• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun bakımda yatan annem öldü....

başınız saolsun .allah geride kalanlarına ömür versin.yeri nur olsun mekanı cennet olsun :Saruboceq:

canım çok üzüldüm ya allah sabır versin yakınlarını kaybeden herkese allah mekanlarını cennet etsin

yazını okurken içim titiredi belki bu duyguya yabancı olmadığım içindir.ALLAH sabır versin anneciğininde mekanını cennet etsin dua okudum canım .ne mutlu ki evlisin ve hep yanında olacagını bıldıgın bır esın var

Kızlar daha önce konu açmıştım annem yoğun bakımda ölümle cebelleşiyor diye.Maalesef annemi kaybettik.Sizlere üzüntümü, acımı nasıl anlatabilirim bilmiyorum.18.03.2009 akşam saat 18:45 te kalp krizinden dolayı ölmüş benim canım annem.16 gün oldu dile kolay.İnanın onu o kadar çok özledimki.Şimdi gidip mezarındaki toprakları seviyorum.Benim canım annem kara topraklarda şu an.Dün gecede rüyama girdi kızım ben çok iyiyim çok mutluyum diye.Canım annem hep mutlu ol.Dilerim Allah bu dünyada tadamadığın ne varsa öbür dünyada önüne serer.Çok çektin be anacım.Beni üzen yıkan mahvedende o zaten.Şu an yanımda olsanda sana doya doya sarılsam.Mekanın cennet olsun benim canım annem...senağlamasenağlamasenağlama
YAZIMI OKUYANLARDAN RİCA EDİYORUM ANNECİĞİME BİR FATİHA OKURMUSUNUZ...

Okudum canım anneciğine Fatihayı, başınsağolsun Allah mekanını cennet etsin.

Canım başın sağolsun.
Mekanı cennet olsun.
Hangi kelimeler seni teselli edebilirki şimdi?
Canın annene Allah gani gani rahmet eylesin birtanem.

Acını Tahmin edebiliyorum canım benim bende babamı kaybettim 3 yıl önce Allah sabrını veriyo bende artık yaşayamam dedim ama hayat devam etti ve ediyo bir şekilde Anacığından duanı eksik etme ve ona okunan bütün duaları Allah ım kabul eder inşallah

Allah rahmet eylesin başın sağolsun Allah size sabırlar uzun ömürler versin :çok üzgünüm:

başın sağolsun canım benim.Annenin mekanı cennet olsun...Rabbim sabırlar versin..Allaha emanet ol canım..

başınız sağolsun...
inşallah annen huzura kavuşmuştur...
rabbim size sabır dayanma gücü versin...

arkadaşim öncelikle başin sağolsun.
anneciğinin mekanı cenet olsun .
ALLAH rahmet eylesin.
sabırlar diliyorum

Basın sagolsun Canım.
Allah tüm kaybettiklerimizin gunahlarını Affetsin. Mahsere Kalmıs hesaplarında yanlarında olsun.

Annelerimiz zaten hep bu dünyada çile çeken. Umarım dedikleri gibi gerçekten cennet Hakeden annelerin ayagı altındadır. Söyle doya doyaaa bi ferah içinde gülümseyebilirler:Saruboceq:

Back