- 13 Mart 2017
- 902
- 4.070
- 113
- 31
Ekle canimmmtamam ekliyorum seni de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekle canimmmtamam ekliyorum seni de
yaxsı sukr sen necesen? men he dehşet özde))necesen? deyesen sen usaq isdeyrsen))
mənm qzm var ama ki uc yasi var isdeyrem biri yene ola))yaxsı sukr sen necesen? men he dehşet özde))
men ilk usaqma hasant qaldm bilmirdmki usaqa qalmaq bele cetn olayaxsı sukr sen necesen? men he dehşet özde))
Allah saxlasın menede qismet olsun)nece muddetdi isteyirsen?men ilk usaqma hasant qaldm bilmirdmki usaqa qalmaq bele cetn ola
men iki aydi isdeyrem ama yoldasm ayda birce gun gele bilir isleyr deye oda yumurrtdalama vaxdmi tuturamirqAllah saxlasın menede qismet olsun)nece muddetdi isteyirsen?
ayn 18 yumurtdayacam deye hesafladm ama 20 snde geldiAllah saxlasın menede qismet olsun)nece muddetdi isteyirsen?
can amin insallah senede qismat olarAllah saxlasın menede qismet olsun)nece muddetdi isteyirsen?
İnşAllah canım görekdecan amin insallah senede qismat olar
Bende hiçbir belirti yok :) hsg sonrası yumurtlamayi kaçırmış da olabilirim.hayirlisi bakalimSelam kızlar. Napıyorsunuz? Bat ı yaklaşanlar var. Bizi haberdar edin :)
Bat ne zaman ki? Listede yok isminBende hiçbir belirti yok :) hsg sonrası yumurtlamayi kaçırmış da olabilirim.hayirlisi bakalim
Yazmistim gormedin sanirim 1 nisan :)Bat ne zaman ki? Listede yok ismin
Atlamış olabilirim kusura bakma hemen ekliyorum :)Yazmistim gormedin sanirim 1 nisan :)
Tamam canim,sorun degilAtlamış olabilirim kusura bakma hemen ekliyorum :)
canm adet gecikmeden pek belirti anlayamasn hele hic hamile kalmadysan...bazlari 3 ayna kadar bile anlamiyiBende hiçbir belirti yok :) hsg sonrası yumurtlamayi kaçırmış da olabilirim.hayirlisi bakalim
Ay hamileysem çok sürpriz olur valla..ben yine de kendimi umutlandirmayayim. Dun ruyamda bi bebegim oluyordu boyle normalden daha yapılı falan.cok gercekciydi etkisinde kaldım epey. Benim ilk gebeligim olacak daha once dış gebelik gecmisim var bir kere..canm adet gecikmeden pek belirti anlayamasn hele hic hamile kalmadysan...bazlari 3 ayna kadar bile anlamiyi
canm eger icine dogmuyosa degilsn...ben hissiyata cok guveniyorm su an ben hamile degilim mesela ama adetim 1 nisanAy hamileysem çok sürpriz olur valla..ben yine de kendimi umutlandirmayayim. Dun ruyamda bi bebegim oluyordu boyle normalden daha yapılı falan.cok gercekciydi etkisinde kaldım epey. Benim ilk gebeligim olacak daha once dış gebelik gecmisim var bir kere..
Doğmuyo icime çünkü kac ay icime doğdu doğdu olmadi :) artik icime bile dogmuyor bu yüzden ((canm eger icine dogmuyosa degilsn...ben hissiyata cok guveniyorm su an ben hamile degilim mesela ama adetim 1 nisan