Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Kızlar ne haber?
Harekete geçirelim grubu.
Me durumdayız??
Benim an itibari ile 12. Gunum. 9. Gun hsg cekildim. Yumurtlama donemimi bekliyorum calismalara baslamak icin. Sizler ne yapiyosunuz ALLAHim hayirlisi ve sagliklisi ile bebislerimizi versin insaALLAH

Kızlar yapmayın. Gün doğmadan neler doğar demişler..

Ama belli olmaz ki, umutsuz olmayalım.. Sorununuz var mı neden umutsuzsun?
Sebep yok, iki kez hamile kaldım kalp atışı durdu kürtaj yaptılar. Tekrar hamile kalır mıyım? Kalsam sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler mi bilmiyorum?

Sebep yok, iki kez hamile kaldım kalp atışı durdu kürtaj yaptılar. Tekrar hamile kalır mıyım? Kalsam sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler mi bilmiyorum?
Bak hamile kalabiliyorsun demekki. Bu iyi bişey. Birçoğumuz da o da yok. Kalırsın yeniden. Kalp atışının durma sebebi araştırıldı mı?

Psikolojim çok kötü, eşim tarafında ailem tarafından da çok yalnızım. Hayatı bir başıma yaşıyorum. Buradaki kadınlarla mesajlaşıp içimi döküyorum

Ben de öyleyim, gelin geldiğim bi şehirde yapayalnızım. Sıkma canını, hep buradayız konuşuruz
Ailemle aynı şehirdeyim ama yalnız bırakıyorlar. Eşim desen yine öyle. Kafayı yemek üzereyim. Bir gün intihar edip imansız gitmekten korkuyorum.

Ailemle aynı şehirdeyim ama yalnız bırakıyorlar. Eşim desen yine öyle. Kafayı yemek üzereyim. Bir gün intihar edip imansız gitmekten korkuyorum.
Allah korusun. Lütfen böyle şeyler düşünme. Hatta destek al bi doktora git. Rahatlarsın en azından.

Allah korusun. Lütfen böyle şeyler düşünme. Hatta destek al bi doktora git. Rahatlarsın en azından.
Doktora gittim ilaç verdi 6 ay kullan dedi. Birkaç gün içtim daha kötü oldum. Kullanırken bebek olmaması lazımmış bir de o yüzden bıraktım.

Yeni konu şans getirsin hepimize ins..baharla birlikte güzel haberler alalım..bat 1 nisan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…