Rabbim acil şifalar nasip etsinMerhaba herkese.
1 aydır yoğun bakımda yatan babam için dualara ihtiyacımız var. Lütfen aklınızda, dilinizde ,kalbinizde hangi dua varsa Allah rızası için babam için etmenizi rica ediyorum. Babamın adı Hayrettin. Şimdiden dua eden herkesten Allah razı olsun. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşAllah Amin.
Allah razı olsun.Rabbim acil şifalar nasip etsin
Allah Razı olsun sağolun.Allahım Şafi ismiyle şifa versin babanızı size bağışlasın inşallah
RABBİM hayrettin kuluna Şafi ismiyle kalıcı acil şifa versin aminnnMerhaba herkese.
1 aydır yoğun bakımda yatan babam için dualara ihtiyacımız var. Lütfen aklınızda, dilinizde ,kalbinizde hangi dua varsa Allah rızası için babam için etmenizi rica ediyorum. Babamın adı Hayrettin. Şimdiden dua eden herkesten Allah razı olsun. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşAllah Amin.
Allah şifa versin bı an önce sağlığına kavuşur inşallah 1000 tane "ya Şafi" zikrettimMerhaba herkese.
Allah razı olsun çok sağolun.RABBİM hayrettin kuluna Şafi ismiyle kalıcı acil şifa versin aminnn
Rabbim hayrettin kuluna Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Amin inşallah Allah babanızı size bağışlasınAllah razı olsun inanın çok mutlu oldum.Rabbim sizi ve ailenizi de hep sağlık huzur versin.
insaAllah kuzum sizden de razi olsunHalen yoğun bakımda ama inşAllah çıkacak.Çok sağolun sorduğunuz için Allah razı olsun .
Dr ne diyor cıkartıcak miHalen yoğun bakımda ama inşAllah çıkacak.Çok sağolun sorduğunuz için Allah razı olsun .