Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam bende 4 gündür uyguluyorum bu kürü bakalım sonuç ne olacak Huuu bu gece başlıyorum bende. varmı devam eden ?
canım iç fayda gördn mu ? ben dun yedım ama tadı guzeldı yanı. Birde limonlu su içiyorum sabah akşam.Selam bende 4 gündür uyguluyorum bu kürü bakalım sonuç ne olacak 
Bennnbaşlamayı düşünüyorum. Ara ara yaptım ama gece çok tuvalete çıkarıyor beni çok su içiyorum ve uyuyamıyorum bu yüzden onun için hep bırakıyorumm.sen başladın mı pekiKonuyu canlandiralimmmm.. Ben bu gece başlıyorum bana katılacak hatunları bekliyorum. İki hafta disimizi sikalim artik napalim.
Yaş 28
Boy 164
Kilo 61.2
Hedef 54
Hadi inşallah...
Bana eşlik edecek var miiii
Başladım balım inşallah faydasını görürüz tuvalete çıkarması güzel bişey ışte bu şekilde etki edecek demek ki.bence sen de başka 15 gün birakmayalim. Ben ayni zamanda spor da yapıyorum dikkat de ediyorum cumadan beri 1 kilo yağ kaybım var çok mutluyummmm.. Ama daha bu başlangıç hedefime ulaşana kadar devamBennnbaşlamayı düşünüyorum. Ara ara yaptım ama gece çok tuvalete çıkarıyor beni çok su içiyorum ve uyuyamıyorum bu yüzden onun için hep bırakıyorumm.sen başladın mı peki
azimli olamıyorum bitürlü başlıyorum en fazla 3 gün sürüyor.bugün bi niyetle yine başlayayım bakalım.önce azim konusuna çare bulmam lazım sanırım
Huuu bu gece başlıyorum bende. varmı devam eden ?
canım iç fayda gördn mu ? ben dun yedım ama tadı guzeldı yanı. Birde limonlu su içiyorum sabah akşam.
Bugün güne gidicemmm
İnşallah canım alırız. Biraz da dikkat ederek zayıflamak zor değil ya. Inan tartinin bizi mutlu edeceği güne doğru gidiyoruzBaşladım dün akşam inşallah iyi sonuçlar alırız.bende arada yapıyorum sporu maalesef ona da bi çeki düzen vermem lazım.
İnşallah canimmm hoşgeldinben de başlıyorum bu akşam
hadi hayırlısı
hoşbuldumİnşallah canimmm hoşgeldin
Selam canım hoşgeldin benim üçüncü günüm bugün. Diğer kızlarda gece tuvalete çıkarma gibi bişey olmadı bende hatta daha az gider oldum Ama 15 güne tamamlicam inşallah. Bakalım faydasını görürsem yazacam zaten. Bi de ben egzersiz de yapiyorum bunun yani sıra yedillerime de dikkat ediyorumdikkat ettiğim zamanlarda fayda gördüm evet sirkeli suyla birlikte işe yaramışlardı.yeniden başlıcam inşallah