• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yinee bennn

Kızlar benim de 2. Deneme sayılır iğneyi yaptıktan 5 gün sonra ve 5 gün boyunca aşırı bir şekilde mide bulantım var sizde böyle bir durumu yaşadınız mı? Benim 9. Günüm ovitrelleden mi bilmiyorum bir aşılama bir de klomenle denedim bu kadar rahatsız etmemişti beni.
İğnede beta hcg olduğu için böyle şeyler normal 😌😊

Insallah. Benimde bu ay ikinci denemem, günler gecmio sanki...
Ben daha bugün başladığım için bugün bitti ama yarından itibaren geçmez 😁 geçen ay klomenden sonra ayrı iğneden sonra ayrı sanki ömrümden 3 yıl gitti öyle zaman geçmedi hayırlısı hakkımıza

Aminn benimde 2. Denemem genelde çoğu kişide 2. Denemede tutuyomuş ama hakkımızda hayırlısı olsun hayırlısı değilse de rabbim isteğimizi hayırlı kılsın inşalllah🥰🙏🙏
Ayy kizlar bendd 2.denemeye baslicam klomen ve ovitrelle insallah bu sefer tutar sonucumu bugun aldim ilk denemem basarisiz :( Rabbim gonlumuze gore versin cok yipratici bi süreç

Ayy kizlar bendd 2.denemeye baslicam klomen ve ovitrelle insallah bu sefer tutar sonucumu bugun aldim ilk denemem basarisiz :KK43: Rabbim gonlumuze gore versin cok yipratici bi süreç
Ağlarken gördüm evet beklemek çok zor benim de 2. Denememdi ama gelişmiyor yumurtalarım sadece sağ tarafta 1 tane varmış oda çok yavaşmış bu ay da nasip değilmiş belim ve kasığım çok ağrıyor sanırım kist yapıyor :(

Ağlarken gördüm evet beklemek çok zor benim de 2. Denememdi ama gelişmiyor yumurtalarım sadece sağ tarafta 1 tane varmış oda çok yavaşmış bu ay da nasip değilmiş belim ve kasığım çok ağrıyor sanırım kist yapıyor :KK43:
2.ci denemenmi kac gun oldu ? Hadi Yaa Rabbimden ümid kesilmez dur bakalim canim hemen ole deyipde kendini üzme gün dogmadan neler dogarmiş

2.ci denemenmi kac gun oldu ? Hadi Yaa Rabbimden ümid kesilmez dur bakalim canim hemen ole deyipde kendini üzme gün dogmadan neler dogarmiş
Evet 2. Denemem adetimin 13.günü bugün klomen de pazar günü bitti ama kontrole gidiyorum sürekli ümitsiz yani doktor bile baktı söylemedi bile ben sorunca anlattı :(

Ayy kizlar bendd 2.denemeye baslicam klomen ve ovitrelle insallah bu sefer tutar sonucumu bugun aldim ilk denemem basarisiz :( Rabbim gonlumuze gore versin cok yipratici bi süreç
Merhaba benimde ilk denememdi canim benimdr basarisiz oldu sonucum 1 cikti😥bugünde adet oldum malesef.Hakkimizda hayırlısı olsun🥰🥰

Merhaba benimde ilk denememdi canim benimdr basarisiz oldu sonucum 1 cikti😥bugünde adet oldum malesef.Hakkimizda hayırlısı olsun🥰🥰
Kac gun sonra adet oldun benim 15.gunum igneden sonra Olacam olamiyor gibi asiri kasik agrisi oluyor ya :( 2.ciye artik kismet insallah

Sanırım bu süreçte yaşadıklarımı burada paylaşıp bilgi yardım vs almak bana iyi geliyor bugün doktora gittim farklı bir doktor yeni başladım ovulasyon takibi yapıcak bu ay telrar bugün klomene başladım 5. Günü adetimin çatlatma iğnesi kullanmıycam 2. Denemem olucak inşallah tutar🙏🙏
Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin çabalarını boşa çıkarmasın inşallaaahh içini yüreğini ferah tut olacak buna inan beslenmene dikkat et her şey gönlünce olsun inşallahh babanne gibi duaya geldim 🙈❤️

