- Konu Sahibi askrhpozitif
- #1.061
Bugün 3. günüm çok şükür iyi gidiyor.2 günde 1,1 kg vermişimGünlük 10000 adım yapabilsem daha etkili olur muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sözde başlayacaktım ama kilo alma yolunda devam ediyorumBugün 3. günüm çok şükür iyi gidiyor.2 günde 1,1 kg vermişimGünlük 10000 adım yapabilsem daha etkili olur muhtemelen
Hedefe ulaşmadan birakinca öyle oluyor canım geceb sene 67 lerdeydim şimdi 80 ne yakınmŞaka gibi geçen sene yaptığımda hedefime sadece 9 kg kalmıştı.Şimdi 25 kg var
Aynen canım güncel 76.2 bakalım haftaya ne olur bilmiyorumDers olsun bize madem
Kendine göre şeyler hazırlarsan çok zorlanmazsin cnaimYatılı sürpriz misafirlerim geliyor ne yapıcam bakalım
İyiyim canım sen nasılsınaskrhpozitif tatlimm naber nasilsın.
Kaç gün oldu birinci seviye canımÖnümüzdeki hafta seviye 2 ye geçmeyi düşünüyorum erken mi sence askrhpozitif
20 ye tamamlayıp öyle geç istersen canım zorlanabilirsin ikinci seviyede11 gün oldu canım
Sanki çok yiyorum gibi geliyor11 günde 3 kg vermişim20 ye tamamlayıp öyle geç istersen canım zorlanabilirsin ikinci seviyede
Güzel gitmiş canım biraz azalt o zaman canım tıka basa doyup kalkmaman gerekiyor zatenSanki çok yiyorum gibi geliyor11 günde 3 kg vermişim
Birde öyle dene ikinci seviyede zorlanirsin sonraPorsiyon azaltmam gerek özellikle akşamları
Çok hatırlamıyorum canım ya ama baya güzel gitmişti memnun kalmıştım giden kilomdanaskrhpozitif Canım senin kilo kaybın nasıl olmuştu?Kaç ayda ya da hangi seviyede kaç kilo vermiştin?Paylaşırsan çok sevinirim