• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 ayda 26 kilo verme maratonuma başlıyorum sizde katılın birlikte zayıflayalım!

şekerler sabah kalktım sporumu yaptım 1 bardak greyfurt suyumu içtim müslimi yedim ve okula kaçmak zorundayım hemen o yüzden dönert dönmez mesajlara cvp yazıcam kızlar siz ben yokken muhabbete devam edin öptüm hepinizi diyetlere sporlara devam ona göre!

Arkadaşlar selam, bende aranıza katılayım. Boyum 1.57 kilom 70 maalesef mafoldumben Offf ya sıkıldım artık bu kilolardan valla, bişeyler yapmak lazım, dur demek lazım bu gidişata. 73 kiloydum ekim sonlarına doğru, şuna bak kaç ay olmuş ne kadar az vermişim, bayramdan önce 69,5 hatta 69,1 kg. civarındaydım ne güzel. Araya bayram girdi et yemekleri,sarmalar,tatlılar durum bu, olacağı buydu. Bende bu iğrenç kilolardan çok sıkıldım artık zayıflamak istiyorum, az yiyeceğim, kalorisi yüksek gıdalar almayacağım, ekmeği, tatlıyı, şekerli herşeyi keseceğim artık.Çok monoton bir hayatım var, şirkette bütün gün oturuyorum, hareketsizim. Eve gidincede yorgunluktan canım çıkıyo, spor falan yapamıyorum. :gitme: Eve eliptik bisiklet alayım dedim, bir yakınım güya kalça ve üst bacakları büyüttüğünü söyledi, soğudum akannehir koşu bandı alsam diyorum, bazı arkadaşlar da evde süs gibi duruyo hiç kullanılmıyor diyor. Kaldım öyle, 2 aydır alamadım bişey... Siz ne dersiniz arkadaşlar koşu bandı alsam mı, kullanılır mı? yoksa gerçekten bir köşede kalır mı? :sinifsinif:

ne demek cnm indirebildinmi sporu? bide nası bi diyet yaptığından bahsedermisin cnm?

Evet hallettim canım tekrar sağol kaydirigubbakcemile2

Diyetimide anlatayım biraz sabah 8 gibi 1 bardak ılık su içiyorum.yarım saat sonra felan 1 dilim kepek ekmeğine peynir sürüp 1 kupa çayla götürüyorum :icecream:
Aralarda pek birşey yiyemiyorum çalıştığım için yoğun oluyorum ama eğer olursa meyva yada diet bisküvi yiyorum.Öğlen çorba,yanında salata,yoğurt yiyorum.yada yemekte çıkmışsa eğer küçük bir tavukla salata yiyorum ama sebze yemeye dikkat ediyorum.ikindi gibi 1 dilim kepek ekmeğinin arasına az yağlı peynir koyuyorum yiyorum yada diyet bisküvi ile yeşil çay içiyorum yada küçük 1,5 adet gelete yiyorum,değişiyor yani.Akşamda sebze yemeği yada 1 kase çorbayla günümü tamamlıyorum 18,30'dan sonra birşey yememeye çalışıyorum.Çok acıkırsam meyva yiyorum :bbo:
Tabikide bol boll lıkır lıkırrr suyumuda içiyorum opuyorumnanaktan
Birde sporumu yaparsam tam olucak :lepi:

evet 1 ayda 6 kilo verilir mesela ben verdim.. hımm nacizhane tavsiyelerim var size bayanlar.. elma sirkesi-bal için sabahları erken, günde en az 2.5 litre su ki çoğunu sabahları için, günde 1 sarmısak yutun (bütün yutun kokmaz zararı yok çok faydası var), elma tarçın limon karabiber karanfil çayını yapın, akşam yemeğini çok hafif yiyin mümkünse çorba-salata gibi ve en geç 6 da yiyin, ara öğün mutlaka yapın, yürüyüşsüz kesinlikle olmaz ben haftada 3 gün 1 saat yürüyüş yaptım yetti, çok uzak olmayan yerlere yürüyerek gidin, hırslı arkadaşlar edinin takımları kesinlikle tavsiye ederim, şekerden kesinlikle uzak durun, kaçamak yaparken iyi düşünün 1 haftanıza mal olabiliyor, tartılma konusunda bişey demicem çünkü ben her gün tartıldım ve müthiş motive oldum rakamları eksilmiş görünce yani bu size kalmış bişey.. benim 3 kilom kaldı şimdi dinlenme evresindeyim inşallah birkaç haftaya toparlanıp atıcam kalanları da.. hepinize kolay gelsin arkadaşlar yapılamayacak şey değil asla..

