Rengi çok güzel olmuş ve yıpranmamış, tebrikler amonra
Hindistan cevizi yağı bir mucize gerçekten.
Kısa zincirli yağ asitleri içerdiği için saça tamamen bağlanabiliyor, peroksitin saç pulcuklarını parçalamasını önlüyormuş. Fakat amonranın da belirttiği gibi aktarlarda satılan sıvı esansların bu konuda bir faydası olmuyor. Hindistan cevizi yağı işlemden geçmemiş soğuk preslenmiş olmalı.
Bunu nasıl anlarız? Soğuk preslenmiş olanlar 20 derecenin altında katılaşıyor
Daha başka faydaları da var, doa iyi ki çıkarmış bu yağı. Çünkü bulması biraz zor, ithal ürünler de çok pahalı ve istediğin kadar kullanamıyorsun
canım bu yağı bakım olsun diye sürdün sonra açıcı ile açtın öylemiiii????
öncelikle saçların çok güzel açılmış , ayrıca ben de bi ara kullanmıştım, saçı gerçekten açıyor, boyayı akıtıyor fakat durulaması pek kolay olmuyor diğer yağlara nazaran...
bilimsel açıklama da geldi.
bi dayanağı vardı bunun ama benim dilim dönmedi
teşekkür ederim canım
ohooooo ben yazana kadar 3 sayfa dolmuş bile maşallahamonra ne kadar teşekkür etsek az valla sitede can alıcı bir kaç konudan biri olucak bu eminim hatta site ilk açıldığında bunun reklamı olmalı bence '' YIPRANMADAN SAÇLARINIZIN RENGİNİ AÇABİLİRSİNİZ'' valla bu bir devrim sayesinde saç açmak artık korkulu rüya olmaktan çıkıcak sağol cnm
bende bütün arkadaşlarıma bunu anlatıcam kuaför arkadaşım var üst katta eminim bu devrim en çok onun işine yarayacak düşünsene saç rengini yıpratmadan açan bir kuaföriyi kalpli arkadaşımın işlerinin açılmasına bile sebep olabilirsin çok dua alacaksın çokkkkk
Bir de aynı sitede balla saç rengini açıyorlar. O başlığı görmüş müydün? Balda hidrojen peroksit olduğunu ve bekletince yıpratmadan saçı açtığını ilk o sitede öğrendim
hatta burada da başlık açıp paylaşmak istedim ama kendimde denemediğim için açmadım
Doa Kozmetik, BTKSEL YALAR, DOA, Hindistan Cevizi Ya (coconut butter)[/url] canım bahsettıgın marka bu mu bi de once yagı suruyoruz 1 saat bekletıyoruz yagı cıkarmadan mı oryali suruyoruz,ay cok heycanlandım hemen sıparıs vercem saç açmam lazım ama once actırdım sonra 2 kere kahveye boyadım korkuyorum
evet canım benim kullandığım o
başka sitelerin yönlendirme linklerini paylaşmayalım ama olur mu
yağı sürdükten sonra yıkamıyoruz
yağ iyice emiliyo zaten üzerine uyguluyoruz
Aaa sen burdamıydın, e ama yok görünüyodun
Atlamışım ben de
sipariş verdım 2 tane gelsın hemen yapıp fotomu eklıyorum
Çok faydalı bir paylaşım teşekkürler sevgili AmonraBen palette yoğun renk açıcı aldım ve uygulamadan önce bu bakımı kesinlikle denemeye karar verdim. Umarım benim saçlarımada faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?