• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yllardr depresyondaym:( Bir ey syleyin ltfen

ayseldemirel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
25
1
86
36
İstanbul
çocukluğumdan beri depresyondayım evliyim ve birde kızım var hayat o kadar zorki ev üstüme iniyor işler ufacık işler boğuyor beni bebeğime mama hazırlamak bile çok zor geliyor halime acıyorum güçsüzüm ve ufacık şeyler bana çok acı veriyor eşimse depresyon tedavisine ihtiyacım var dediğimde duymazlıktan geliyor.. bir kaç kere gittik ama özel pahalı başka yere gideriz diyerek bıraktım tedavimi parasal konular çok gündemde olduğundan ama artık dayanamıyorum..allahım yardım et demek bile zor gelirmi insana..:tomato:mafoldumben

Cnm haklısın Çok zor bı durum ama gÜn geÇtıkÇe senın ıÇın daha zor olucak.bıran Önce tedavı olmalısın

çocukluğumdan beri depresyondayım evliyim ve birde kızım var hayat o kadar zorki ev üstüme iniyor işler ufacık işler boğuyor beni bebeğime mama hazırlamak bile çok zor geliyor halime acıyorum güçsüzüm ve ufacık şeyler bana çok acı veriyor eşimse depresyon tedavisine ihtiyacım var dediğimde duymazlıktan geliyor.. bir kaç kere gittik ama özel pahalı başka yere gideriz diyerek bıraktım tedavimi parasal konular çok gündemde olduğundan ama artık dayanamıyorum..allahım yardım et demek bile zor gelirmi insana..:tomato:mafoldumben

canım benim.Seni cok iyi anlıyorum.Ama şunu bil ki daha kötü durumda olanlar da var.Örneğin ben, bende kendimi bildim bileli depresifim.Artık kişiliğime yerleşti ve yetiştirilmemden kaynaklı ve kurtulamıyorum, bir kısırdöngüde kayboldum sanki. İş, güç, hayat çok zor geliyor. Yeni başlangıçlara uyum sağlayamıyorum bile. İşimi bırakmayı düşünecek boyuttayım bu aralar. Ama çalışmak zorundayım.
En azından sen benim gibi değilsin. Belki bunu söylemek benim için kolay.Ne yaşadığını sen biliyorsun, ama ne diyeyim ki.Resmi kurumları araştır,eger sağlık güvenceniz varsa, kadrosunda psikolog olan hastaneler var.

profesyonel yardım alman gerekiyor gibi ...
illa özel olması şart değilki sigortanız varsa bi hastaneye de gidebilirsin cnm...

sigorta var ama üniversite hastaneleride ek ücret talep ediyormuş pazartesiye randevu aldım herhangi bir devlet hastanesi.. neler olacak bilmiyorum.. herşey üstüste geliyor sanki ama kurtulmak için ne gerekiyorsa yapacağım..benden daha kötü durumda olanlara gelince mutlaka vardır hayatta hep beterin beteri vardır ama bu öyle bişeyki hayat senin için boş aç olsan doyarsın geçer uykusuzsan uyursun biter ama hayat zorsa tek çare ölüm gibi gözükür insana:(depresifler için geçerli) bu düşünceden kurtulma arayışı bendeki.. paylaşarak azalır üzüntü.. betty berry kardeş kişiliğine yerleşen şey mutsuzluksa böyle kandırma kendini..yetişme şeklin ömrünü etkilemesin..

ınan çok üzüldüm haline.
Canım bol bol dua et, Allah'a sığın.Herkesin hayatta geçirdiği bir sınavı var. Senin sınavın da buymuş. Rabbim sıkıntı halinde kendisine mi sığınıyorsun yoksa isyan mı ediyorsun görmek için vermiş belli ki bu sınavı sana.
Gönülden edilen duaların hiç biri geri çevrilmezmiş...Sen de Allah benim dualarımı kabul edecek diyerek ve ısrar ederek dua et.
Önümüz kadir gecesi. Rabbim inşallah dualarını duyar ve sana yardım eder...

çok teşekkür ederim yaaa.. bana nasıl destek olduğunuzu tahmin bile edemezsiniz.. içimde bir ümit var. başaracağım ki o zaman hayatta herşeyin anlamı olduğunun farkına varacağım.. dua etmek ibadet etmek mutlu etmeye yetecek.. çünkü "kalpler yalnız allahı anmakla tatmin olur"(ayet) ümitsiz olmaz herkesede bunu tavsiye ederim..

Bu sabah Doktorum programında izledim deprosyon ile ilgiliydi..
Uzun süreli deprosyonlar için tavisye edilen dediğiniz gibi doktora gitmek. Siz devlet hastanesine falan gitmek için fırsat yaratın bence..Allah şifa versin kesinlikle çok çok önemsenmesi gereken bir durum bu.. Bebeğiniz Sizin bıkkın olduğunuzu hissediordur .En azından onun için muhakkak doktora gidin..
Sevdiğiniz, Sizi mutlu eden insanlarla görüşün, destek isteyin...Açık havada yürüyün bol bol...

Back