Amin ben de araştırdım baya. Çünkü bir çok arkadaş işlemin ne kadar ağrılı ve acılı olduğunu anlatıyordu. Çok etkilendim ve korktum. Ama başka bir topikte bu son makina ile yaptıran arkadaşlar anlattı sağolsunlar ben de orada yaptırmaya karar verdim. Sende neden istedi doktor? Ben geçen sene dış gebelik geçirdiğim için mutlaka yaptır dediEvet ben de birkaç kisiden duymuştum onu. Rahat gecti diyorlardi ins senin de ağrın olmaz..ben bu kadar aci çekeceğimi hiç bilmiyordum ya doktor tam beceremedi ya da dedigim gibi tuplerden kaynaklandi..insallah hepimiz kisa surede kavusuruz bebisleree.
Ben de dis gebelik gecirdim canimAmin ben de araştırdım baya. Çünkü bir çok arkadaş işlemin ne kadar ağrılı ve acılı olduğunu anlatıyordu. Çok etkilendim ve korktum. Ama başka bir topikte bu son makina ile yaptıran arkadaşlar anlattı sağolsunlar ben de orada yaptırmaya karar verdim. Sende neden istedi doktor? Ben geçen sene dış gebelik geçirdiğim için mutlaka yaptır dedi
İlk defa bu ay yapmadim adet oncesi idrar testi sanırım :) biraz yumurtlama dönemini kacirmis olabilirim diye umut etmiyorum o yüzden sanırım.1 nisan olanlar ne zaman test yapacaksınız?
Geçmiş olsun canım benim de süreç hemen hemen aynı ama benim müdahale olmadan sonlandı. Ama aylarca ne çektiğimi ben bilirim. Gerçekten çok zor süreçler. Benim henüz tüplerimin durumundan haberim yok. Umarım tüp bebeğe gerek kalmaz hemencecik hamile kalırsın. Olmazsa da çaresi var çok şükürBen de dis gebelik gecirdim canimcok zor bir süreçti.gecen yil gecirdim igneyle sonlandirildi.6 ay korundum. 5 ay denedik sonra bebek olmadi.rahim filmi cektirmek istedim cektirdim işte,doktor 4 ay falan olmazsa tup bebek dedi..tuplerimde sekil bozukluğu varmis. Simdi hsg sonrasi gebe kalma olasiligin vsr dedi hayirlisi ins bi daha zor süreçler yasamayiz..
6-7 ay oldu canm ama benim prolaktinim yüksekmiş 2 ay önce öğrendim ve ilaç kullandım belki ondan olmadıUmarim hamilesindir canimm..ne zamandir istiyorsun?
Amin canimmGeçmiş olsun canım benim de süreç hemen hemen aynı ama benim müdahale olmadan sonlandı. Ama aylarca ne çektiğimi ben bilirim. Gerçekten çok zor süreçler. Benim henüz tüplerimin durumundan haberim yok. Umarım tüp bebeğe gerek kalmaz hemencecik hamile kalırsın. Olmazsa da çaresi var çok şükür
Ondan olabilir evet.. Bu ay guzel haberler alıriz ins6-7 ay oldu canm ama benim prolaktinim yüksekmiş 2 ay önce öğrendim ve ilaç kullandım belki ondan olmadı
amin canm inşallah :) sen ne zamandır istiyorsunOndan olabilir evet.. Bu ay guzel haberler alıriz ins
5 ay olmadi hsg çektirdim bu ay canim..amin canm inşallah :) sen ne zamandır istiyorsun
ben yarn yapacam canm hamile olsam silik gorunur belki1 nisan olanlar ne zaman test yapacaksınız?
canm bende yumurtlama gunumu kacrdm malesefİlk defa bu ay yapmadim adet oncesi idrar testi sanırım :) biraz yumurtlama dönemini kacirmis olabilirim diye umut etmiyorum o yüzden sanırım.
14.gunden snra deneyebildik bakalım ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum tam olarakcanm bende yumurtlama gunumu kacrdm malesef
Akıntıdan filan anlayabilirsin. Tabi dikkat etmek gerekiyor. Millet ovulasyon testi yapıyor ama ben üşeniyorum14.gunden snra deneyebildik bakalım ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum tam olarak
benim adetim oldu14.gunden snra deneyebildik bakalım ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum tam olarak
Bende çok fazla akıntı olurdu bu kez az oldu muhtemelen filmin etkisinden canım..gelecek ay denesek mi ovülasyon testlerini acep..Akıntıdan filan anlayabilirsin. Tabi dikkat etmek gerekiyor. Millet ovulasyon testi yapıyor ama ben üşeniyorum
En azından çok umutlanmadan geldi canım..gelecek aya artık,hayırlısıbenim adetim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?