B bilgiperi Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2023 359 608 14 Temmuz 2024 Konu Sahibi bilgiperi #41 penyez83 .!.: Bilgiperimm canım öğlen namazını kılıp, rahmetli baban Hayrettin kulunun ruhuna Yasin-i Şerif okuyup bağışladım ALLAH kabul etsin aminnn Genişletmek için tıkla... Hitap seklindeki samimiyetin sevgin o kadar yüreğime geçti ki Allah Razi olsun çok mutlu oldum. Allah kabul etsin.Sevgiler
penyez83 .!.: Bilgiperimm canım öğlen namazını kılıp, rahmetli baban Hayrettin kulunun ruhuna Yasin-i Şerif okuyup bağışladım ALLAH kabul etsin aminnn Genişletmek için tıkla... Hitap seklindeki samimiyetin sevgin o kadar yüreğime geçti ki Allah Razi olsun çok mutlu oldum. Allah kabul etsin.Sevgiler
B bilgiperi Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2023 359 608 14 Temmuz 2024 Konu Sahibi bilgiperi #42 ordinary .!.: Okudum. Allah rahmet eylesin. Sizlere de sabır versin. Genişletmek için tıkla... Allah Razı olsun çok teşekkür ederim.
ordinary .!.: Okudum. Allah rahmet eylesin. Sizlere de sabır versin. Genişletmek için tıkla... Allah Razı olsun çok teşekkür ederim.