Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

bence de tuhaf ya.
aşılama önces iğne var ya, fostimon diye.
yani kafam karıştı klomen 1 kerede tutmadı diye bunu vermesi.
rapor çıkarttı bir de, iğneler pahalı sanırım.
Aynen pahalı. O iğneyi duymadım hiç. Bana gonal f başlanacaktı. Peki klomenle yumurtan büyümedi mi? Yoksa büyüdü de döllenmedi mi?

Aynen pahalı. O iğneyi duymadım hiç. Bana gonal f başlanacaktı. Peki klomenle yumurtan büyümedi mi? Yoksa büyüdü de döllenmedi mi?
yumurta büyüdü ama döllenmedi.
yumurta iyidi gayet 19-20 mm oluştu.
ama klomen olumlu olmadı yani.
o dediğin iğne gibi aynı ayarda sanırım.
onu kullandın mı hiç

yumurta büyüdü ama döllenmedi.
yumurta iyidi gayet 19-20 mm oluştu.
ama klomen olumlu olmadı yani.
o dediğin iğne gibi aynı ayarda sanırım.
onu kullandın mı hiç
Yok kullanmadım, klomenle yumurta büyüyünce iğne fikri de ortadan kalktı. Ben 3.klomeni kullanacağım. Bu da olmazsa belki o zaman iğne düşünürüm acele etmiyorum. Sen de bence klomen dene 3 kez. Tabi doktorun daha iyi bilir ama nacizane tavsiyem

Klomeni dr olmadna kullanmak istemem.
başka dr a da şimdi geçmeyeyim.
bu ay iğne ile bakalım ne olacaksa, sonra dr değiştiririm.
veya diyrum kendi haline bırakayaım, doğal yollar. :)

Klomeni dr olmadna kullanmak istemem.
başka dr a da şimdi geçmeyeyim.
bu ay iğne ile bakalım ne olacaksa, sonra dr değiştiririm.
veya diyrum kendi haline bırakayaım, doğal yollar. :)
Kendi haline bırakınca da bekle bekle ne bileyim sıkılıyor insan. Valla ben doktora gitmeden alıp içicem klomeni, sonra bitince de kontrole gidicem madem rapor da çıkarmışlar dene iğneyi. Sonrasında aşılama olcak mı peki

evt rapor var alacağım ya.
aşılama belki dedi ama afalladım ben.
istemiyorum aşılama şuan.

Mor_cicek Aslında benim aklımdan geçen canm, doğal yöntemleri de denemek.
soğan kürü yapmadım mesela hiç yapmalıyım.
bazı başka kürler denemeli.
bir de hacamat vs.

Mor_cicek Aslında benim aklımdan geçen canm, doğal yöntemleri de denemek.
soğan kürü yapmadım mesela hiç yapmalıyım.
bazı başka kürler denemeli.
bir de hacamat vs.
bal tarçın çörekotu da diyorlar. ben denedim işe yaramadı ama yarayanlar çok

Adetten 6 gün önce yapılan testten yaptım 4 gün önce negatif çıktı. Can'ım sıkıldı bi daha da yapmaya cesaret edemedim.

Gittim martta klomen kullandım. 11. gün kontrolde 22 mm yumurta vardı fakat döllenmedi. Nisanda regl olursam tekrar klomen kullanmayı düşünüyorum

anladım canım hayırlısı böyleymiş demek ki olsun umudumuzu kaybetmeyelim, inş. ilaç kullanmaya gerek kalmadan hamile kalırsın.
canım birşey sorcaktım ben hormon testlerimi yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı yumurta rezervinde iyi demişti muayene olurken ama daha sonuçları doktora gösteremedim referans aralığına bakarak kendim iyi çıktığını düşünüyorum buarada:)eşimin de test yapmasını bekliyorum sonra doktora gidicem şimdi benim yumurtlamam da sıkıntı yoksa bana klomen vermez mi doktor yani sana nasıl bir teşhis kondu ki klomen vs. gibi ilaçlara başladın

yumurtlamamda bende de sıkıntı yok. eşimin testi de çok iyi. ama 1 seneyi aştığı için sorun olmasa da klomen veriyorlar çünkü başka bir yöntem yok bizim gibi sorunu olmayanlar için. hormon testini yükle istersen bi bakalım

bnm doktorum bana hiç ilaç tedavisi uygulamak istemedi , bende acaba neye göre klomen vs. gibi ilaçlar veriliyor die merak ediyordum kafamda hep soru işareti vardı şimdi başka bi doktora gittim bakalım o ne dicek yazayım sonuçları canım;
e2: 21,27

lh: 5,26

prolaktin: 17,99

fsh: 6,19

amh: 3,4
nasıl sence değerler ??

İyi gibi görünüyor. Bana sadece E2 biraz düşük gibi geldi. O da östrojendi sanırım

İyi gibi görünüyor. Bana sadece E2 biraz düşük gibi geldi. O da östrojendi sanırım

Aynen banada düşük geldi biraz ama referans aralığı 12,4 ile 233 diyor sanki daha yüksek olması gerekiyordu anlamadım ne zararı olur östrojen hormonu düşüklüğünün artık doktora gittiğimde öğrenirim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…