Hamilelikte de adet ağrısı gibi ağrı olur diyorlar.. 2 gün sonra test yaparsan büyük ihtimalle çıkacaktır1 nisan ama fena adet sancim var sanmiyorm bebis olmasni
cok isdiyorm ama bu kasik agrisi degil sanci dogruyormusmkibi adet oldu olacak gibi bisey hani insanin bi anda mide bulanr bi garip hiseder bide bakarya kan var ben ayni hisi yasiyorm ama kan yokHamilelikte de adet ağrısı gibi ağrı olur diyorlar.. 2 gün sonra test yaparsan büyük ihtimalle çıkacaktır
benim ilk dusuk yapdigim hamileliyimde cooook fena agrm vardi taki ikinci adet tarihme kadar ama o kasik batmasydi ((Hamilelikte de adet ağrısı gibi ağrı olur diyorlar.. 2 gün sonra test yaparsan büyük ihtimalle çıkacaktır
bat adet tarihne diyorsunuz degilmiBata 7 gun kaldi ;(
Evet oyle diyolarbat adet tarihne diyorsunuz degilmi
ben azeriyimdeEvet oyle diyolar
bat 1nisan)dun sancilarim vardi bugun yok bakalim nolcak bu ay iyi calıştık)bat adet tarihne diyorsunuz degilmi
Bende daha yeni yeni ogreniyorumben azeriyimde
bende))ben azeriyimde
neyi bu terimlerimiBende daha yeni yeni ogreniyorum
necesen? deyesen sen usaq isdeyrsen))bende))
Bizde oyle bide ilac falanda kullandik insallah tutmustur :)bat 1nisan)dun sancilarim vardi bugun yok bakalim nolcak bu ay iyi calıştık)
Evetneyi bu terimlerimi
4 nisan mı canım senin deBata 7 gun kaldi ;(
Evet canim 4 nisan. Ama benim pek belli olmuyorda. Yani degisebiliyo4 nisan mı canım senin de
benimde 1 nisan ama sancilarm cok fena benim dogriyormusm gibi sanci degilde bi garip agribat 1nisan)dun sancilarim vardi bugun yok bakalim nolcak bu ay iyi calıştık)
tamam ekliyorum seni deEvet canim 4 nisan. Ama benim pek belli olmuyorda. Yani degisebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?