Kac gun sonra adet oldun benim 15.gunum igneden sonra Olacam olamiyor gibi asiri kasik agrisi oluyor ya :( 2.ciye artik kismet insallah
Canim 12.gün kan tahlili istemişti doktor sali gunuydu 1 cıktı sonuç.Bugunde adet oldum malesef.Sonuc sonrası çok üzüldüm ağladım umut yoktu ama çok ağrılı sancılı geçti ilaçlarla insan da karşılığını almak istiyormuş demek ki😔

Canim 12.gün kan tahlili istemişti doktor sali gunuydu 1 cıktı sonuç.Bugunde adet oldum malesef.Sonuc sonrası çok üzüldüm ağladım umut yoktu ama çok ağrılı sancılı geçti ilaçlarla insan da karşılığını almak istiyormuş demek ki😔
Ayy canim ya bende 15.ci gunum bugun ögrendim inan yikildim esimde bende Kendimi biraktim.onu teselli etmeye basladiim :( cok yipratici bi surec Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin insallah 2.ci denemede olur tutunabilir bebeklerimiz❤ umudunu kaybetme olurmu

Ayy canim ya bende 15.ci gunum bugun ögrendim inan yikildim esimde bende Kendimi biraktim.onu teselli etmeye basladiim :( cok yipratici bi surec Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin insallah 2.ci denemede olur tutunabilir bebeklerimiz❤ umudunu kaybetme olurmu
Ben erken yaptırdım kan sulandırıcı yazacaktı 12. Gün istedi.Bende yoruldum artık bunaldim.Aglayip üzülünce kızdı eşim bana takma kafana olmazsa olmasın zaten var çok şükür çocuğumuz diye.7 yaşında kızım var.1.yıl içinde 2 hamilelik 2 kayıp var şimdide olmuyor 😭😭😭anlayamıyorum artik aklim almıyor.Senin yaşın mi 38 şehrin mi canim

Ben erken yaptırdım kan sulandırıcı yazacaktı 12. Gün istedi.Bende yoruldum artık bunaldim.Aglayip üzülünce kızdı eşim bana takma kafana olmazsa olmasın zaten var çok şükür çocuğumuz diye.7 yaşında kızım var.1.yıl içinde 2 hamilelik 2 kayıp var şimdide olmuyor 😭😭😭anlayamıyorum artik aklim almıyor.Senin yaşın mi 38 şehrin mi canim
Canim Yaa ne guzel bi kizin varmiş o duyguyu tatmissin buna tutun , dier kayiplarin icinde cok uzuldum inan bana bi anne olarak en aci kotu seyleri yasamissin ama birazcik daha sabred demekki dogru zamani bekliyor. Rabbim hayalini kurduruyorsa elbed vardir bi nedeni en kisa zamanda senin olsun insallah , bende pco adet duzensizligi var 4bucuk 5.ci seneye giricez martta ,bebek istiyoruz artik bakalim daha ilk denememdi Rabbim gonlumuze göre versin Insallah ❤😍 38 sehrim kayseriliyim yaşim henuz 25

Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin çabalarını boşa çıkarmasın inşallaaahh içini yüreğini ferah tut olacak buna inan beslenmene dikkat et her şey gönlünce olsun inşallahh babanne gibi duaya geldim 🙈❤️
Yaaa canım benim teşekkür ederimm inşallah aminn 🥰🥰🥰🥰

Canim Yaa ne guzel bi kizin varmiş o duyguyu tatmissin buna tutun , dier kayiplarin icinde cok uzuldum inan bana bi anne olarak en aci kotu seyleri yasamissin ama birazcik daha sabred demekki dogru zamani bekliyor. Rabbim hayalini kurduruyorsa elbed vardir bi nedeni en kisa zamanda senin olsun insallah , bende pco adet duzensizligi var 4bucuk 5.ci seneye giricez martta ,bebek istiyoruz artik bakalim daha ilk denememdi Rabbim gonlumuze göre versin Insallah ❤😍 38 sehrim kayseriliyim yaşim henuz 25
Tahmin etmiştim canim.Bende kayseriliyim ama iş nedeniyle nigde de yaşıyorum.Okul yarıyıl tatiline girince tüp.bebek.icin görüşmeye gitmeyi düşünüyorum.Acibademde mustafa taş var.Eger sonuç alamazsam burda 1 ay daha gideyim diyorum

Aa oylemii hemserim ciktin 😍 Rabbim gonlune gore versin canim bian once sana saglikli bi baby versin insallah , bu site cok iyi ya ne guzel birbirimize destek oluyoruzz

Back
X