdiki kilomu bilmiyorum tartılıcam 71-72 arası ama :gitme:unutmadan ilk sayfalarda bi arkadaş koşu bandımı bisiklet mi alsam diye düşünüyordu bisiklet alma bir süre sonra sıkılıyor insan ben dergi falan okuyorum ya da tv karşına geçiyorum step sıkmıyo ama bi taraftan müzik dinliyorum çünküzemuszemus koşu bandını çok istedim ama fiyatı yüksek geldi bana alamadım o yüzden onun için yorum yapamam... hepimize sağlıklı zayıflamalar inşallah hep birlikte başarırıza.s.
kuzucum ben geldimmmmmmmmmmmmmmm Şeniztopiğinde ben de varım artık kambersiz düğün olmaz değil mi lülülülülülü ben de senden habersiz bu sabah başladım diyetime siteye girince senin topiği gördüm daldım hemen vaktim olduğunca fırsat buldukça yazaım buraya.Bu sabah 2 dilim kepek ekmeği az kaşar peyniri yedim arada 1 bardak süt içtim şimdi de iş yerinde çok az kızartma yoğurt ve çorba üçlüsüyle beraberdim tabiki ekmek yemedim as sonra limonlu yeşilçay var sırada akşama da sebze planlıyorum aksilik olmazsazemuszemusve evde en az 40dk spor ya eliptik bisiklete binerim ya stepper yaparım artık ... ben de seçimlere kadar 60 olmak istiyorum şimdiki kilomu bilmiyorum tartılıcam 71-72 arası ama :gitme:unutmadan ilk sayfalarda bi arkadaş koşu bandımı bisiklet mi alsam diye düşünüyordu bisiklet alma bir süre sonra sıkılıyor insan ben dergi falan okuyorum ya da tv karşına geçiyorum step sıkmıyo ama bi taraftan müzik dinliyorum çünküzemuszemus koşu bandını çok istedim ama fiyatı yüksek geldi bana alamadım o yüzden onun için yorum yapamam... hepimize sağlıklı zayıflamalar inşallah hep birlikte başarırıza.s.
ayy ne ii olur cnm 2ayda werip 58 olsam bendee katıldım sanaa cnma.s bnde öğrenciyim nası bişe yapmalıyım sen bana hazırlasann hem böleliklee beraber iyi kilo verebilirz kaydirigubbakcemile3
Evet hallettim canım tekrar sağol kaydirigubbakcemile2
Diyetimide anlatayım biraz sabah 8 gibi 1 bardak ılık su içiyorum.yarım saat sonra felan 1 dilim kepek ekmeğine peynir sürüp 1 kupa çayla götürüyorum :icecream:
Aralarda pek birşey yiyemiyorum çalıştığım için yoğun oluyorum ama eğer olursa meyva yada diet bisküvi yiyorum.Öğlen çorba,yanında salata,yoğurt yiyorum.yada yemekte çıkmışsa eğer küçük bir tavukla salata yiyorum ama sebze yemeye dikkat ediyorum.ikindi gibi 1 dilim kepek ekmeğinin arasına az yağlı peynir koyuyorum yiyorum yada diyet bisküvi ile yeşil çay içiyorum yada küçük 1,5 adet gelete yiyorum,değişiyor yani.Akşamda sebze yemeği yada 1 kase çorbayla günümü tamamlıyorum 18,30'dan sonra birşey yememeye çalışıyorum.Çok acıkırsam meyva yiyorum :bbo:
Tabikide bol boll lıkır lıkırrr suyumuda içiyorum opuyorumnanaktan
Birde sporumu yaparsam tam olucak :lepi: