• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlar için saf keratin kullananlar ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Cfbbm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
56
28
3
30
Saç boyama işleminde açıcı sebebi ile yıpranmış saçlar için saf keratin kullanıpta yıpranmış görüntüyü yok edebilen var mı arkadaşlar ? Çünkü zaten boyamadan 1 ay önce saçlarımı baya kestirmiştim, sonradan boyaya karar verdim, tekrar kestirmek istemiyorum. Ve bu yüzden kestirmek dışında tavsiye edebileceğiniz etkili bir çözümünüz var mı?

ben kullandım keratin zaten biliyorsundur keratin kimyasal bir bakım ve etkisi geçtiğinde saçlarım daha kötü bir hal aldı bende internetten doğal bakım ürünlerine bakıyordum ınstagramda keşfetten karışıma çıkan bir sayfaya baktım takibe aldım hergün canlı yayın yapıyorlar ve kızıl saçlı bir bayan ürünleri tanıtıyor ve kullanımlarını falan da gösteriyor 10 gün falan takip ettim müşterilerin yorumlarına baktım almaya karar verdim 3 ürün adlım kullandım ve sonuçlar çok göz alıcı saçlarım nefes aldı ve seramid diye biri ürünleri var 6 kürlük bir uygulama ilk uygulama da saçlarım nefes aldı kendine geldiler 724 güzellik diye bir sayfa istersen bi görüş onlarla

Back