• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

canm ben ikinci cocuk isdiyorm ya olsa ne guzel olur eger ikimizde hamileysek bebislerimiz ayni olucak))
Benim tüplerde sorun varmış canım simdi rahim filmi cekildi açılmış tıkanıklık ama 3-4 ay hamile kalma olasiligin yüksek dedi doktor..olmazsa tüp bebek oneririm dedi..ins kalirim normal yolla..senin de olur ins..nisan 1 uğurlu gelsin :)

Benim tüplerde sorun varmış canım simdi rahim filmi cekildi açılmış tıkanıklık ama 3-4 ay hamile kalma olasiligin yüksek dedi doktor..olmazsa tüp bebek oneririm dedi..ins kalirim normal yolla..senin de olur ins..nisan 1 uğurlu gelsin :)
ben acik rahmimi usutmusum o yuzden adetm duzensz 31 gunu gecmiyor hata cogu zaman erken oluyor o yuzden yumurtlama donemimi hesaplayamiyorm testlede ugrasamam ...bakalim bu ay yumurtlama belirtileri pek yasamadm belkide hemen dolenme olmusdur yumurtladqm an insallah

Ben de yarın çektiriyorum rahim filmi. Bana da doktorum bu ay olmazsa yumurta tedavisine başlayacağız dedi. Senin rahim filmi nasıl geçti ? Etkiledi mi? Ağrı falan?

Rahim filmi ben de çektirdim. Ama anesteziliydi. O yüzden hiçbir acı ağrı olmadı. 15 dk sonra da uyandım zaten

Rahim filmi ben de çektirdim.
Anestezi olmadım, ama makineleri çok iyidi. Hiç anlamadım.
Ama baya şey yapıyoruz Bebek olsun die ://
Allah nasip etsin inşallah.

Rahim filmi ben de çektirdim.
Anestezi olmadım, ama makineleri çok iyidi. Hiç anlamadım.
Ama baya şey yapıyoruz Bebek olsun die ://
Allah nasip etsin inşallah.
amin...ben ilk bebeyime cooook kolay hamile kaldm sukur allaha belkide esimle kan uyumumuz harika o yuzden boyle seyleri duydukca sasiriyorm bilmiyordm bu kadar zor oldugunu hamile kalmanin

Ben de yarın çektiriyorum rahim filmi. Bana da doktorum bu ay olmazsa yumurta tedavisine başlayacağız dedi. Senin rahim filmi nasıl geçti ? Etkiledi mi? Ağrı falan?
Ben ilk uyandigimda agrim yoktu ama sonra gün boyu aşırı ağrı çektim canim..ve kanamam da epey vardi. 2 ped yetmedi düşün..aslinda onceden bazi kisilerde cok kanama olabilir diye uyarmalari gerekirdi.benim once kapaliydi sonra açılmış ondan belki cok ağrım olmustur..anesteziliydi.

Ben ilk uyandigimda agrim yoktu ama sonra gün boyu aşırı ağrı çektim canim..ve kanamam da epey vardi. 2 ped yetmedi düşün..aslinda onceden bazi kisilerde cok kanama olabilir diye uyarmalari gerekirdi.benim once kapaliydi sonra açılmış ondan belki cok ağrım olmustur..anesteziliydi.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun. Ben anestezi almayacağım. Yeni bir teknoloji varmış ağrısız bir çok kişi önerdi. Bakalım ne olacak yarın göreceğiz.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun. Ben anestezi almayacağım. Yeni bir teknoloji varmış ağrısız bir çok kişi önerdi. Bakalım ne olacak yarın göreceğiz.
Evet ben de birkaç kisiden duymuştum onu. Rahat gecti diyorlardi ins senin de ağrın olmaz..ben bu kadar aci çekeceğimi hiç bilmiyordum ya doktor tam beceremedi ya da dedigim gibi tuplerden kaynaklandi..insallah hepimiz kisa surede kavusuruz bebisleree.

Back