• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

döngüm bir ay 30 oluyor bir ay 28 oluyor o yüzden 30 a göre hesaplamıştım 28.günde oldum. ben de üniversite hastanesine gidicem ya profesörler var, bi baksın gerekirse aşılama yada çatlatma iğnesi filan der belki. sıkıldım beklemekten.
Aynen cnm her ay umutsuzluk çok Zor rabbim daha fazla bekletmesin. Bende bu ay şu kürü denicem olmazsa direk 3. Gün gidip tedaviye başlıcam

Hayirlisi olsun kuzum burdaki herkes seni cok iyi anliyor. Zaten hepimiz ayni seyleri yasadigimiz icin. Bazen hayirlisi olsun demek de zor geliyor ama iste hakikaten HAYIRLISI olsun kuzum.

Bu duayı okuyacağım bu ay inşallah bol bol. Paylaşıyorum başka okumak isteyen olursa diye. Faydasını gören çok olmuş

Eklentiler

• FB_IMG_1494023937373.jpg
    FB_IMG_1494023937373.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın güzellikler. İyi haftasonları diliyorum. @GorTuu cnm teşekkür ederiz bizde okuyalım ayeti

Kızlar benim de dün 1 damla kdr açık renk kan geldi. Beraberinde yoğun akıntı ve kasık ağrısı. Adet mi oluyorum dedim ama devamı gelmedi. Ağrım da geçti. Geç yumurtladım sanırım. Değerlendiriyoruz bugünleri ama umudum da pek yok açıkcası. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Kızlar benim de dün 1 damla kdr açık renk kan geldi. Beraberinde yoğun akıntı ve kasık ağrısı. Adet mi oluyorum dedim ama devamı gelmedi. Ağrım da geçti. Geç yumurtladım sanırım. Değerlendiriyoruz bugünleri ama umudum da pek yok açıkcası. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Bugün kaçıncı günün canım?

Yerlesme kanamasi olmasinn..bende hic öyle ara donemde lekelenme olmuyor mesela

Kızlar plt hakkında bilgisi olan var mı? Sürekli yüksek çıkıyor. Coraspin verip gönderiyorlar ama düşmüyor napacağımı şaşırdım

Eklentiler

• Screenshot_20170510-123930.png
    Screenshot_20170510-123930.png
    73,2 KB · Görüntüleme: 32
Back