amonracım sen hindistan cevizi yağı sürüp açtığından mı bu kadar az aıldı rengi çünkü koyu kızıla kadar açılmış görünüyor fotolarda:26:
niye böyle?normalde baya bi açılıyor saç
kızlar okuyamadım hepsini şimdi ama bu katı haldeki hindistan cevizi yağını alıp saça sürüyoruz, sonra mı boyuyoruz? bu sayede zarar görmüyor mu saçlar? biri bana özetleye bilir mi? doğru mu anlamışım??
keramet hindistan cevizi yağında değilmiş sanırım:) hindistan cevizi yağım bittiği için geçen gün zeytinyağı sürüp o şekilde açıcı uyguladım yine yıpranma olmadıbu arada vıcık vıcık yağlamadım tabi kafamı nemlenecek şekilde uyguladım 1-2 saat beklettim...
ben denedim ve sonucu yazayım.
saçımın her yerine bolca sürdüm beklettim 1 saat açtırmadan evvel
açılırken ne ısındı,ne yıprandı,ne açılmasını sekteye uğrattı ne de kurudu...
çok ama çok memnun kaldım ..
başka yapan yok mu bu mucizevi şeyi ya da yapıp yazılmıyor mu anlamadım:26::26::26:
sayfaların dolup taşması gerekirdi şimdiye
ayrıca konuyu açan arkadaşımıza binlerce teşekkürler
Ya canlar bu konu niye altlarda kalmış.surekli araştırıyorum ,araştırıyor dum,Yani.....bi hafta once mavi syah olan saçımı orilalle evde açtım..yıprandı saçlarım..onceden okusaydim öyle uygulardim yaaaa cok faydalllli bi konu olmus.amora tesekkurler sana,keske daha once gorseydimmmm..neyse hala istedigim rengi elde etmek icin boyayla renk acma yapmaya calisiyorum bundan sonrakiler de oyle yaparım artik.saclarim surekli yag bakimlari yaptigim icin pek dokulmuyorda kırılıyor.
Bu arada saçımı actiktn sonra palette büyülü kahveye sonra kullu sariya boyadim. Su an saclarim altin karamel rengi gibi saniyorum .2 kere daha kullu sarı boyasam dogru bi uygulama olurmu.
çok teşekkr ederim cnm ..en önemli paylaşımlardan biri bu forumda bana göre
Amonra merak ettiğim şey yağı saça sürdükten sonra üzerinemi açıcıyı sürücez yoksa yağı sürücez bekleticez yıkıyıcaz felan ? Direk yağın üstüne açıcıyı sürersek olurmu tutarmıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?