• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Doktora gittim ilaç verdi 6 ay kullan dedi. Birkaç gün içtim daha kötü oldum. Kullanırken bebek olmaması lazımmış bir de o yüzden bıraktım.
Psikiyatri değil psikolog gibi birşeye gidin.
Terapi güzel geliyo insana.
İlaç verip göndermek çözüm değiş zaten

Umut her zaman olmali. Umudunu kesersen olmaz, umudumuzu kesersek olmaz. Umudum ALLAH'tan. Ondan daha guzel umut var mi? O yeter ki ol desin. Suan ol demiyorsa vardir bi bildigi. InsaALLAH en hayirli zamands gonderir mucizelerimizi ve bize de tattirir o duyguyu. Hz. Meryem e cocuk nasip eden Rabbim yeter ki istesin. Bizlere de nasip eder inaniyorum. Bekleyip gorelim İNSAALLAH. Umutsuz olmayalim canlar

evett başka bat verecek olan yok mu kızlar ?? :)

bekle bekle geçmiyor zaman....
hiç aktif değiliz arkadaşlar neler yaptık bakalım değerlendirebildik mi yumurtlama günleri??

hadi inş. baktın mı hiç rüya tabirine rüyada hamile kaldığını görmek güzel diye biliyorum ama erkek çocuk görmek ne demekmiş

hadi inş. baktın mı hiç rüya tabirine rüyada hamile kaldığını görmek güzel diye biliyorum ama erkek çocuk görmek ne demekmiş
Hamile olduğunu görmek ve rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmek, doğacak çocuğun kız olacağına delâlet eder. Bunun tersine, kız doğurduğunu görse, bu kere de oğlan çocuk ile müjdelenir.

Rüyada hamile olduğunu görmek ve bir küçük kız çocuğu doğurduğunu görmek, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir erkek çocuğu olduğuna alâmettir.

gibi şeyler yazıyor.

Hamile olduğunu görmek ve rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmek, doğacak çocuğun kız olacağına delâlet eder. Bunun tersine, kız doğurduğunu görse, bu kere de oğlan çocuk ile müjdelenir.

Rüyada hamile olduğunu görmek ve bir küçük kız çocuğu doğurduğunu görmek, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir erkek çocuğu olduğuna alâmettir.

gibi şeyler yazıyor.
Hadi hayırlısı

bekle bekle geçmiyor zaman....
hiç aktif değiliz arkadaşlar neler yaptık bakalım değerlendirebildik mi yumurtlama günleri??
Başkasının hamile olduğunu duyduğumda bile çok seviniyorum. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah. Kafaya takmayınca oluyor ama takmamak mümkün olmuyor. Zaman hiç geçmiyor.

Başkasının hamile olduğunu duyduğumda bile çok seviniyorum. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah. Kafaya takmayınca oluyor ama takmamak mümkün olmuyor. Zaman hiç geçmiyor.

aynen canım.. bende her ay tamam rahat olucam, düşünmücem diyorum ama ne mümkün Rabbim o güzel duyguyu bize de yaşatsın inş.. bat tarihleri yaklaştığında bu sayfada inş. hep pozitif idrar, kan testi örnekleri görürüz

Hayırlsı olsun kızlar
Allah herkese bebiş nasip etsin bu ay inşallah inşallah :)

kasım aralık şubat diye konum vardı.. ama nasip olmadı.. artık önümüze bakalım. benim bat 4 nisan. hamile kalmak isteyenleri, regle gün sayanları bekliyorum. batları alalım :)

@doruk90 ==> 1 Nisan
@gzmdncr33 ==> 2 Nisan
@intizar1 ==> 2 Nisan
@Love you91 ==> 2 Nisan
Mor_cicek Mor_cicek ==> 4 Nisan
G gulumse-hayata ==> 6 Nisan
A aybeniz27 ==> 9 Nisan
@busraangell ==> 11 Nisan
@Sweet03 ==> 13 Nisan
fnd_50 fnd_50 ==> 14 Nisan
zehzeh2 zehzeh2 ==> 18 Nisan
Ben de varım bat 23 Nisan :) Neşe doluyor insannnn lalalala
İnşallah ben de neşe dolarım Allahım Amin :KK9:

Kızlar benim 6 gün önce uzayan akıntım olmuştu.. Bugün tekrar oldu hem de yoğun bi şekilde. Yani tekrar mı yumurtluyorum? Fikri olan var mı?

Back