Yoga Yapan Kadınların Mekanı

Tibeti hiç duymadım. Nedir o açıklayabilir misin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar, geçen cumartesi istanbul jatomi'de kundalini yoga dersine girdim. Hoca mükemmeldi. Özlem Ataman adı. ilgilenenlere önereyim dedim.

konuyu hortlatmak istedim, bende hep gaza geliyorum fakat düzenli salon yogasını hesap ettiğimde biraz pahalı geliyor bana. ama bu sefer evde videolardan takiple başlayacağım.
tibete başlayıp faydalarını görmeme rağmen yarım bırakmışlığım var. onada sil baştan başlayacağım.

Ben haftada bir gün bir hoca eşliğinde yapıyorum yogayı. Bugüne kadar niye başlamadım dedirten bir deneyim oldu. Hem psikolojik olarak zor bir dönemi daha kolay atlatıyorum, hem de yaptığım diyete vücudumda sıkılaşma olarak yardımcı oluyor. Şahane bir şey bence yoga.

bende ''zayıflamak için yoga'' cdsini aldım henüz başlamadım ama iştahı kesiyor falan diyolar ne kadar doğru bilmiyorum , yapıp uygulayan var mı acaba ?

bende ''zayıflamak için yoga'' cdsini aldım henüz başlamadım ama iştahı kesiyor falan diyolar ne kadar doğru bilmiyorum , yapıp uygulayan var mı acaba ?
İştahı kesmez öyle bir etkisi yok. Hatta her spor nasıl acıktırıyorsa o kadar acıktırır. Fiziksel aktivite olarak zayıflamaya yardımcı oluyor. Çünkü yapılan hareketlerin çoğu tüm kasların çalışmasına yardımcı olur.

Anladımmm , peki yoganın sıkılaşmaya etkisi var diye biliyorum doğru dimi , yani mesela sizce pilates mi yoksa yogamı daha iyi sıkılaştırır ?

Kızlar merhaba, konu bayagi geride kalmış ben de hala yogaya başlayamadim bunca zamandır, Ankara'da Cayyolu Ümitköy yaşamkente tarafında onerebileceginiz bir merkez var mı yogaya sıfırdan başlayacak biri nerede Nasıl başlamalı

yoga benim için spor değil zorunluluk küçük yaştan beri yapıyorum özellikle gece yatmadan önce esneme germe hareketlerini yapıyorum. yorgunluğumu atıyor 4 saat uyku bile yetiyor insana. bir gün ek iş olarak yoga eğitmenliği düşünüyorum bir hocamın eşi mesleğini bırakıp geçmiş eğitmenlik kursuna beni davet etti ama gidemedim uymadı. o zamana kadar hanumanasana ve upavista konasana pozlarını geliştirmeye çalışıyorum ama zorlar. küçükkenki esnekliğim kalmadı tabi zamanla olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…