saçının bi kısmında denemeni öneririm
şimdiye kadar ben ve bi arkadaş denedi sonuç olumlu
elimizde başka veri yok o sebeple çok emin konuşmak istemiyorum canım
Benimde malesef sacımda siyah hint kınası var ve acmak istiyorum uçları. Hindistan cevizi yağı aldm nasıl kullancam bilgi verebilirmisiniz?
Benimde malesef sacımda siyah hint kınası var ve acmak istiyorum uçları. Hindistan cevizi yağı aldm nasıl kullancam bilgi verebilirmisiniz?
evde sen saçlarını nemlendirip sür biraz beklemesi gerekiyo çünkü
ya da orda sür ama yine bekle
ve dediğim gibi orjinalliğinden emin olduğun bi yağ kullan
sonra işe yaramadığında şaşırmamak adına
acıo demıssınız bnmde saclarım koyu ama onceden sarıydı acsam sarı mı acılır sızın kızılımsı olmus alttakı sac kızıl dıe mı oldu
ooo assolistim hoş geldin
kuzu zaten vazgeçtim demiştim ya komple açmaktan
dün akşam açtığım kısmı boyadım eski rengine
senle aldığımız karar hala geçerli
az biraz ucundan kararımı bozsamda
sadece hizmet ve deneme amaçlı feda ettim kendimi
merakıma yenik düştüm yine
kediyi merak öldürür misali ne olcak bu merakım ben de bilmiyorum
yine sen beni ben seni zapt etmeye devam edelim
uymayalım şeytana
evet yaaa... 2 yıldır saçlarımı 6.3'e boyuyorum. o da çok beyazım olduğundan mecburen... ve saçlarım hayatımda hiç bu kadar sağlıklı olmamıştı. normalde jöle, köpük, v.s. kullanmadan şekil almayan, tiftilmiş gibi duran saçlarım şu an yıka ve çık kıvamında. yıkıyorum, kendi kuruyor ve kendi dalgasında gayet düzgün duruyor. ekstre bakımyapmamama rağmen... saçlarımda gölgeler olsun istiyorum şimdi ama şeytana uyma deyip vazgeçiyorum... :)
Merhaba,
Sizin kullandığınız hindistan cevizi yağından benimde elimde var 1-2 defa baz olarak kullandıkları saç kremine karıştırıp bakım yaptım. Yağı boyadan önce saça uygulamak için eritmekmi gerekiyor yoksa katı şekildemi sürmek gerekiyor. Oreal kullanılmayacak saçımda ama açık sarı tonları boyanacak. Kızıllık olurmu renkte. :)
Yarın saçlarımı boyamaya gidecektim ama vazgeçip doa kozmetiğe saldırdım hemen,
hindistan cevizi ve shea yağı sipariş verdim. Pazartesi günü gelecekmiş, gelince hemen
boyayıp sonucu paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?