• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğurt pul biber karışımını deneyin

selygmz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
24
12
6
28
1 haftadır yatmadan 1-2 saat önce yoğurt ve pul biberi karıştırıp yiyorum. Göbeğimin yavaş yavaş eridiğini farkediyorum şişkinlikte kalmadı. Tabi gün içinde yediklerimede dikkat ediyorum. 1-2 hafta daha uygulayıp sonuçları tekrar yazacağım. Aranızda deneyip yavaş yavaş sonuç almaya başlayan var mı?

1 haftadır yatmadan 1-2 saat önce yoğurt ve pul biberi karıştırıp yiyorum. Göbeğimin yavaş yavaş eridiğini farkediyorum şişkinlikte kalmadı. Tabi gün içinde yediklerimede dikkat ediyorum. 1-2 hafta daha uygulayıp sonuçları tekrar yazacağım. Aranızda deneyip yavaş yavaş sonuç almaya başlayan var mı?
light yoğurtla mı yapıyorsun

Kilonda değişiklik oldu mu ? bende iki gün denedim bıraktım :oops: kiloda değişiklik yapıyorsa immen geri başlayım

Ay bunu çok duyuyorum ama denemedim benim de yapmam lazım fayda görenler yazsa da hevesim artsa ya : )

denersen sonuçlarını yaz merak ediyorum :)

İşten eve giderken aklımdaydı oğlum aklımı başımdan alıyor ya..
Onun yaramazlıklarıyla, oyunlarıyla uğraşırken bakıyorum ayakta uyuyorum..
Not edip alarm kurmam gerek : )
Tadı kötü oluyor mu?
Bir de yoğurt pulbiber karışımına limon da sıkıyorlar...

Evet kizlar gunaydin:) araniza yeni katildim su yogurt pulbiber limon karisimini arastirirken daldim buraya.:) cok kolay oldugundan dun basladigim klise diyetime ek olarak aksam yatmadan yedim.tadi guzeldi inanin ki..bizim gibi kilo vermek isteyenlerin ne kadar kötü tadlari zayiflayabilmek icin yediklerini biliyorum ah ah..gelelim kiloma ne yazik ki durmadan diyet yapip alip vermekten su an.106.8 oldum..dun sabah tartilmistim.bugun sabah kalkip baktim ki 104.6 cok sasirdim.ödem dahi olsa 1 gunde bu kadar oynama yuzumu guldurdu:) artik aksatmadan yapmaya devam ins..nasipse hergun de yazarim gelismelerimi...Allah yar ve yardimcimiz olsun..

Ah ahh ben 3 yil önce evlendigimde 49 kiloydum incecik oh mis derken hamile kaldım ve doyma hissimi resmen kaybettim 90 kiloyla doğum yaptım bebeğim 4 kilo doğdu (maşallah )ama dogumdan sonra kilolar 64 te kaldi bende emziriyorum diye bi diyet yapmadim ama güya dikkat ediyorum az önce tartıldım ki 70.60yoğurt pul biberden basliyim bari yoksa 80-90-100 göreceğim bi gidişle

İşten eve giderken aklımdaydı oğlum aklımı başımdan alıyor ya..
Onun yaramazlıklarıyla, oyunlarıyla uğraşırken bakıyorum ayakta uyuyorum..
Not edip alarm kurmam gerek : )
Tadı kötü oluyor mu?
Bir de yoğurt pulbiber karışımına limon da sıkıyorlar...
tadı kötü değil karışıma istersen limonda sıkabilirsin daha faydalı olur

Evet kizlar gunaydin:) araniza yeni katildim su yogurt pulbiber limon karisimini arastirirken daldim buraya.:) cok kolay oldugundan dun basladigim klise diyetime ek olarak aksam yatmadan yedim.tadi guzeldi inanin ki..bizim gibi kilo vermek isteyenlerin ne kadar kötü tadlari zayiflayabilmek icin yediklerini biliyorum ah ah..gelelim kiloma ne yazik ki durmadan diyet yapip alip vermekten su an.106.8 oldum..dun sabah tartilmistim.bugun sabah kalkip baktim ki 104.6 cok sasirdim.ödem dahi olsa 1 gunde bu kadar oynama yuzumu guldurdu:) artik aksatmadan yapmaya devam ins..nasipse hergun de yazarim gelismelerimi...Allah yar ve yardimcimiz olsun..
senin adına çok sevindim canm inşaallah daha da faydasını görürsün :) bu arada liptonun 10 bitkili çayı var onu araştırmanı tavsiye ederim :)

Bende başladım bu kürü uygulamaya ama evde mayaladığımız kefirle yapıyorum. çörek otuda koydum içine çok azcık iyi gelir mi ki ? bilen var mı..:110::KK49:

Bu karışımın bana hiç bir faydası olmadı maalesef üstelik yediklerime de dikkat ediyordum.

benimde 1 hafta oldu gözle görülür bir sonuc yok bakalım 15 güne tamamlamaya çalışacağım

Back