Günaydın arkadaşlar!
Bende vermek istiyorum kilolarımı... Yıllardır kiloluyum; sürekli diyet yapıp bırakmak yordu beni iyice. Uzun süredir diyet yapmıyorum ama almadım şükür kilo sabitlendi... Ama artık insin istiyorum. Denemediğim yöntem, spor merkesi vs. kalmadı... Daha önce diyet gruplarına da katıldım ama yine başaramadım. Kaç gündür bu topiklerde geziyorum hangi yöntemi uygulasam diye? Sanırım sandaloz sakızı ve elma sirkesi olanı deneyeceğim önce, duruma göre diğerlerine de bakarım tabii diyette yaparım...
Yeni bir yaşama başladım ve kendimi de değiştirmek istiyorum... Kendimi ve herkesi şaşırtmak istiyorum ve destek bekliyorum hepinizden... Birbirimize yardımcı olur kilolarımızı veririz inşallah

Boy: 1,58
Kilo: 86,200 gr
Olmak istediğim kilo 55-60 arası
Diğer ölçülerimi sonra yazarım...

sıkma tatlım canını hepberaber halledicez cnm inşallah! bizde sana uygun bi liste oluştururuz zorlanmcağın şekerin düşmeyecek şekilde! biraz günlük neler yediğinden neler yaptığından bahsedersen çözüm bulabiliriz cnm bide kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyosun?

çok saol canım desteğin için.Gerçekten verebilirmiyim sanki hiç veremiycekmşim gibi geliyo.spor yapmaya vaktim yok çünkü.eskiden 2-3 kilo için spor salonuna giderdim:(( şimdi bu kadar kiloyu vermek için orda yatmam gerek galiba.Ben çalışıyorum akşam 7 de en erken evde oluyorum.Sabahları biraz peynir kepek ekmeği (1 dilim anca)biber maydaoz domates falan bir bardak çayla içip işe gidiyorum.öğlene kadar bişey yemiyorum.bazen elma limon v.s çayından içiyorum.öğlen yemekhaneye gidebilirsem sebze yemeği salata yoğurt yiyorum büyük çoğunluk böyle.arada da kepekli kaşarlı tost yiyoruz.öğleden sonra da elma yiyorum bazen.akşam da evde ne yemek varsa.ama hep kepek ekmeği ve sakarinle .ayrıca elma sirkesi+azcık bal suya karıştırıp hem öğle yemeğinden hem akşam yemeğinden sonra içiyorum.şimdi de 5i bi yerde çay aldım.ama beni fena çarptı.resmen hasta oldum.dokundu galiba etksii geçince düzeldim.içemiycem galiba onu da..ama spora da gidemem evde beni bekleyen minicik bi oğlum var:(( ay deli olcam ya.kilom 78 den inmiyo arkadaşım.kaldım böyle.

kuzucum ben geldimmmmmmmmmmmmmmm Şeniztopiğinde ben de varım artık kambersiz düğün olmaz değil mi lülülülülülü ben de senden habersiz bu sabah başladım diyetime siteye girince senin topiği gördüm daldım hemen vaktim olduğunca fırsat buldukça yazaım buraya.Bu sabah 2 dilim kepek ekmeği az kaşar peyniri yedim arada 1 bardak süt içtim şimdi de iş yerinde çok az kızartma yoğurt ve çorba üçlüsüyle beraberdim tabiki ekmek yemedim as sonra limonlu yeşilçay var sırada akşama da sebze planlıyorum aksilik olmazsazemuszemusve evde en az 40dk spor ya eliptik bisiklete binerim ya stepper yaparım artık ... ben de seçimlere kadar 60 olmak istiyorum şimdiki kilomu bilmiyorum tartılıcam 71-72 arası ama :gitme:unutmadan ilk sayfalarda bi arkadaş koşu bandımı bisiklet mi alsam diye düşünüyordu bisiklet alma bir süre sonra sıkılıyor insan ben dergi falan okuyorum ya da tv karşına geçiyorum step sıkmıyo ama bi taraftan müzik dinliyorum çünküzemuszemus koşu bandını çok istedim ama fiyatı yüksek geldi bana alamadım o yüzden onun için yorum yapamam... hepimize sağlıklı zayıflamalar inşallah hep birlikte başarırıza.s.

