- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
- #1.041
Kronik kabızlık var canım hemen hemen herkes yitik sifadan sonra çözulmus sorunlarıZor ya devam etmesi. Kronik bi hastalığın yoksa aralıklı oruç la falan devam et bence. Benim karaciğerde sıkıntılar var o yüzden yapmak istiyordum ama çok halsiz kalıyorum çocuklarla zor oluyor.
İyiyim canım nasıl olsun sen nasılsın çok sevindim tekrar niyet etmene
İyiyim Elhamdülillah. Zipzip bebek beklediğini söyledi hayırlı olsunİyiyim canım nasıl olsun sen nasılsın çok sevindim tekrar niyet etmene
Evet canim hayırlısıyla gelecek inşallah Allah razı olsunİyiyim Elhamdülillah. Zipzip bebek beklediğini söyledi hayırlı olsun
Etmeye çalışırım canım tam uygulayabilir miyim bilmiyorumMerhaba hanımlar
Yarın seviye 1 den başlamak istiyorum.Bana eşlik etmek isteyen var mı?
Merhaba canım nasılsın
Gelir canım gelir yeterki gerçekten isteyelim
Ben iyiyim çok şükür bende alma yolunda ilerliyorum şimdi birde hamilelik çıktı çok sıkı diyet yapamıyorum bir bocalama dönemine girdimİyiyim hamdolsunAldım kiloları döndüm nerdeyse en başa Sen nasılsın canım iyi misin?
Allah hayırlı eylesin çok sevindimBen iyiyim çok şükür bende alma yolunda ilerliyorum şimdi birde hamilelik çıktı çok sıkı diyet yapamıyorum bir bocalama dönemine girdim
Aynen canım cok sıkmadan yol almaya devam edicem inşallahAllah hayırlı eylesin çok sevindimZaten sağlıklı beslenmek gerekiyor bu süreçte ya o açıdan rehber olabilir belki
Geçmiş tecrübelerinden bize koçluk yaparsın belkiAynen canım cok sıkmadan yol almaya devam edicem inşallah
Estağfurullah canımGeçmiş tecrübelerinden bize koçluk yaparsın belki
Uzun sıkılırım diyorsan 20 gün yapabilirsin