- 23 Şubat 2011
- 117
- 1
bir daha saçımı açmaya cesaret edebilirsemD) bende bu yöntemi denicem.. Teşekkürler
mutlaka deneyeceğim paylaşım için teşekkürler canım.
Assolist olarak en son teşrif ettim ben yine
Mor saçlı lahana bebek olma hayalimi iki ay delirme diye diye bastırıp üstüne kendi saçını açtın tebrik ediyorum seni
Denemeni yaptın artık kendi rengine dön canım benim şu zavallı saçların omuzlarından aşağı insin artık, açıcıyla en yakınlaştığım zaman oksidasyon şişesine karışımı koyup çalkalamıştım kapağa dokunduğum anda açıcı fışkırıp simsiyah perdelerimde beyaz izler bırakınca perdeye bunu yapan saçıma ne yapar diye korkup bırakmıştım, sahiden de devrim oldu bu
kızlar saçlarım kızıldı ama rengi akmıştı baya.açıçıyla açmak istedim istediğim renk küllü açık kumral. geçtiğimiz perşembe günü saçlarımı syoss küllü sarıyla boyadım. boyamadan önce amonranın yaptığı gibi hindistan cevizi yağı sürdüm saçlarıma gerçektende hiç ama hiç yıpranmadı.dün de yine kolestonun açık küllü sarısıyla boyadım rengi biraz daha acıldı boyamaddan önce yine sürdüm yağdan yinehiç yıpranmadı. ve kullandığım boyaların oksidanı %9luk tu. resimleri koyuyorum 3 nü de az önce çektim yapmak isteyenlere fikir olsun die.
saçların gayet sağlıklı görünüyorbende ilk iş bu yöntemi uygulayacağım zaten :)
kesinlıkle kullan gerçekten hiç yıpranmıyo akşam yeniden boyayacağım. kurtuldum sonunda şu yıpranmadan AMONRAYA çok çok teşekkür ederim. yanlız hindistan cevizi yağı preslenmış olcak katı yağ.
katı yağ olması gerektiğini biliyorum yinede söylediğin için teşekkürleramonra sayesinde saçlarımız kurtuldu
kızlar saçlarım kızıldı ama rengi akmıştı baya.açıçıyla açmak istedim istediğim renk küllü açık kumral. geçtiğimiz perşembe günü saçlarımı syoss küllü sarıyla boyadım. boyamadan önce amonranın yaptığı gibi hindistan cevizi yağı sürdüm saçlarıma gerçektende hiç ama hiç yıpranmadı.dün de yine kolestonun açık küllü sarısıyla boyadım rengi biraz daha acıldı boyamaddan önce yine sürdüm yağdan yinehiç yıpranmadı. ve kullandığım boyaların oksidanı %9luk tu. resimleri koyuyorum 3 nü de az önce çektim yapmak isteyenlere fikir olsun die.
kesinlıkle kullan gerçekten hiç yıpranmıyo akşam yeniden boyayacağım. kurtuldum sonunda şu yıpranmadan AMONRAYA çok çok teşekkür ederim. yanlız hindistan cevizi yağı preslenmış olcak katı yağ.
katı yağ olması gerektiğini biliyorum yinede söylediğin için teşekkürleramonra sayesinde saçlarımız kurtuldu
rica ederim canım. Allah amonradan razı olsun kurtardı bizi
harika bir keşif.
benim yoluk yoluk saçlarımı da düzeltir belki.
sarıya boyaya boyaya mahvoldu saçlarım,birdahaki boyadan önce bunu süreyim bakalım.
Yanlız birşey anlamadım.bu yağı sürüp bir saat bekledikten sonra durulamadan boyayı mı yapıcaz.
e süpermiş ki bu!!
ben de saçlarımı bölük pörçük kızıl yaptırcaktım bu sıcaklarda iyice yıprancak kötü gözükcek diye endişeleniyordum,
hafta sonu ben de kızıla dönerim arkadaş!
pekii size soru, yağın üzerine yapılan açma boyama işlemlerinin dayanıklılığı aynı mı yoksa daha kolay mı akıyor?
utanıyorum kızlar