- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
- Konu Sahibi askrhpozitif
- #1.021
16 Kasım
Akşam
3 kepçe aş otu çorbası ile niyetlendim hadi bismillah
Akşam
3 kepçe aş otu çorbası ile niyetlendim hadi bismillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam yemeğiyle sana eşlik etmeye çalışayım ben deİlk gün baya zor geçiyor
Harikasın hoşgeldin nasılsın gorusmeyeliBu akşam yemeğiyle sana eşlik etmeye çalışayım ben de
İyiyim elhamdülillah canım. Bayadır bıraktım diyet işlerini :)) sen nasılsınHarikasın hoşgeldin nasılsın gorusmeyeli
Bende iyiyim canım elhamdülillah baya kilo aldim Eylül gibi döndüm kürkçü dükkanınaİyiyim elhamdülillah canım. Bayadır bıraktım diyet işlerini :)) sen nasılsın
Ben de aldım. Ama artık takmıyorum ya salladım baya kaç oldun sen güncel mi çizelgedeki kilo.Bende iyiyim canım elhamdülillah baya kilo aldim Eylül gibi döndüm kürkçü dükkanına
Güncel canım 89 ile döndümBen de aldım. Ama artık takmıyorum ya salladım baya kaç oldun sen güncel mi çizelgedeki kilo.
Oooo maşallah 12 kilo mu verdin harika ben sabah 78 geldim. 78-80 arası takılıyorum şimdilik.Güncel canım 89 ile döndüm
Gel beraber 6 Lara inelim yakın kilolarimizOooo maşallah 12 kilo mu verdin harika ben sabah 78 geldim. 78-80 arası takılıyorum şimdilik.
İnşallah canım akşam yemeğini apaya uygun yiyip niyetleneyim.Gel beraber 6 Lara inelim yakın kilolarimiz
Tamamdır canim güzel kilolar vericez inşallahİnşallah canım akşam yemeğini apaya uygun yiyip niyetleneyim.
Bizde gündem değişti biraz canım şu günleri atlatırsam inşallah. Bir kaç saat içinde insanın bütün hayatı değişebiliyormuş.
Kötü birşey yok dimi aman iyi şeyler olsun da varsın gündem degissinBizde gündem değişti biraz canım şu günleri atlatırsam inşallah. Bir kaç saat içinde insanın bütün hayatı değişebiliyormuş.
Ayy kusura bakma canım ya iyiyim elhamdülillah. Sıkıntılarım vardı biraz geçti sayılır. Naptın devam ediyor musun?
Estağfurullah canım birden öyle gidince merak ettim hafta sonu bozdum canım tekrar niyet eder miyim bilmiyorumAyy kusura bakma canım ya iyiyim elhamdülillah. Sıkıntılarım vardı biraz geçti sayılır. Naptın devam ediyor musun?
Zor ya devam etmesi. Kronik bi hastalığın yoksa aralıklı oruç la falan devam et bence. Benim karaciğerde sıkıntılar var o yüzden yapmak istiyordum ama çok halsiz kalıyorum çocuklarla zor oluyor.Estağfurullah canım birden öyle gidince merak ettim hafta sonu bozdum canım tekrar niyet eder miyim bilmiyorum