- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
- Konu Sahibi askrhpozitif
Bı kac gun serbest takıldıktan sonra seviye 1 gıbı devam ederim sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamandır zorlanıyordum canım pes etmek ıcın bahane arıyordum sonunda ettim
Sağlık olsun bakalım ya. Ben de takılayım dedim ama kıyamadım verdiğim kilolara dikkat etmeye çalışıyorum :)) ama yine de açlıktan sonra giden geri geldi vallaBı kac gun serbest takıldıktan sonra seviye 1 gıbı devam ederim sanırım
Benim tartı bozulduğu ıcın durumu bilemiyor yarın yeni tartı sıparısi vericem anca pazartesi salı gelir oda elime o zamana kadar azıcık ozledıgım seylerden yiyecegımSağlık olsun bakalım ya. Ben de takılayım dedim ama kıyamadım verdiğim kilolara dikkat etmeye çalışıyorum :)) ama yine de açlıktan sonra giden geri geldi valla
Nasıl yani bir ben mi kaldımBenim tartı bozulduğu ıcın durumu bilemiyor yarın yeni tartı sıparısi vericem anca pazartesi salı gelir oda elime o zamana kadar azıcık ozledıgım seylerden yiyecegım
Kız deme oyle tamam kaldıgım yerden bozmamıs gıbı devam ediyorum ilerideki seviyelerdekı serbest gunlerı yapmam olur biteraskrhpozitif Sen benim idolümdün.67 yi görebileceğime senin sayende inandımNeyse ben buralardayım seviye 1 takılanları beklerim
Ben burdayım tam gaz devam kesin kararlılıkla devam ediyorum inşallah bırakan arkadaşlarda sonra uygun bir zamanda başlarlar hayırlısı olsun bakalım seviye bir gibi beslenmek serbest gün etkisi yaptı ya özlemişim kahvaltıyı ama yiyemiyorum hemen doyuruyorum ve acikmiyorum artık çok şüküraskrhpozitif Sen benim idolümdün.67 yi görebileceğime senin sayende inandımNeyse ben buralardayım seviye 1 takılanları beklerim
Canım benim tam anlamıyla bırakmadıysan bekliyorum Yani bir sürü kişi ufak tefek kaçamak yapsa da devam etmişKız deme oyle tamam kaldıgım yerden bozmamıs gıbı devam ediyorum ilerideki seviyelerdekı serbest gunlerı yapmam olur biter
Elimden geldıkce uygulamaya gayret ederim canımCanım benim tam anlamıyla bırakmadıysan bekliyorum Yani bir sürü kişi ufak tefek kaçamak yapsa da devam etmiş
Tebrik ederim canım bende buradayım sayfayı bırakıp gitmem zaten bır gun elbet o kt yapılacak Allahın ıznıyleBen burdayım tam gaz devam kesin kararlılıkla devam ediyorum inşallah bırakan arkadaşlarda sonra uygun bir zamanda başlarlar hayırlısı olsun bakalım seviye bir gibi beslenmek serbest gün etkisi yaptı ya özlemişim kahvaltıyı ama yiyemiyorum hemen doyuruyorum ve acikmiyorum artık çok şükür
Aclık nasıl gıdıyor kızlar
Olur canım niye olmasın Allah kolaylık versinBen bugün açlık olduğunu unuttum canımZaten toplantılarım vardı en sonuncusu 20:45 te bitti.Eve geldiğimde enkaz gibiydim.Dolayısıyla zaten yapamazdım.Çarşamba ya da Perşembe yapayım diyorum sence olur mu?
Sağol kuzumŞimdi biz iki kişi mi kaldıkOlur canım niye olmasın Allah kolaylık versin
Oyle gorunuyor canimSağol kuzumŞimdi biz iki kişi mi kaldık
Tebrik ederim canımBende varım ama çocuklarla fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ben açıklığı yaptım ama bugün kendime serbest besinlerle bir ekmekcik yaptım kaçamak sayılmaz heralde içine tahin ince bulgur yumurta sarımsak ve kabartma tozunu ekleyip karıştırip fırın kabında pişirdim sarımsak olmasa iyiymiş fena olmadı zaten minicik birşey yiyebildim kendime şaşıyorum hemen doymama indigim kiloma yıllar sonra gelen öz güvenime hamdolsun ki iyi iş çıkardık
Çok.tesekkur ederim sağolunTebrik ederim canım