Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Canım, umutlandırmak istemem ama adetin düzenli ise ve ovulasyon git gide koyulaşıyorsa gebe olabilirsin..

Benim normalde bugünlerde adet olmam lazım. Ama geç yumurtladım bu ay. O nedenle 22 Mayıs gibi gelir diye tahmin ediyorum. Kasık ağrılarım devam ediyor. Bir de afedersiniz gazım var. Başka da belirti yok :)

Endokrin doktorum o değerin aşağı yukarı aynı çıkan bir değer olduğunu ve bu kadar yüksekliğin bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. Bu değer 1000 ve üstü değerlere ulaşırsa sıkıntı yaratır dedi.

Ilk grubumm nasilsinizz? Ya ben bir hata yapip 4 gun kala bugun test yaptim negatif acikcasi moralim bozuldu. Off bu aydan da umutluydum, hala da umudumu yitirmedim ama bilmiyorum. Insallah bebegim bu ay bana gelir insallah hepimiz kavusuruz bu ay bebeklerimize kizlar

Anladım canım. Doktor söylediyse doğrudur o zaman. Sıkma canını.

İnşallah canımmm. Ben de karar aldım, 1 hafta 10 gün geçmeden test yapmayacağım

Aynen ya yapma bende bugun sabah yaptim delirdim yine negatif negatif yetti ya vala deyip. Bi disari ciktim dolandim simdi de evdeyim ama yine cikacagim durdukca sinir basiyor. Yapma valla sakin gecince yap.

Aynen ya yapma bende bugun sabah yaptim delirdim yine negatif negatif yetti ya vala deyip. Bi disari ciktim dolandim simdi de evdeyim ama yine cikacagim durdukca sinir basiyor. Yapma valla sakin gecince yap.

Çok iyi anlıyorum yaşadıklarını rabbim yerdimcimiz olsun ne kadardır istiyorsun uz sprem testi verdiniz mı bide daha önce gebe kaldın mı hiç

3 aydır adet günüm şaştı
Ya dün olmam lazımdı ya da perş olmam lazım
Sabah test yaptım negatif çok ağladım
Yanlış zamandamı yaptım yoksa bu sonuç doğrumudur napıyım kızlar

3 aydır adet günüm şaştı
Ya dün olmam lazımdı ya da perş olmam lazım
Sabah test yaptım negatif çok ağladım
Yanlış zamandamı yaptım yoksa bu sonuç doğrumudur napıyım kızlar
Canım aslında yanlış zamn değil ben iki gebelik geçirdim ikisindede 4 gün kala öğrendim ama burda yumurtlama zamanı önemli yumurtlamadan 15 gün sonra gösteriyor ama yinede cikmayanda var 15 gün sonra bile beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden

Geçen hafta çarş progesteron testi yaptırdım doktor yumurtlamışsın dedi yaklaşık 14.günüme denk geldi üstünden bugün tam 13 gün geçmiş perşembeyi bekleyim artık umutsuzluğa kapılmak istemiyorum

Kızlar benim de yarın bat günü.
Pek karın ağrısı filan Yk ama olacak gibi hissediyorum
Alıştım hayal kırıklığına...

Ben de bu ay cok yogundum degerlendiremedim gecen aylardaki gibi..daha bat a var ama yumurtlama olmustur coktan..pek umudum yok mayistan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…