- 11 Şubat 2008
- 13.349
- 317
cidden hiç yıpranmadı mı:26:
nasıl oluyo ki bu cnm?:26::26:
yıpranmadı canım
yağ saçı kalkan gibi sarıyo koruyo sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım teşekkürler,anladığım kadarıyla kızıla çeviriyor bu yağ ve bazı mesajlarda boyamaktan bahsedilmiş yani yağı kullanıp üzerine boyuyor musunuz böyle olunca yıpranmıyor mu?Ve sadece yağı kullansak saç rengini kızıla çevirmeye yeter değil mi?^^canım nete doa kozmetik yazarsan bulabilirsin. ben de amonrada ordan aldık yağı.hatta doa kozmetik firması ankarada
canım hiç yıpranmadı saçlarımı açtıktan sonra fotografını koydum isterden bak
Ton farkıoluyor mu peki?
amonracım öncelikle sabırsızlığım için özür dilerim, 3 sayfa okudum merakıma yenildim
şimdi benim saçımda kına vaar ve saçlarım kızılımsı... renk değiştirmek istedim karamel boyayla tabiiki de tutmadı, üzerine tekrar kına yaktım bende..
yani saçımda katlı olarak kına-boya-kına var.. ben farklı bir renge geçmek istesem, saçımı açmam gerekecek değil mi?
pekiii bu renk bir saç oryelden sonra turuncu mu olur :26::26: beni bilgilendirebilir misin acaba
Açma işlemini yaptık diyelim. aynı gün içerisinde boyama işlemi yapabilir miyim?
canım benimde kına üstüne 4-5 kez kahve vardı açıldı
ama çok fazla değil bakır kızıl bi renge kadar açıldı
bi de ben volümü düşük kullandım 12 lik kullanmaya çekindim yanar diye
%10 mu oluyor düşük olanı canım?
Ve sonunda hindistan cevizi yağım geldi. Bugün deniyorum=)Bir ara fotoğraflarını eklerim. Palette Yoğun Renk Açıcıyla açıp üzerine Garnıer Color Naturals 9.13 Açıık Küllü Sarı boyayacağım fakat kullanım kılavuzunda 25 dk yazmışlar çok az değil mi bekleme süresi ben yine bildiğim gibi 40-45 dk yapsam daha iyi olur sanırım ??
umarım kınalardan kurtulurum Son 15-20 dk kaldı saçlarımı durulamama bilmiyorum iyi olucak kötü mü.Islak olduğu için anlayamıyorum
sarı-kızıl siyah oldu saçlarım;( kuaförüme bile gidemiyorum çok kötü oldu