Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Amin ben de araştırdım baya. Çünkü bir çok arkadaş işlemin ne kadar ağrılı ve acılı olduğunu anlatıyordu. Çok etkilendim ve korktum. Ama başka bir topikte bu son makina ile yaptıran arkadaşlar anlattı sağolsunlar ben de orada yaptırmaya karar verdim. Sende neden istedi doktor? Ben geçen sene dış gebelik geçirdiğim için mutlaka yaptır dedi

1 nisan olanlar ne zaman test yapacaksınız?

Ben de dis gebelik gecirdim canim cok zor bir süreçti.gecen yil gecirdim igneyle sonlandirildi.6 ay korundum. 5 ay denedik sonra bebek olmadi.rahim filmi cektirmek istedim cektirdim işte,doktor 4 ay falan olmazsa tup bebek dedi..tuplerimde sekil bozukluğu varmis. Simdi hsg sonrasi gebe kalma olasiligin vsr dedi hayirlisi ins bi daha zor süreçler yasamayiz..

Geçmiş olsun canım benim de süreç hemen hemen aynı ama benim müdahale olmadan sonlandı. Ama aylarca ne çektiğimi ben bilirim. Gerçekten çok zor süreçler. Benim henüz tüplerimin durumundan haberim yok. Umarım tüp bebeğe gerek kalmaz hemencecik hamile kalırsın. Olmazsa da çaresi var çok şükür

Amin canimm sağlıklı gebelik olsa şimdiye kucağıma alacaktim diye düşünüyorum hep, çok üzücü. Hayırlısı olsun napalim..zaten bir yil gecti ancak psikolojim düzeldi..surekli tek kalinca ağlıyordum.bir de ilk gebelik olunca neyin ne oldugunu anlamıyorsun pek..seninkilerde sorun yoktur inşallah acik cikar..

Mor_cicek benimde bat 15 nisan bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım dün yaptım silik çizgiydi ikiside aynı koyulukta olması gerekiytormuş sanırım bilginiz varmı

Akıntıdan filan anlayabilirsin. Tabi dikkat etmek gerekiyor. Millet ovulasyon testi yapıyor ama ben üşeniyorum
Bende çok fazla akıntı olurdu bu kez az oldu muhtemelen filmin etkisinden canım..gelecek ay denesek mi ovülasyon testlerini acep..

Gunaydin kizlar yumutlama belirtileri nelerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…