- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
165 boya 48 kilo normal diyen insanlar bi tek kadınlar kulübünde galiba. Bu yüzden burayı çol seviyorum:)) Çevremde insanların ideal kilo anlayışı 60 tan falan başlıyor
He bu arada evlenince kilo alırsın diyorlar ya ben almadım. Hatta eşim de zayıf, o da kilo alamıyor. Beraber gece 12de gelsin pizzalar, makarnalar, hamburgerler..:))) evet öyle yapacağım. Teşekkürler çok
Ya mükemmel:))He bu arada evlenince kilo alırsın diyorlar ya ben almadım. Hatta eşim de zayıf, o da kilo alamıyor. Beraber gece 12de gelsin pizzalar, makarnalar, hamburgerler..Gayet keyifli bence :)
Evet kızlar sorunum bu... Dünyaları yesem de doğru düzgün kilo alamıyorum. Metabolizmam hızlı heraldeKi gerçekten çok yiyen bi insanım, gece bile yemek yerim. Ama cık yani olmuyo. Böyle biraz kilo alıyım kadınsı bi görüntüm olsun istiyorum. Var mı aynı dertten muzdarip? Ya da kilo alanlar nasıl alıyor...
Ya çok teşekkür ederimBende ayni sorunu yasadim uzun bi sure. O yuzden sırf yardımcı olabilmek icin uyelik açtım. Nerden okudugumu hatırlamıyorum yine bu sayfaydi sanirim. Bi ürün var aktarlarda satılıyor bitkisel bi urun. Adı bombax ben ramazanda 47 kiloya dustugumde basladim kullanmaya. Bir ay boyunca kullandim hayatimda hic 48 kilo ustune cikamamistim. Ramazan ayi sonunda 53 kilo oldum.
Her sabah ve her aksam bir bardak süt icerisine bir kaşık bombax bir kaşık bal koy ve ic. mumkunse yemeklerden 45 dakika sonra. Yan etkisi var midir bilmem o yuzden olasi yan etkilerine karsi uyaramiyorum. Bende bi yan etki yapmadi zaten dediğim gibi aktarda satilan bitkisel bi ürün. Yinede yardım edeyim derken vebal almak istemem icerigine lutfen kendiniz bakın. Bu arada 3 yakinima tavsiye ettim onlarda bir kutu kullanarak 5 kilo civarinda aldilar.
Dilerim mutlu oldugunuz kiloya ulasirsiniz sevgilerle
Ben de senin gibiyim, kaç kilosun?Evet kızlar sorunum bu... Dünyaları yesem de doğru düzgün kilo alamıyorum. Metabolizmam hızlı heraldeKi gerçekten çok yiyen bi insanım, gece bile yemek yerim. Ama cık yani olmuyo. Böyle biraz kilo alıyım kadınsı bi görüntüm olsun istiyorum. Var mı aynı dertten muzdarip? Ya da kilo alanlar nasıl alıyor...
165 boyum. Kilom 48Ben de senin gibiyim, kaç kilosun?
Ben 1.62'ye 44 kiloyum.165 boyum. Kilom 48
Bi 5 kilom daha olsa çok mutlu olabilirimBen 1.62'ye 44 kiloyum.Normalsin bence sen
Resmen ben...Kastan kilo almak istiyorummmm bende 48 kiloyum bir haftada aliyorum iki gunde veriyorum okdr hizliyim yani. Vede yuzden cokuyorum yuzum yorgyn gorunuyor fln ay sevmiyorum bi bes kilom olsa super kizim ama yok olmuyor:/
bende senin gibiyim arkadaşım gitmediğim dr kalmadı daha da üstüne azar işittimEvet kızlar sorunum bu... Dünyaları yesem de doğru düzgün kilo alamıyorum. Metabolizmam hızlı heraldeKi gerçekten çok yiyen bi insanım, gece bile yemek yerim. Ama cık yani olmuyo. Böyle biraz kilo alıyım kadınsı bi görüntüm olsun istiyorum. Var mı aynı dertten muzdarip? Ya da kilo alanlar nasıl alıyor...
48 üstelik bi çocuk dogurdugum haldeSen kaç kilosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?