N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ferhunde06
Başınız sağolsun güzelim..Allah'ın rahmetini esirgemesin inşallah.Size de sabır versin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasin-i şerif bilenler ve okumak isteyenler herkez birer tane okusa toplam 20 tane yasin bağışlayabiliriz ben 2tane okurum geriye 18 tane kalıyo başka okumak isteyen varmı gelin bizde bi hayır işleyelim ne dersiniz hem bu arkadaşımızın annesine hem benim babacığıma hemde sizlerin sevdiklerine .......cevaplarınızı bekliycem..........:Saruboceq:
canım bende yaşadım aynı şeyleri acını anlıyorum ama yapıcak tek şeyimiz var dua etmek.benim 3 sene oldu yaşadığın şeyleri yaşadım ama kabullenmek zorundayız.unutmaki sırayla bizlerde oraya gidicez belki annen çok mutludur...ben hep böyle düşünürüm babam için sana şuan ne söylesem boş,sen zamanla anlıycaksın bana böyle söyleyenlere çok kızıyodum kendilerinin babası yanında konuşması kolay tabi diye amaaaaaaa öyle değilmiş zamanla anladımm hala baba şarkısı dinleyemem sana ağlama demem ama sakın hıçkırarak ağlama onu rahatsız edersin.......buna inan.....Ay canım ne kadar güzel düşünmüşsün inan çok sevinirim..Ben fatiha suresi kısa olur en azından insanlar belki üşenmez okurlar dedim..Aslında Yasin suresi okunsa daha makbule geçer benim için ama uzun olduğu için okuyan az olur veya hiç olmaz diye yazmadım..Ama okuyan olursa inanın çok çok sevinirim...Okuyandanda okumayandanda Allah razı olsun..Ben acımı sizlerle paylaşmak istedim..Annesi ölmüş olanların beni anlayacağını ve bana destek olacaklarını bildiğim için konuyu açtım...Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim inanın kızlar acım şu an daha fazla..Çünkü annem ilk öldüğü zamanlarda gelen gidenin olması ve henüz acının taze olmasıyla olayın şokunu yaşadım...Ve ilk zamanlarda hayır benim annem ölmedi bir yerlerden çıkıp gelecek ümidi taşıdım hep..Ama zaman geçtikçe artık onun gelmeyeceğine iyice inanıyorsunuz ve bu daha fazla acı veriyor size..İlk zamanlarda şaka gibi gelen şey sonradan acı bir tokat gibi çarpıyor yüzünüze...Artık kendime itiraf ediyorum ve itiraf ederkende gözyaşlarıma engel olamıyorum HÜLYA ANNEN YOK ARTIK......O ÖLDÜÜÜÜÜÜÜ... senağlamasenağlama
canım bende yaşadım aynı şeyleri acını anlıyorum ama yapıcak tek şeyimiz var dua etmek.benim 3 sene oldu yaşadığın şeyleri yaşadım ama kabullenmek zorundayız.unutmaki sırayla bizlerde oraya gidicez belki annen çok mutludur...ben hep böyle düşünürüm babam için sana şuan ne söylesem boş,sen zamanla anlıycaksın bana böyle söyleyenlere çok kızıyodum kendilerinin babası yanında konuşması kolay tabi diye amaaaaaaa öyle değilmiş zamanla anladımm hala baba şarkısı dinleyemem sana ağlama demem ama sakın hıçkırarak ağlama onu rahatsız edersin.......buna inan.....
canım babandır ne olursa olsun.unutmaki yarın ahirette herkez yaptığının hesabını verecek....sen evlatlık görevini yapta gerisini rabbime bırak.....Canım benim öncelikle duyarlılığın için çok tşk ediyorum..İlgi ve alakan beni çok mutlu etti...Senin babanada allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.Keşke babana duyduğun sevgiyi bende babama duyabilseydim ama olmuyor işte..Çünkü ben çok acı bişey ama babamı sevmiyorum..Baba sevgisinin ne olduğunuda bilmiyorum..Çünkü benim babam sadece kendisini düşünen bir insan..Yıllarca anneciğime yapmadığı eziyet kalmadı..Annem onun çektirdikleri yüzünden bir sürü hastalık çekti...Bu dünyada bir gün yüzü görmedi benim canım annem..Rabbim orda çektirmesin canım anneme...Ben şu an babama evlatlık vazifemi yapıyorum ki başkası yerimde olsaydı beki yüzüne bakmazdı...Ama ben babamın kalbini taşımıyorum...Onun gibi olamıyorum çünkü bende acıma duygusu var...Ben evlatlık görevimi yerine getiriyorum yarın allahın huzuruna çıktığımda bu konuda yargılanmak istemiyorum...
canım babandır ne olursa olsun.unutmaki yarın ahirette herkez yaptığının hesabını verecek....sen evlatlık görevini yapta gerisini rabbime bırak.....