- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
- Konu Sahibi ferhunde06
başınız saolsun bıraz gec gordum ama duada ettım nur ıcınde yatsın uzulme aglama hep dua et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım malesef olmadı.....
cnm başlığı okuduğum an tüylerim diken diken oldu allahım kimseye göstermesin bu acıyı sana da sabır versin ne diyelim takdiri ilahi. bende 9 ay önce anneannemi kaybettim annem hala çok kötü çok düşkündü ben anneme daha düşkünüm allahım onu ayrımasın benden düşünemiyorum bile yazarken bunları ağlıyorum çok zor allahım kimseye yaşatmasınn gerçekten çok çok üzüldüm inş kolay atlatırsın acısını unutamazsın ama alışırsın gerçi annem gün geçtükçe daha özlüyorum diyor off çok zor allahımmm sana bol bol sabır versinn güç kuvvet versinn
canım ben ikinciye başlıycam 1 ay sonra toparlanıyorum yavaş yavaş....sen nasılsın iyisindir inşallah.....
canım benim çok iyi anlıyorum seni benimde annem meleğim göz bebeğim beni bırakalı 3 sene olucak nerdeyse ama hala inanamıyorum..hala başım sıkışınca kızım rahatsızlanınca yada bişeye ihtiyaç hissettiğimde nerdesin annem diye çok ağlıyorum..yaram çok taze dokundukça kanıyo demişsin ama o yara hiç kapanmıyo tatlım..ben ne anneler günü gelsin istiyorum ne bayram gelsin istiyorum...ikinci bir çocuğa bile cesaret edemiyorum annem yanımda yok diye.......çok zor çok...ama yapacak bişey de yok rabbim bizden daha çok seviyomuş...
inşş cnm inşş cnm ne demek senın ıcındekılerını dokmen gerekıyor kendınle konusmmalısın anlatmalısın daha cok yenı canm daha cok ozleyeceksın annemde hep bekledı gelır mı acaba dıe ama yok gelmıyo kım yakıstırabılır kı annesıne olumu allahım kımseye gostermısın daha cok zor gunler senı beklıyor dayanıklı olman lazım bır muddet daha bu acıları yasayacaksın sonra az da olsa dınıcek acın daha dogrusu alısmak zorunda kalacaksın yokluguna eger cocukların varsa allah senı onlara bağıslasın ayırmasın sızı. cnmmm mekanı cennet olur ıns annemde anneannemı en son yogun bakıma gıderken gormustu ellerını tutmustu buz gıbıdı o da aynısını dıo son gorusumdu vedalasımızdı unutamıo o anı hep o var gozunun onunde cnm ne zaman dertlesmek ıstersen sıkıldıgında bana ulasabılırsın her zaman dınlerım aglama cnm aglamak ıı dııl derler rahatsız olurmus yatan bol bol yasın oku dua et bak bılıo muusn bılmıyorum bı hoca solemıstı bıze hem 3 fatıha 1 ıhlas hem 10 fatıha 1 ıhlas okuyacakmısın neden 10 tane okunuyor bılmıorum ama vardır bı bıldıgı bılmıyorsan ıı olmustur okursun sende...
başın sagolsun çok zor bir durum ALLAH sabır versin ben 1 sene arayla hem babamı hemde eşimi kaybettim gerçekden çok acı ama yapacak tek şey onlara dua etmek elden başka bişey gelmiyor