- 22 Mart 2016
- 73
- 22
- Konu Sahibi askrhpozitif
Bende şuan zorlanıyprum birazKızlar nasıl gidiyor zorlandınız mı? Ben şu an çok zorlanıyorum bütün gece uykusuzluğun üzerine çocuklar da acayip huysuz sabah bi olaydı hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şuan zorlanıyprum birazKızlar nasıl gidiyor zorlandınız mı? Ben şu an çok zorlanıyorum bütün gece uykusuzluğun üzerine çocuklar da acayip huysuz sabah bi olaydı hayırlısıyla
İyi bari şükür teşekkür ederimSirke kendi yaptıgını kullanabılırsın tursu ev yapımı yiyebilirsin kırmızı pancar yasak demıstı en son canim
Anka naptın actın mi orucunuAkşam oğlan 3,30 da uyudu bozacaktım nerdeyse. Ben hala açamadım orucumu sabah 9 da uyanmışım zaten 9 dan beri oğlan kucağımda
Rica ederim canımİyi bari şükür teşekkür ederim
10 da su hurma arka arkaya tükettim canım. Şimdi de salatamı yiyorum tuzsuz :)) sen naptınAnka naptın actın mi orucunu
Bende salatamı yeni yedim10 da su hurma arka arkaya tükettim canım. Şimdi de salatamı yiyorum tuzsuz :)) sen naptın
Ben dünden daha halsizim ya çocuklar çok huysuz en küçük mümkün değil kucağımdan inmiyor. Onun büyüğü canım sıkılıyor oyun oyna diyip duruyor. Akşama yemek yok. Ben zor tamamlarım böyle yaBende salatamı yeni yedim
Yaa üzüldüm bırakmana.Seviye 1 gibi ya artık menü 2 öğün yani devam edebilirdin belkiSelam kızlar ben bıraktım mecburen. Kahvesizlik çok zorladı. KT de 15 gün hiç dayanamam. İnşallah çocukların uykusu normale dönerse o zaman tekrar denerim.
Hayırlısı böyleymiş canımSelam kızlar ben bıraktım mecburen. Kahvesizlik çok zorladı. KT de 15 gün hiç dayanamam. İnşallah çocukların uykusu normale dönerse o zaman tekrar denerim.
Sımdılık ıyı gidiyor canım ama zorlanıyorumaskrhpozitif sen ne yaptın canım ne durumdasın?
Aynen seviye 1 gibi ama meyveli falan devam edeceğim bu kadar sıkı yapmam artık. Günde 2-3 saat uyuyabiliyorum uykusuzluk çok zorladı.Yaa üzüldüm bırakmana.Seviye 1 gibi ya artık menü 2 öğün yani devam edebilirdin belki
Aynen canım ilerde tekrar deneyeceğim ama elinde sonunda o KT yapacağım inşallahHayırlısı böyleymiş canım
Aaaa sana nolduBende pes ettim kızlar
Ne zamandır zorlanıyordum canım pes etmek ıcın bahane arıyordum sonunda ettimAaaa sana noldu