tatlım benimde boyum 1.68 yakın boylarımız! valla tatlım 18 kilo vermek istiyosun 2.5 -3 ayda çok rahat verirsin cnm gel sende katıl bana sana da bi yiycek yapıcak listesi hazırlayalım kurtulalım hepbirlikte!kaydirigubbakcemile5 istersen gün içinde neler yaptığını yaz ona göre sanada bi program hazırlayalım cnm!

ayy ne ii olur cnm 2ayda werip 58 olsam bendee katıldım sanaa cnma.s bnde öğrenciyim nası bişe yapmalıyım sen bana hazırlasann hem böleliklee beraber iyi kilo verebilirz kaydirigubbakcemile3

slm kızlar vaktim yok uzun uzun yazamıyacağım ama buradayım unutmayın beni geçmişi okudum kaçıyorum:)))

kuzucum ben geldimmmmmmmmmmmmmmm Şeniztopiğinde ben de varım artık kambersiz düğün olmaz değil mi lülülülülülü ben de senden habersiz bu sabah başladım diyetime siteye girince senin topiği gördüm daldım hemen vaktim olduğunca fırsat buldukça yazaım buraya.Bu sabah 2 dilim kepek ekmeği az kaşar peyniri yedim arada 1 bardak süt içtim şimdi de iş yerinde çok az kızartma yoğurt ve çorba üçlüsüyle beraberdim tabiki ekmek yemedim as sonra limonlu yeşilçay var sırada akşama da sebze planlıyorum aksilik olmazsazemuszemusve evde en az 40dk spor ya eliptik bisiklete binerim ya stepper yaparım artık ... ben de seçimlere kadar 60 olmak istiyorum şimdiki kilomu bilmiyorum tartılıcam 71-72 arası ama :gitme:unutmadan ilk sayfalarda bi arkadaş koşu bandımı bisiklet mi alsam diye düşünüyordu bisiklet alma bir süre sonra sıkılıyor insan ben dergi falan okuyorum ya da tv karşına geçiyorum step sıkmıyo ama bi taraftan müzik dinliyorum çünküzemuszemus koşu bandını çok istedim ama fiyatı yüksek geldi bana alamadım o yüzden onun için yorum yapamam... hepimize sağlıklı zayıflamalar inşallah hep birlikte başarırıza.s.

Canım selamlar, koşu bandı mı eliptik bisiklet mi diye soran başkası var mı bilmiyorum ama bende bugün sormuştum bu konunun içinde kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim yardımın için. Sen de anladığım kadarıyla stepper ve eliptik bisiklet var değil mi? Eliptikten memnun değilsin galiba, neden sevmiyorsun canım? Stepper'ı ne zamandır kullanıyorsun ? Ya da eliptik ya da stepper kullandığın zamanlarda en çok hangisi kilo vermene daha çok yardımcı oldu? Yardımın için şimdiden teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5 Ayrıca bende 1,57 boyunda ama 70 kg. olan biriyim :sinifsinif: 1 -1.5 ay kadar önce 73 ten 69 a düşmüştüm ama bayram malum ye, iç 1 kg. yu geri almışım. Ama tekrar azmettim vereceğim kilolarımı, en az 15 kg. ama 20 kg. verebilsem süper olacak. alkisalkisalkis Yarından itibaren 14gün süreyle günde 2 öğün nesfit yemeye karar verdim. Sabah ve akşam, öğlende şirkette ne varsa şansıma, ama yemeğim 2 çeşitten oluşacak.Tatlı asla yok, yoksa bana oklava gelir :oklava: a.s

Son düzenleme:
merhaba handecem cim ben de vericem şu kiloları artık.. kilom 85 şu an hedefim kendimi hoş hissedinceye kadar zayıflamak hep kiloluyum bu hayatta bi de zayıflık nasıl bişey merak ediyorum ve istiyorum 35 e merdiven dayamışken küçük beden kıyafet almak istiyorum.
handecemcim sen geç kalma ben gibi.... mezuniyete yetiş ve hayata o pencereden bak...
ben de sizlerle birlikte zayıflayacağım inşallah
daha zayıfladıktan sonra nasıl korurumu bilmiyorum ama bi görelim şu zayıflığı eminim bir daha almamak için elimden geleni yaparım...kötükedihüso

handecem canım umarım istediğin kiloya inersin.başarılar diliyorum sana..zayıflamak sabır ve azim işidir..bende başardım.emin ol sende başarırsın..sık sık uğrayacağım topiğine..
öpüyorm cnma.s.

bebeğiiiiiiiiiiiim hoşgeldin ay nası sevindim anlatamam bende bugün haber vercektim sana benden önce davrandın aşemmm takımda olmadı burda mutlu sona ulaşcaz tatlım inşallah!

