Dr. hep aynı diyor bazen uyutuyorlar bazen uyandırıyorlar. Solunum sorunu var kendi başına nefes alabilirse diğer yoğun bakıma alacaklar. Çok teşekkür ederim ilginiz için Allah hepinizden razı olsun.Dr ne diyor cıkartıcak mi
Allah razı olsun sağolun.Allah sifa vérsin. İnşallah yogun bakimdan cikar sagligina kavusur
Alla Razı olsun. Henüz çıkmadı hep aynı şeyi söylüyorlar. Bizde güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla alacağız inşAllah pes etmek yok dualara devam ediyoruz.Canım baban çıktı mi dr ne diyor, rabbim bol bol şifa versin ,babana ve tüm.hastalara inşallah.
Canım ya Allah razı olsun❤ tabiki pes etmek yok, o yoğun bakım kapısının önünde ne dualar ettim , hamileydim, doktorun her cümlesini zihnime kazımak nedir bilirim, peş etmek yok tabiki çıkıncaya kadar bol bol dua, gidince elinden tut tüm enerjini ver, moral ver ,uyuyor olsa bile yanında ağlama çıkacak Allah 'ın izniyleAlla Razı olsun. Henüz çıkmadı hep aynı şeyi söylüyorlar. Bizde güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla alacağız inşAllah pes etmek yok dualara devam ediyoruz.
Senin babacığına da rahmet olsun. Onada Yasin okuyacağım en kısa zamanda
Rabbim tüm hastalara şifa versin AMİN
Allah Razı olsun Amin İnşAllahCanım ya Allah razı olsun❤ tabiki pes etmek yok, o yoğun bakım kapısının önünde ne dualar ettim , hamileydim, doktorun her cümlesini zihnime kazımak nedir bilirim, peş etmek yok tabiki çıkıncaya kadar bol bol dua, gidince elinden tut tüm enerjini ver, moral ver ,uyuyor olsa bile yanında ağlama çıkacak Allah 'ın izniyle
Okudum ALLAH rahmet eylesin sabırlar diliyorum3 ay boyunca gece gündüz dualar ettim,zikirler çektim.Hep umudum vardı babam yoğun bakımdan çıkacaktı ama olmadı maalesef ki geçen Cuma babamı kaybettik.Kolum kanadım kırıldı yarım kaldım sanki bomboş herşey...
Biliyorum Rabbim sabrını verecek.
Artık bol bol dua edeceğim babamın amel defterine yazılsın diye .
Sizlerden ricam Babam için bir fatiha okuyup göndermeniz.Babamın adi Hayrettin okuyan herkesten şimdiden Allah razı olsun.
Allah rahmet eylesin,mekânı cennet olsun inşallah.Benim de babam öleli 43 falan oldu acısı hiç dinmeyecek ama hayata dönmeye mecburuz.Umarım aciniz biraz olsun hafifler.Bolca sabırlar diliyorum3 ay boyunca gece gündüz dualar ettim,zikirler çektim.Hep umudum vardı babam yoğun bakımdan çıkacaktı ama olmadı maalesef ki geçen Cuma babamı kaybettik.Kolum kanadım kırıldı yarım kaldım sanki bomboş herşey...
Sizlerden ricam Babam için bir fatiha okuyup göndermeniz.Babamın adi Hayrettin okuyan herkesten şimdiden Allah razı olsun.
Okudum bagisladim canim. Allah sabir versin. Allah rahmet etsin babana3 ay boyunca gece gündüz dualar ettim,zikirler çektim.Hep umudum vardı babam yoğun bakımdan çıkacaktı ama olmadı maalesef ki geçen Cuma babamı kaybettik.Kolum kanadım kırıldı yarım kaldım sanki bomboş herşey...
Allah razı olsun sagolun.Okudum ALLAH rahmet eylesin sabırlar diliyorum
Çok sagolun.Allah razı olsun.Sizinde basiniz sagolsun sabırlar dilerimAllah rahmet eylesin,mekânı cennet olsun inşallah.Benim de babam öleli 43 falan oldu acısı hiç dinmeyecek ama hayata dönmeye mecburuz.Umarım aciniz biraz olsun hafifler.Bolca sabırlar diliyorum.
Allah razı olsun çok sagol.Okudum bagisladim canim. Allah sabir versin. Allah rahmet etsin babana
Amin çok sagolun .Allah razı olsun.Ben de okudum allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.. 3 ihlas 1 fatiha okudum. Mekanı Cennet olsun inşaallah.3 ay boyunca gece gündüz dualar ettim,zikirler çektim.Hep umudum vardı babam yoğun bakımdan çıkacaktı ama olmadı maalesef ki geçen Cuma babamı kaybettik.Kolum kanadım kırıldı yarım kaldım sanki bomboş herşey...
Allah razı olsun. Dilinize yüreğinize sağlık.Allah rahmet eylesin.. 3 ihlas 1 fatiha okudum. Mekanı Cennet olsun inşaallah.
Bilgiperimm canım öğlen namazını kılıp, rahmetli baban Hayrettin kulunun ruhuna Yasin-i Şerif okuyup bağışladım ALLAH kabul etsin aminnnMerhabalar
14 Temmuz babamın vefatının ilk yılı. Babamın adı Hayrettin kalbinizden geçen duayı okuyup bağışlarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden okuyan herkesten Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile.