Saç Rengi ve Saç Boyama Yıpratmadan Saç Rengi Açma ( Hindistancevizi Yağı )

Rengi çok güzel olmuş ve yıpranmamış, tebrikler amonra

Hindistan cevizi yağı bir mucize gerçekten.

Kısa zincirli yağ asitleri içerdiği için saça tamamen bağlanabiliyor, peroksitin saç pulcuklarını parçalamasını önlüyormuş. Fakat amonranın da belirttiği gibi aktarlarda satılan sıvı esansların bu konuda bir faydası olmuyor. Hindistan cevizi yağı işlemden geçmemiş soğuk preslenmiş olmalı.

Bunu nasıl anlarız? Soğuk preslenmiş olanlar 20 derecenin altında katılaşıyor

Daha başka faydaları da var, doa iyi ki çıkarmış bu yağı. Çünkü bulması biraz zor, ithal ürünler de çok pahalı ve istediğin kadar kullanamıyorsun

bilimsel açıklama da geldi.
bi dayanağı vardı bunun ama benim dilim dönmedi
teşekkür ederim canım:KK16:

Bana fazla bile gelir.
:KK1:
100 gr.
Kısacık saçlarım:KK43::KK43:
Hangi siteden bahsediyosunuz bir bilsem :KK1:
Yada biri bana ozelden atsa :KK57: :86:

öncelikle saçların çok güzel açılmış , ayrıca ben de bi ara kullanmıştım, saçı gerçekten açıyor, boyayı akıtıyor fakat durulaması pek kolay olmuyor diğer yağlara nazaran...

canım bu yağı bakım olsun diye sürdün sonra açıcı ile açtın öylemiiii????:KK17:

evet işlemden önce nemli saçlarıma hindistancevizi yağı sürdüm
1 saate yakın bekledim
daha fazla da bekleyebilir bence
sonra oryali sürdüm bekledim kontrol ederek 45-50 dk bekledi
saçlarım daha yeni boyandığı ve üst üste koyu kahve olduğu için yavaş açıldı

öncelikle saçların çok güzel açılmış , ayrıca ben de bi ara kullanmıştım, saçı gerçekten açıyor, boyayı akıtıyor fakat durulaması pek kolay olmuyor diğer yağlara nazaran...

saçtan arındırmak için kuru saçı kremleyip ilk yıkamayı saç kremiyle yaparsanız çok rahat arınır
tüm yağ bakımları için geçerli bi yöntemdir bu aklınızda bulunsun:KK34:

ohooooo ben yazana kadar 3 sayfa dolmuş bile maşallah :KK9: amonra ne kadar teşekkür etsek az valla sitede can alıcı bir kaç konudan biri olucak bu eminim :KK34: hatta site ilk açıldığında bunun reklamı olmalı bence '' YIPRANMADAN SAÇLARINIZIN RENGİNİ AÇABİLİRSİNİZ'' valla bu bir devrim sayesinde saç açmak artık korkulu rüya olmaktan çıkıcak sağol cnm :KK19:
bende bütün arkadaşlarıma bunu anlatıcam kuaför arkadaşım var üst katta eminim bu devrim en çok onun işine yarayacak düşünsene saç rengini yıpratmadan açan bir kuaför :KK52: iyi kalpli arkadaşımın işlerinin açılmasına bile sebep olabilirsin :nazar: çok dua alacaksın çokkkkk :KK34:

ohooooo ben yazana kadar 3 sayfa dolmuş bile maşallah :KK9: amonra ne kadar teşekkür etsek az valla sitede can alıcı bir kaç konudan biri olucak bu eminim :KK34: hatta site ilk açıldığında bunun reklamı olmalı bence '' YIPRANMADAN SAÇLARINIZIN RENGİNİ AÇABİLİRSİNİZ'' valla bu bir devrim sayesinde saç açmak artık korkulu rüya olmaktan çıkıcak sağol cnm :KK19:
bende bütün arkadaşlarıma bunu anlatıcam kuaför arkadaşım var üst katta eminim bu devrim en çok onun işine yarayacak düşünsene saç rengini yıpratmadan açan bir kuaför :KK52: iyi kalpli arkadaşımın işlerinin açılmasına bile sebep olabilirsin :nazar: çok dua alacaksın çokkkkk :KK34:

teşekkür ederim canım:)
umarım herkeste aynı sonucu verir
şimdiye kadar ki tek denek veri benim
güveninirliğini farklı denemeler pekiştirdiğinde daha da harika olucak
ama ecnebi ablaların hiç bi sıkıntısı olmamış bu konuyla ilgili
türk hatunları da tasdik ederse süper:21:

Son düzenleme:
Bir de aynı sitede balla saç rengini açıyorlar. O başlığı görmüş müydün? Balda hidrojen peroksit olduğunu ve bekletince yıpratmadan saçı açtığını ilk o sitede öğrendim

hatta burada da başlık açıp paylaşmak istedim ama kendimde denemediğim için açmadım

bu hangi site yaaa bulamadım meraktan öleceğim burda yardımmmmmm :KK52::KK52:

balladamı acılıyormus mavıkuscum onu nasıl yapıyorlar acaba?

Doa Kozmetik, BTKSEL YALAR, DOA, Hindistan Cevizi Yağı canım bahsettıgın marka bu mu bi de once yagı suruyoruz 1 saat bekletıyoruz yagı cıkarmadan mı oryali suruyoruz,ay cok heycanlandım hemen sıparıs vercem saç açmam lazım ama once actırdım sonra 2 kere kahveye boyadım korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Doa Kozmetik, BTKSEL YALAR, DOA, Hindistan Cevizi Ya (coconut butter)[/url] canım bahsettıgın marka bu mu bi de once yagı suruyoruz 1 saat bekletıyoruz yagı cıkarmadan mı oryali suruyoruz,ay cok heycanlandım hemen sıparıs vercem saç açmam lazım ama once actırdım sonra 2 kere kahveye boyadım korkuyorum

Burdayken cevap vereyim dedim, evet bu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım benim kullandığım o
başka sitelerin yönlendirme linklerini paylaşmayalım ama olur mu:KK34:
yağı sürdükten sonra yıkamıyoruz
yağ iyice emiliyo zaten üzerine uyguluyoruz:KK34:

Çok faydalı bir paylaşım teşekkürler sevgili Amonra:KK9: Ben palette yoğun renk açıcı aldım ve uygulamadan önce bu bakımı kesinlikle denemeye karar verdim. Umarım benim saçlarımada faydası olur:KK34:

Çok faydalı bir paylaşım teşekkürler sevgili Amonra:KK9: Ben palette yoğun renk açıcı aldım ve uygulamadan önce bu bakımı kesinlikle denemeye karar verdim. Umarım benim saçlarımada faydası olur:KK34:

rica ederim canım umarım fayda görürsün
sonuçları paylaşmanı bekliyoruz:KK34:

X