şekerlerim tek tek alıntı yapıp yazmıyorum yeni gelen arkadaşlarıma hepiniz hoşgeldiniz diyorum hepberaber bu yola baş koyuyoruz inşallah ben yarın bi liste yapıp hepimizin isimlerini kilolarını ve hedef kilolarını yazıcam! arkadaşlar şimdi bitakım şeyler yazıcam ve bu mesaja hepinizin cvp vermesini istiyorum. hepimizin iyiliği motivasyonu ve başarısı açısından bitakım zorunluluklar getirelim arkadaşlar! öncelikle hergün ne yediğimizi içtiğimizi yaptığımız sporu burada paylaşalım hem herkese yararı olur hemde kendimizi denetleyip doğrularımızı yanlışlarımızı görücez! 2. en önemli konu ise herkes az yada çok spor yapıcak canlarım çünkü bu iş sporsuz olmuo biliosunuz hepiniz! eğer belli bi spor yapanlar varsa devam etsin eğer hiçbirşey yapmıyorum diyorsanız yürüyüş içinde havalar soğudu diyosanız leslie ile evde sporu indiriyoruz ve onu yapıyoruz googla yazınca çıkıyo şekerlerim! 3. konu ise her pazartesi kilo ve ölçü bildiriminde bulunuyoruz ki yaptıklarımız işe yarıyomu görelim ona göre başka çözümler buluruz çünkü! evet şekerlerim şimdilik bu kadar herkesten mutlaka cevap bekliyorum öptüm hepinizi biz bu işi başarıcaz unutmayın kendinize inanaın!

gelelim bugün yediklerime: sabah sporumu yaptım 20 dakika ardında greyfurt suyu içtim ve müsli yedim öğlen kepekli sandiviçimi yedim 3 gibi bi yeşil elma 5 gibide kuru kayısı akşamda yeşil mercimek ve salata çok yorulduğum için akşam sporumu yapamayabilirim belki ama yapmaya çalışıcam şekerler!

ayy ne ii olur cnm 2ayda werip 58 olsam bendee katıldım sanaa cnma.s bnde öğrenciyim nası bişe yapmalıyım sen bana hazırlasann hem böleliklee beraber iyi kilo verebilirz kaydirigubbakcemile3

tatlım bnm ilk sayfada yazdığım dieti uygula sana uygun geldiyse uymayan şeyler varsa söle değiştirelim bide bol bol su içmeyi unutmuyosun tabi bide spor! açıklamaları önceki msjımda yazdım zaten!

birde şekerlerim birçok arkadaşım ay verebilirmiyim veremem gibi şeyler söylemiş bunları atıyoruz kafamızdan neden veremiyelim herşey bizim elimizde unutmayın kendinize inanın ve gerekenleri yapın destek motivasyon öneri ne isterseniz herşey için ben burdayım!

Evet hallettim canım tekrar sağol kaydirigubbakcemile2

Diyetimide anlatayım biraz sabah 8 gibi 1 bardak ılık su içiyorum.yarım saat sonra felan 1 dilim kepek ekmeğine peynir sürüp 1 kupa çayla götürüyorum :icecream:
Aralarda pek birşey yiyemiyorum çalıştığım için yoğun oluyorum ama eğer olursa meyva yada diet bisküvi yiyorum.Öğlen çorba,yanında salata,yoğurt yiyorum.yada yemekte çıkmışsa eğer küçük bir tavukla salata yiyorum ama sebze yemeye dikkat ediyorum.ikindi gibi 1 dilim kepek ekmeğinin arasına az yağlı peynir koyuyorum yiyorum yada diyet bisküvi ile yeşil çay içiyorum yada küçük 1,5 adet gelete yiyorum,değişiyor yani.Akşamda sebze yemeği yada 1 kase çorbayla günümü tamamlıyorum 18,30'dan sonra birşey yememeye çalışıyorum.Çok acıkırsam meyva yiyorum :bbo:
Tabikide bol boll lıkır lıkırrr suyumuda içiyorum opuyorumnanaktan
Birde sporumu yaparsam tam olucak :lepi:

süpersin cnm dietini çok beğendim ama spora da başlıyosun artık ufaktan söz ver bana!

Back