Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
500 aldım500 okudum
KALAN 4500
pinhancım çok geçmiş olsun ,Allah şifalar versin tabiki okuruz Allah kalbine ferahlık versin canımMerhaba herkese
Benim babamın tedavisi olmayan bir göz hastalığı var.
Yine de kullandığı bazı ilaçlar var,şifasına vesile olması için, gözlerini tamamen kaybetmemesi için sizlerden ricam dualarınız dualarımıza karışsın. Ya Şafi esmasını çekelim.
30.000 den başlıyorum.
2 bin ben alıyorum.
28.000 kalan.
penyez83
MssPARE
Allah razı olsun
Canım benim inşallah Ya ŞAFİ cc hürmetine ve 99 Esma hürmetine Rabbim sağlık sıhhat ve şifalar yagdirsin babaciginapenyez83 MssPARE telasememuresi Fistiklicikileta Lidlaylim H Hazellll
dolar milyoneri sweetgirlcandy M modinas Hayalkuran Freddy GizemmDY aysen- i p e k A Asya89 ordinary Elif G gulectosba Limonsuzzcay Bonus K kamera K KurkmantoluS labellevie payedar deynepnaz papatyamm iyilik_guzellik
Allah hepinizden razı olsun. Bütün hayırlı dualarınız kabul olsun inşallah.
Çok teşekkür ediyorum.
Güzel insanlarsınız
amin canım , güzel insanları burda bi araya getiren Rabbime şükürler olsunpenyez83 MssPARE telasememuresi Fistiklicikileta Lidlaylim H Hazellll
dolar milyoneri sweetgirlcandy M modinas Hayalkuran Freddy GizemmDY aysen- i p e k A Asya89 ordinary Elif G gulectosba Limonsuzzcay Bonus K kamera K KurkmantoluS labellevie payedar deynepnaz papatyamm iyilik_guzellik
Allah hepinizden razı olsun. Bütün hayırlı dualarınız kabul olsun inşallah.
Çok teşekkür ediyorum.
Güzel insanlarsınız