- 5 Mayıs 2016
- 3.843
- 8.226
Merhabalar, bende sürekli kilo alıp veriyorum bu ara yine aldım. sizin tavsiyenizle bu akşamdan itibaren bu küre başlıcam inşallah istediğim sonucu alabilirim.
Faydasını gördünüz mü ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, bende sürekli kilo alıp veriyorum bu ara yine aldım. sizin tavsiyenizle bu akşamdan itibaren bu küre başlıcam inşallah istediğim sonucu alabilirim.
Faydasını gördünüz mü ?
Faydasini gordunuzmuBUGÜN İKİNCİ GÜN BAKALIM NASIL BİR DEĞİŞİM OLACAK...:)
Faydasini gordunuzmu
Sadece bunu yemek yeterli değil tabiki diyet spor da lazimMerhaba hanımlar. Ben 21 yaşındayim . 3 yıl boyunca rahatsızlığımdan dolayı kortizon iğnesi kullanmaya başladım ve kullandıktan sonra aşırı kilo aldım. Neler kullanırsam kullanıyim fazla kiloları atamadım doktorum da kortizonu kullandığım sürece zayiflayamayacagim söyledi ve ben gece ay kortizonu bıraktım doktor kontrolünde çok şükür. Geçen aydan itibaren yememi içmemi azalttım çikolata manyağı birisi olarak çikolata yemeği kestim öncelikle evde düzenli olarak spor yapmaya başladım ve ben bu sayfada yoğurt limon kırmızı biber kürünü gördüm pazar günü başladım. Şuan için pek bi faydasını göremedim. Normalde bildiğim kadarıyla 3 yemek kaşığı yenmesi gerekiyor fakat ben 6 tatlı kaşığı yiyorum sürekli olarak acaba net bi sonuç alabilir miyim. O kadar kafama taktım ki . Sıkıntı olmaya başladı bana . Lütfen yardımcı olur musunuz ?
6 kaşık yemiyceksn canım 3 yemek kaşığı ileyaptgn kürün hepsini yiceksnMerhaba hanımlar. Ben 21 yaşındayim . 3 yıl boyunca rahatsızlığımdan dolayı kortizon iğnesi kullanmaya başladım ve kullandıktan sonra aşırı kilo aldım. Neler kullanırsam kullanıyim fazla kiloları atamadım doktorum da kortizonu kullandığım sürece zayiflayamayacagim söyledi ve ben gece ay kortizonu bıraktım doktor kontrolünde çok şükür. Geçen aydan itibaren yememi içmemi azalttım çikolata manyağı birisi olarak çikolata yemeği kestim öncelikle evde düzenli olarak spor yapmaya başladım ve ben bu sayfada yoğurt limon kırmızı biber kürünü gördüm pazar günü başladım. Şuan için pek bi faydasını göremedim. Normalde bildiğim kadarıyla 3 yemek kaşığı yenmesi gerekiyor fakat ben 6 tatlı kaşığı yiyorum sürekli olarak acaba net bi sonuç alabilir miyim. O kadar kafama taktım ki . Sıkıntı olmaya başladı bana . Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Anladım. 4. Gündeyim şuan ınsaallah olur bi faydasiFaydasini en az 15 gunde gorursun bu kūrū birakmamak onemli birakirsan ise yaramiyo