Kızlar merhaba benim bat 24 (benide ekleyin) ama 2 3 güdur ovulasyon testi yapiyorum gün güne koyulasiyor gününde yapicam ayın 3 den 9 na kadar akintim olmuştu iki gün denedik anca 3 gündür devam kasiklarim agriyinca ovulasyon testi yapmaya basladim iki kere mı yumurtluyorum aceba
Endokrin doktorum o değerin aşağı yukarı aynı çıkan bir değer olduğunu ve bu kadar yüksekliğin bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. Bu değer 1000 ve üstü değerlere ulaşırsa sıkıntı yaratır dedi.Canım, trombosit o. Yüksek olması biraz sıkıntı. Kanın pıhtılaşmasına sebep olur. Ondan corasprin vermişler. Hamile kalırsan da bebek damarlardan pıhtılaşmadan dolayı beslenemediği için düşük riski fazla oluyor. Doktora gittin mi?
Endokrin doktorum o değerin aşağı yukarı aynı çıkan bir değer olduğunu ve bu kadar yüksekliğin bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. Bu değer 1000 ve üstü değerlere ulaşırsa sıkıntı yaratır dedi.
Ilk grubumm nasilsinizz? Ya ben bir hata yapip 4 gun kala bugun test yaptim negatif acikcasi moralim bozuldu. Off bu aydan da umutluydum, hala da umudumu yitirmedim ama bilmiyorum. Insallah bebegim bu ay bana gelir insallah hepimiz kavusuruz bu ay bebeklerimize kizlar
Canım, umutlandırmak istemem ama adetin düzenli ise ve ovulasyon git gide koyulaşıyorsa gebe olabilirsin..
Aynen ya yapma bende bugun sabah yaptim delirdim yine negatif negatif yetti ya vala deyip. Bi disari ciktim dolandim simdi de evdeyim ama yine cikacagim durdukca sinir basiyor. Yapma valla sakin gecince yap.
İnşallah canımmm. Ben de karar aldım, 1 hafta 10 gün geçmeden test yapmayacağım
Canım aslında yanlış zamn değil ben iki gebelik geçirdim ikisindede 4 gün kala öğrendim ama burda yumurtlama zamanı önemli yumurtlamadan 15 gün sonra gösteriyor ama yinede cikmayanda var 15 gün sonra bile beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden3 aydır adet günüm şaştı
Ya dün olmam lazımdı ya da perş olmam lazım
Sabah test yaptım negatif çok ağladım
Yanlış zamandamı yaptım yoksa bu sonuç doğrumudur napıyım kızlar
Geçen hafta çarş progesteron testi yaptırdım doktor yumurtlamışsın dedi yaklaşık 14.günüme denk geldi üstünden bugün tam 13 gün geçmiş perşembeyi bekleyim artık umutsuzluğa kapılmak istemiyorumCanım aslında yanlış zamn değil ben iki gebelik geçirdim ikisindede 4 gün kala öğrendim ama burda yumurtlama zamanı önemli yumurtlamadan 15 gün sonra gösteriyor ama yinede cikmayanda var 15o gün sonra bile beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden
Geçen hafta çarş progesteron testi yaptırdım doktor yumurtlamışsın dedi yaklaşık 14.günüme denk geldi üstünden bugün tam 13 gün geçmiş perşembeyi bekleyim artık umutsuzluğa kapılmak istemiyorum[/QUOTE
Kapılma cnm çünkü bati 10 gün geçince çıkanlar var inşallah bebislerimizin gelirde dahada umitli oluruz
Kızlar kasık ağrılarım arttıkça, adet olacağım için bir mutsuzluk çöküyor üzerime. Bugün ruh gibiyim..
Dur bakalım çıkmamış Candan ümit kesilmez inşallah rabbim nasip etmiştir sen iyi düşün iyi olsun inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?