• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Kızlar iyi pazarlar herkese. Napıyorsunuz? Kimsenin sesi çıkmıyor :) bat yaklaşanlar var. Belirtileriniz var mı paylaşın bizimle :KK66:

Kızlar iyi pazarlar herkese. Napıyorsunuz? Kimsenin sesi çıkmıyor :) bat yaklaşanlar var. Belirtileriniz var mı paylaşın bizimle :KK66:
Merhaba canım bende biraz ara ara mide bulantısı oluyor bide karnımda sancı var anlayamadım gitti(sende varmı?

Merhaba canım bende biraz ara ara mide bulantısı oluyor bide karnımda sancı var anlayamadım gitti(sende varmı?
Benim belirti için erken ama.. Geçen hafta pembe akıntı olmuştu, yumurtlama döneminde olabilir diye düşünmüştüm ama bugün tekrar oldu.. Daha 9 günüm var, neler oluyor acaba içerde :KK51:

Benim belirti için erken ama.. Geçen hafta pembe akıntı olmuştu, yumurtlama döneminde olabilir diye düşünmüştüm ama bugün tekrar oldu.. Daha 9 günüm var, neler oluyor acaba içerde :KK51:
belkide tutunma kanamasıdır canım bat ne zaman?4nisanmı?

Mrb ben 2 yıldır evliyim hiç korunmadim ama hamile kalamadim doktora gittim herseyim normal rahimim ters mis ama buda normal mis çoğu kadında varmış dedi doktor neyse ben normalde adetim her ay 15 geliyordu ama 2 aydir 20 21 geliyor bu ayda 22 geldi ama 23 durdu yani 2 gün sürdü ve 3 gündür kahverengi ile lekeliyor kasıklarimda ağrı var karın bölgede de öyle bulanmam fln oldu 2 kez bir üşüyorum bir sıcak oluyor ben dün test yaptım sonuç negatif sizce neden olabilir :)

Mrb ben 2 yıldır evliyim hiç korunmadim ama hamile kalamadim doktora gittim herseyim normal rahimim ters mis ama buda normal mis çoğu kadında varmış dedi doktor neyse ben normalde adetim her ay 15 geliyordu ama 2 aydir 20 21 geliyor bu ayda 22 geldi ama 23 durdu yani 2 gün sürdü ve 3 gündür kahverengi ile lekeliyor kasıklarimda ağrı var karın bölgede de öyle bulanmam fln oldu 2 kez bir üşüyorum bir sıcak oluyor ben dün test yaptım sonuç negatif sizce neden olabilir :)
test yapdınızmı?belkide hamilesiniz lekelerde yerleşme kanaması ola bilir bence bir kan ya idrar testi yaptrın

test yapdınızmı?belkide hamilesiniz lekelerde yerleşme kanaması ola bilir bence bir kan ya idrar testi yaptrın
Dün test yaptım negatif çıktı canım çok sıkkın hamile değilsem bu bulanmam göğüs şişliği kasık ağrısı ve adet durması niye :(

Beni de alin beni de daha tam karar veremesem de deneyebilirim bu ay cocuk için.bat 21 nisan...

Belki bir yere ait olursam cocuk isine daha kolay adapte olabilirim sayenizde

Dün test yaptım negatif çıktı canım çok sıkkın hamile değilsem bu bulanmam göğüs şişliği kasık ağrısı ve adet durması niye :KK43:
bazen olabilir öyle. hava değişimi, psikolojik değişimler etkileyebilir adeti. şüphen devam ederse testi tekrarlarsın

Evet, benim bata daha çok var.
Yumurtlama günlerime az kaldı, ama değerlendirmeler başladı.
Sizlerden güzel haberler alalım kızlar ;)

Ben yumurtlama döneminde çok stres yapıyorum. O dönem geçince rahatlıyorum. Bugün 14. Günüm bat 9 nisan

Back