Yıyıpte kılo alamayanlar var mı?

Bebem28

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
13
0
16
İstanbul
İştahım iyi yiyipte kilo alamıyorum yuzum ve göğüsten veriyorum bazen pskolojım bozuluyor nasıl kilo alabılırım 1,60 48 kıloyum evlıyım eşim kılomdan memnun ama ben degılım 50 kılo enz olsam doktora gıttım sorun yok dıyetısyene gıttım alsamda hemen verıyorum nasıl kılo alabılırım sızce?

iyi gibi aslında kilon ama 50 de olabilr yani:)

kilonuz çok iyi,niye almak istiyorsunuz ki? Çocuk olunca,yaş ilerleyince de vermek isteyeceksiniz.Şimdiden almayın bence.

bende çok yediğimi sanıyodum senin gibi aslında bize çok geliyo yediklerimiz ,başkasına bakıyosun yemek üstüne yemek yiyo kalorilerini hesapla bence o zaman anlıycaksın :)

yiyip kilo alamama durumu vardır ama şöyle ki metabolizma hızlı çalışıyorsa(ki eminim zayıfların genelinde öyle) tabi ki işe yaramaz.
bünyeye göre yemeniz lazım bu da sağlam bir diyet listesiyle olur

kilonuz çok iyi,niye almak istiyorsunuz ki? Çocuk olunca,yaş ilerleyince de vermek isteyeceksiniz.Şimdiden almayın bence.

evlen alırsın almadım çocuk olunca alırsın almadım 2. olunca almadım yasın ılerlesın alırsın dedıler yaslanmayımı beklıcez kızlar en azından ben tum teslerden kaldım yaslanmadan kılo nasıl alabılırım sızce

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER diyetisyenede gittim alsamda hemen verıyorum doktorada gittim sağlığım ıyı ama kılo alırsam daha ıyı hıssetcem kendımı

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

ben de yiyip de alamayanlardanım alsam da az alıyorum çabuk veriyorum şuanki kilom normal aslında 56 kiloyum ama kollarım çok ince o da zayıf gösteriyo heralde en çok karından alıyorum. herkes kilo vermek için uğraşır ben tartıya çıkınca hep aldım mı diye bakarım almışsam çok sevinirim biri kilo almışsın diyince hiç üzülmem iltifat gibi gelir :) ama zayıfsın yemek yemiyomusun diyenlere gıcık olurum çünkü çok iştahlıyım

selam kızlar merhaba bende yeyip yeyip kilo almayanlardanım kilom:51-52 arası gidip geliyor, boyum 1,65 kilomla ilgili sorunum yok tek sorunum kollarımın çok zayıf olması. yeyip yeyip kilo almamak çok güzel maşallah diyeyim

tatlım kilon boyuna göre çok çok iyi bence kilo alman için bir durum yok yani güzel vücut daha ne istiyorsun:)) bende yiyipte kilo alamıyorum hatta bak benim boy 1.60 kilo 43 bende 45 oliyim diyorum ama çokta üzerine düşmüyorum açıkçası. ama ayak bileklerim çok ince duruyor nasıl kalınlaştırabilirim kilo alsamda oraya fayda etmiyor arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…